₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » اعتياد زنانه 4 زن از 5 زن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » اعتياد زنانه 4 زن از 5 زن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اعتياد زنانه 4 زن از 5 زن

1677 بازدید، 17 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

روزنامه «ديلي ميل» انگليس نوشت: محققان دانشگاه «مينسوتا» به تازگي دريافته‌اند که از هر 5 زن 4 زن به خريد کردن اعتياد دارند. در واقع ازهر 5 زن 4 زن هستند که همه پول شوهران بي‌چاره خود را صرف خريد اشيايي مي‌کنند که نيازي به آن‌ها ندارند.

البته خود حقيرمان که عمري پايان‌نامه نگاشته‌ايم و سال‌ها پژوهشگر «دانشگاه پيام دور واحد آکسفورد آباد تپه» بوده‌ايم از خيلي وقت پيش‌ها اين حقيقت را مي‌دانستيم که از هر 5 زن 4 زن علاقه وافري به خريد کردن دارند، ليکن نمي‌دانستيم که ايضا معتاد هم تشريف دارند! اين 4 زن از هر 5 زن که متشکل از: زن، خواهر زن، زن برادر زن و زن برادر شوهر مي‌باشند، در واقع به بيماري «ولخرجي» مبتلا شده‌اند. در اين بيماري رواني، فرد بر اثر چشم و هم چشمي (يک عارضه چشمي خطرناک) هر چيزي را که مي‌بيند مي‌خرد و هر چيزي را که مي‌خرد نمي‌بيند ولي هر چيزي که يکي ديگراز آن 4 زن بخرد را سريع مي‌بيند و بايد بهتر از آن را بخرد! تحقيقات نشان داده شوهران اين 4 زن از 5 زن معمولا عمر کوتاهي داشته و ابتدا کچل مي‌شوند و سپس بر اثر سکته پروستات خواهند مرد.

و اما آن يک زن از هر 5 زن که به حق چيزهاي نديده و نشنيده علاقه وافري به خريد کردن ندارد يا به احتمال قوي جزو کارمندگان است يا به احتمال قوي‌تر سرپرست خانوار.

اين زن اگر از آن سوي پشت بام بيفتد و به بيماري «خسيسي» مبتلا شود باب دل شوهر مي‌شود. اين نوع زن‌ها در اصطلاح مردان «زن زندگي» ناميده مي‌شوند. در بيماري خسيسي بيمار احساس مي‌کند تمام اعضا و جوارج بدنش با نوعي مناسب از ورق ايزوگام عايق کاري شده، در نتيجه بيمار تحت هيچ شرايطي «نم» پس نمي‌دهد. اين بيماري با توجه به ميزان «نمي» که بيمار پس مي‌دهد به سه نوع «خوش خيس»، «کم خيس» و «خشک مادرزاد» درجه بندي مي‌شود. برخي از اين بيماران حتي در دوران کودکي هم نم نداده‌اند! شوهران اين دسته از زنان معمولا تپل و مپل بوده و پس از آن که زن‌شان به دليل سوء هاضمه مي‌ميرد، زن دوم اختيار مي‌کنند ولي درواقع اسير يکي از آن 4 زن از 5 زن مي‌شوند و پس از مدتي ابتدا کچل و سپس بر اثر سکته معدوي خواهند مرد.

11 سپاس: garfild، maryamlondon1، soheyla، ماهی، gilas، نخبه، حورا، mojde، farzane، مامي، mz56mz

• maryamlondon1

نقل قول: Cyrus66
    تحقيقات نشان داده شوهران اين 4 زن از 5 زن معمولا عمر کوتاهي داشته و ابتدا کچل مي‌شوند و سپس بر اثر سکته پروستات خواهند مرد.

اين زن اگر از آن سوي پشت بام بيفتد و به بيماري «خسيسي» مبتلا شود باب دل شوهر مي‌شود.

وای مردم از خنده :83: شوهر من هم کچل شده هم پروستات داره هم فشار خون وهم کلسترول وهم ناراحتی قلبی نراحتی کلویوی وووووووو :83: من به ولخرجی اعتیادم حاد نیست بگی نگی معتاد هستم ولی نه اینکه میخواهم زود بیوه زن بشم :23:

1 سپاس: mojde

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی جالب بود :72: .
    خوشبختانه من جزء اون 4 تا خانم ولخرج نیستم .
    تا به وسیله ای احتیاج نداشته باشم نمیخرمش :53: .

در اين بيماري رواني، فرد بر اثر چشم و هم چشمي (يک عارضه چشمي خطرناک) هر چيزي را که مي‌بيند مي‌خرد و هر چيزي را که مي‌خرد نمي‌بيند ولي هر چيزي که يکي ديگراز آن 4 زن بخرد را سريع مي‌بيند و بايد بهتر از آن را بخرد! تحقيقات نشان داده شوهران اين 4 زن از 5 زن معمولا عمر کوتاهي داشته و ابتدا کچل مي‌شوند و سپس بر اثر سکته پروستات خواهند مرد.

خیلی بامزه بود :83: .
    همسرم همیشه بهم میگه : خدارو شکر میکنم هیچ وقت دوست نداری از وسیله ی دیگران بخری و برات مهم نیست کی چی داره ، کی چی نداره !!
    درکل آدم حسودی نیستم و این عارضه ی چشمی خطرناک و ندارم :1: .

3 سپاس: ماهی، mojde، maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: soheyla
    درکل آدم حسودی نیستم و این عارضه ی چشمی خطرناک و ندارم :1:

سهیلا جان خانومهای شاغل کمتر این عارضه رو دارند. :3:

خرید کردن رو خیلی دوست دارم.اما کاری به کسی ندارم که کی چی داره و من ندارم.
    هر چیزی که خیلی خوشم بیاد حتی اگر لازم هم نداشته باشم می خرم. :1:

3 سپاس: mojde، maryamlondon1، مامي

• gilas

خوش به حال بابای بچه ها 824
    2 سپاس: mojde، maryamlondon1

• 1 سپاس: mojde

• نخبه

منم خرید کردن رو دوست دارم ولی معتاد نیستم ..از خرید کردن چیزای کوچیک خیلی لذت میبرم چون یه عالمس:4: ولی جنس بزرگ به چشم نمیاد:23:
    2 سپاس: mojde، maryamlondon1

• 2 سپاس: mojde، maryamlondon1

• mojde

والا منم خريد كردنو دوست دارم به شرطي كه توجيه اقتصادي داشته باشه و نياز باشه ولي از خريد جينگيل وينگيلاي خاص و لباسو وسيله براي مبينا لذت ميبرم .
    1 سپاس: maryamlondon1

• farzane

من همه چی رو دوست دارممممممممممممممممممم 247 280 804
    1 سپاس: maryamlondon1

• مامي

نمایش یا پنهان متن
    يا به احتمال قوي جزو کارمندگان است

:4:

من عاشق خرید کردنم و از خرید کردن خیلی لذت می برم بهترین تفریح برایم خرید کردن است البته اگر همسرم در خرید حضور داشته باشد لذت خرید برایم چندین برابر می شود:1:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: maryamlondon1
    نراحتی کلویوی وووووووو

:4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: مامي
    البته اگر همسرم در خرید حضور داشته باشد لذت خرید برایم چندین برابر می شود

این یکی رو گل گفتی:4: میدونی چرا؟ اخه بعضی جاها که خودم خسیسیم میشه همسرم خیلی راحت برام میخره.اگه به خودم باشه شاید نخرم ولی اون میگه خوشت اومده بخر ..اخ اونقده حال میدههههههههههههههه که نگو:4:

1 سپاس: مامي

• Cyrus66

شوهر من هم کچل شده هم پروستات داره هم فشار خون وهم کلسترول وهم ناراحتی قلبی نراحتی کلویوی وووووووو

403
    من به ولخرجی اعتیادم حاد نیست بگی نگی معتاد هستم

این اعتماد به نفست کشته منو 245

نقل قول: ماهی
    هر چیزی که خیلی خوشم بیاد حتی اگر لازم هم نداشته باشم می خرم.

این متن هم همینه میگه !

نقل قول: gilas
    خوش به حال بابای بچه ها

بدبخت بابای بچه ها 276

نقل قول: نخبه
    از خرید کردن چیزای کوچیک خیلی لذت میبرم چون یه عالمس

آخی نازی 264

نقل قول: mojde
    از خريد جينگيل وينگيلاي خاص و لباسو وسيله براي مبينا لذت ميبرم .

262

نقل قول: farzane
    من همه چی رو دوست دارممممممممممممممممممم

322 خوش اشتها

مامي

اونا غلط املایی نیس واسه خوشگلی متنه 491

خه بعضی جاها که خودم خسیسیم میشه همسرم خیلی راحت برام میخره

خسیس 390

با ابن تفاسیر کلا فکر کنم اگر این تحقیقات در ایران یا حداقل تو این سایت انجام میشد از هر 5 زن 6 تاشون معتاد می بودن 351

3 سپاس: نخبه، gilas، مامي

• gilas

بدبخت بابای بچه ها

نگووو :8:

خوب من علاقه به خرید ندارم دیگه :100:

• مامي

این یکی رو گل گفتی میدونی چرا؟ اخه بعضی جاها که خودم خسیسیم میشه همسرم خیلی راحت برام میخره.اگه به خودم باشه شاید نخرم ولی اون میگه خوشت اومده بخر ..اخ اونقده حال میدههههههههههههههه که نگو

راستی اینو یادم رفت بگم که اگه از حق نگذریم اینجور مواقع چقدم ...
    نمایش یا پنهان متندوست داشتنی میشن :8:

1 سپاس: نخبه

• Cyrus66

نقل قول: gilas
    خوب من علاقه به خرید ندارم دیگه

خوب همین دیگه ! وقتی با بقیه دخترا فرق می کنی یعنی بدبخت بابای بچه ها 299

دوست داشتنی میشن

همیشه هستن چشم دل می خاد 452

نقل قول: mati
    mati

نخند عین حقیقته 286