ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اعتياد زنانه 4 زن از 5 زن
Cyrus66
روزنامه «ديلي ميل» انگليس نوشت: محققان دانشگاه «مينسوتا» به تازگي دريافتهاند که از هر 5 زن 4 زن به خريد کردن اعتياد دارند. در واقع ازهر 5 زن 4 زن هستند که همه پول شوهران بيچاره خود را صرف خريد اشيايي ميکنند که نيازي به آنها ندارند.
البته خود حقيرمان که عمري پاياننامه نگاشتهايم و سالها پژوهشگر «دانشگاه پيام دور واحد آکسفورد آباد تپه» بودهايم از خيلي وقت پيشها اين حقيقت را ميدانستيم که از هر 5 زن 4 زن علاقه وافري به خريد کردن دارند، ليکن نميدانستيم که ايضا معتاد هم تشريف دارند! اين 4 زن از هر 5 زن که متشکل از: زن، خواهر زن، زن برادر زن و زن برادر شوهر ميباشند، در واقع به بيماري «ولخرجي» مبتلا شدهاند. در اين بيماري رواني، فرد بر اثر چشم و هم چشمي (يک عارضه چشمي خطرناک) هر چيزي را که ميبيند ميخرد و هر چيزي را که ميخرد نميبيند ولي هر چيزي که يکي ديگراز آن 4 زن بخرد را سريع ميبيند و بايد بهتر از آن را بخرد! تحقيقات نشان داده شوهران اين 4 زن از 5 زن معمولا عمر کوتاهي داشته و ابتدا کچل ميشوند و سپس بر اثر سکته پروستات خواهند مرد.
و اما آن يک زن از هر 5 زن که به حق چيزهاي نديده و نشنيده علاقه وافري به خريد کردن ندارد يا به احتمال قوي جزو کارمندگان است يا به احتمال قويتر سرپرست خانوار.
اين زن اگر از آن سوي پشت بام بيفتد و به بيماري «خسيسي» مبتلا شود باب دل شوهر ميشود. اين نوع زنها در اصطلاح مردان «زن زندگي» ناميده ميشوند. در بيماري خسيسي بيمار احساس ميکند تمام اعضا و جوارج بدنش با نوعي مناسب از ورق ايزوگام عايق کاري شده، در نتيجه بيمار تحت هيچ شرايطي «نم» پس نميدهد. اين بيماري با توجه به ميزان «نمي» که بيمار پس ميدهد به سه نوع «خوش خيس»، «کم خيس» و «خشک مادرزاد» درجه بندي ميشود. برخي از اين بيماران حتي در دوران کودکي هم نم ندادهاند! شوهران اين دسته از زنان معمولا تپل و مپل بوده و پس از آن که زنشان به دليل سوء هاضمه ميميرد، زن دوم اختيار ميکنند ولي درواقع اسير يکي از آن 4 زن از 5 زن ميشوند و پس از مدتي ابتدا کچل و سپس بر اثر سکته معدوي خواهند مرد.
maryamlondon1
وای مردم از خنده
soheyla
خیلی جالب بود
خوشبختانه من جزء اون 4 تا خانم ولخرج نیستم .
تا به وسیله ای احتیاج نداشته باشم نمیخرمش
خیلی بامزه بود
همسرم همیشه بهم میگه : خدارو شکر میکنم هیچ وقت دوست نداری از وسیله ی دیگران بخری و برات مهم نیست کی چی داره ، کی چی نداره !!
درکل آدم حسودی نیستم و این عارضه ی چشمی خطرناک و ندارم
ماهی
سهیلا جان خانومهای شاغل کمتر این عارضه رو دارند.
خرید کردن رو خیلی دوست دارم.اما کاری به کسی ندارم که کی چی داره و من ندارم.
هر چیزی که خیلی خوشم بیاد حتی اگر لازم هم نداشته باشم می خرم.
gilas
دلشاد
نخبه
حورا
mojde
farzane
مامي
نمایش یا پنهان متن
من عاشق خرید کردنم و از خرید کردن خیلی لذت می برم بهترین تفریح برایم خرید کردن است البته اگر همسرم در خرید حضور داشته باشد لذت خرید برایم چندین برابر می شود
نمایش یا پنهان متن
نخبه
این یکی رو گل گفتی
Cyrus66
این اعتماد به نفست کشته منو
این متن هم همینه میگه !
بدبخت بابای بچه ها
آخی نازی
اونا غلط املایی نیس واسه خوشگلی متنه
خسیس
با ابن تفاسیر کلا فکر کنم اگر این تحقیقات در ایران یا حداقل تو این سایت انجام میشد از هر 5 زن 6 تاشون معتاد می بودن
gilas
نگووو
خوب من علاقه به خرید ندارم دیگه
مامي
راستی اینو یادم رفت بگم که اگه از حق نگذریم اینجور مواقع چقدم ...
نمایش یا پنهان متن
دوست داشتنی میشنmati
Cyrus66
خوب همین دیگه ! وقتی با بقیه دخترا فرق می کنی یعنی بدبخت بابای بچه ها
همیشه هستن چشم دل می خاد
نخند عین حقیقته
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→