وقتی پروانه ی عشق در تاری بیفتد که عنکبوتش سیر باشد تازه قصۀ زندگی آغاز شده است زیرا نه می تواند پرواز کند ونه بمیرد… اگرموفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از انچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است..
.پازل دل یکی رو بهم ریختن هنر نیست ….. هر وقت با تیکه های شکسته ی دل یک نفر یک پازل دل جدید براش ساختی هنر کردی
می دونید چرا وقتی بزرگ میشیم بجای مداد خودکار دست میگیریم؟تا یاد بگیریم همه ی اشتباهات پاک شدنی نیستند
کم باش اصلا هم نگران گم شدنت نباش … اونی که اگه کم باشی گمت کنه، همونیه که اگه زیاد باشی،حیفت میکنه
من که به هیــــــچ دردی نمیخورم… . . . این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند..!!
زندگی مثل بازی حکمه !! مهم نیست که دست خوبی نداری مهم اینه که یار خوبی داشته باشی ، اینطوری شاید حتی بتونی بازی باخته رو ببری هر وقت دیدی حریف داره برنـــده میشه یه لبخنـــد بـــزن تا به بردش شک کنه !
نگــــران کفـــش هـــای کهنــــه ام بــــودم یکــــی را دیــــدم پـــا نـــداشـــت
کسی که نشسته است همیشه خسته نیست شاید جایی برای رفتن نداشته باشد …
مامي
آدم عـصـبـانی رو دوس دارم …. شایـد فحـش بـده ؛ ولی حداقـل … راستشو مـیـگـه … !!!
سقوط ؛ تاوان پریدن با بعضی هاست … !!!
پرنده به دانه های روی دام خیره بود، چگونه بمیرد؟ گرسنه و آزاد؟ یا سیر و اسیر؟
هیــــــــس ! … ســـــــــاکت !.!.! … آهستــــه بیایید ! .. آهستــــه بروید . اینجا وجــــــــــدان ها همه خـــــــــوابند …
وقتی پروانه ی عشق در تاری بیفتد که عنکبوتش سیر باشد تازه قصۀ زندگی آغاز شده است زیرا نه می تواند پرواز کند ونه بمیرد…
اگرموفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از انچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است..
.پازل دل یکی رو بهم ریختن هنر نیست ….. هر وقت با تیکه های شکسته ی دل یک نفر یک پازل دل جدید براش ساختی هنر کردی
می دونید چرا وقتی بزرگ میشیم بجای مداد خودکار دست میگیریم؟تا یاد بگیریم همه ی اشتباهات پاک شدنی نیستند
کم باش اصلا هم نگران گم شدنت نباش … اونی که اگه کم باشی گمت کنه، همونیه که اگه زیاد باشی،حیفت میکنه
من که به هیــــــچ دردی نمیخورم… . . . این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند..!!
زندگی مثل بازی حکمه !! مهم نیست که دست خوبی نداری مهم اینه که یار خوبی داشته باشی ، اینطوری شاید حتی بتونی بازی باخته رو ببری
هر وقت دیدی حریف داره برنـــده میشه یه لبخنـــد بـــزن تا به بردش شک کنه !
نگــــران کفـــش هـــای کهنــــه ام بــــودم یکــــی را دیــــدم پـــا نـــداشـــت
کسی که نشسته است همیشه خسته نیست شاید جایی برای رفتن نداشته باشد …
حورا
ممنون جملات پر معنی بود
arash52
Holtek
دلشاد
نخبه
garfild
مرسی
farzane
اگرموفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از انچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است..
هر وقت دیدی حریف داره برنـــده میشه یه لبخنـــد بـــزن تا به بردش شک کنه !
خیلی زیبا بودن مرسی مامی جون
baron jon
مرسی
ملیکا
mojde
همه قشنگ بودن مخصوصا اين دو تا
gilas
faryad.A
خیلی قشنگ بود
میسییی
مامي
arash52,