یک رستوران ژاپنی غذای جدیدی را در منوی خود قرار داده است که قورباغه زنده را در مقابل مشتری پخته و همراه با یک غذای سنتی ژاپنی سرو میکنند.
به گزارش استامپ، در یک ویدئو که به قسمت شهروند روزنامه نگار این وبسایت ارسال شده است یک قورباغه دیده میشود که در ابتدا زنده به سیخ کشیده میشود و سپس پوست آن را تمیز و قسمتهای داخلی غیرقابل مصرف آن را خارج و به همراه غذای تازهای به نام "ساشیمی" سرو میکنند. این قورباغه ها که به صورت زنده در آشپزخانه نگهداری میشوند پس از سفارش توسط مشتری در مقابل آنها آماده و تهیه میشود.
براساس این گزارش، جدا کردن پوست قورباغه مهارت زیادی میطلبد و فقط یک آشپز ماهر قادر به انجام این کار است و طبق سفارش، آشپز میتواند چشمهای قورباغه را خارج کند یا اینکه آنها را به همان شکل حفظ کند.
طبق گزارش سایت استامپ، قورباغههای استفاده شده برای این غذا چاق و مخصوص پخت و پز هستند و بگفته آنها سالم و خوشمزه هستند!
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن با این ژستی که اونا رو تو ظرف چیدن هوستتون نکرد بچشینش ؟؟!!!
توکشور مصر از خوگوش خورشت سبزی درست میکنند در سوریه قورباغه میخورند در امارات وتو صحرا یک حیوان به نام ضب مانند افتاب پرست ته چین میپزند.. د ر افغانستان وایران پای مرغ میخورند در عراق بهترین غذای صبحانه اشون کله پاچه است در عربستان سعودی ادرار شتر میخورند برای درمان بیماری اسم وقسسس علی هذا .... حیوان بیچاره دست انسان افتاده
مامان مریم ولی پای مرغ غذایی نیست که توی رستوران ها سرو شه اونم به شکل وحشیانه.غذای بدبخت بیچاره ها و بیشتر افغانیهای مقیم ایران هست..ایرانی ها معمولا آشغال خور نیستن
maryamlondon1, مامان مریم پای مرغ رو قشر فقیر جامعه میخوره که نمیتونن خود موغ رو بخرن بعدشم پای مرغ زنده رو که نمیکنن.اینی که شما گفتی اصلا قابل مقایسه با خوردن غورباقه زنده نیست
مامان مریم ولی پای مرغ غذایی نیست که توی رستوران ها سرو شه اونم به شکل وحشیانه.غذای بدبخت بیچاره ها و بیشتر افغانیهای مقیم ایران هست..ایرانی ها معمولا آشغال خور نیستن
نقل قول: sib
مامان مریم پای مرغ رو قشر فقیر جامعه میخوره که نمیتونن خود موغ رو بخرن بعدشم پای مرغ زنده رو که نمیکنن.اینی که شما گفتی اصلا قابل مقایسه با خوردن غورباقه زنده نیست
عزیزانم من جمع بندی کردم غذای هر کشور نوشتم پای مرغ اشغال نیست من از چند خانم افغانی وایرانی پرسیدم که این پای مرغ هیچ گوشتی نداره .چرا میخورید گفتند که خواص داره برا کمر درد خوبه .. منطور من این است که حتما یک داروی درمان تو قوباغه هست که غذای خوشمزه ژاپنیها شده است ..ادار شتر تو عربستان سعودی هم درمان بیماریهای اسم ودرد سینه تشخیص دادن .البته این تشخیص مال زمانهای قدیم بود تا الان هیچ دلیل علمی پرشکی این تایید نکرده منظورم توهین یا مقایسه نیست شاید به خاطر مسلط نبودن من به فارسی منظور من بد برداشت کردید .خلاصه جر وبحث نمیکنم ومعذرت من بپذیرید
Cyrus66
نمایش یا پنهان متن
در ادامه اون تاپیک قبلیم http://www.boofboofi.com/forum/topic_24604حالا شاهکار جدیدی رو میکنم
یک رستوران ژاپنی غذای جدیدی را در منوی خود قرار داده است که قورباغه زنده را در مقابل مشتری پخته و همراه با یک غذای سنتی ژاپنی سرو میکنند.
به گزارش استامپ، در یک ویدئو که به قسمت شهروند روزنامه نگار این وبسایت ارسال شده است یک قورباغه دیده میشود که در ابتدا زنده به سیخ کشیده میشود و سپس پوست آن را تمیز و قسمتهای داخلی غیرقابل مصرف آن را خارج و به همراه غذای تازهای به نام "ساشیمی" سرو میکنند.
این قورباغه ها که به صورت زنده در آشپزخانه نگهداری میشوند پس از سفارش توسط مشتری در مقابل آنها آماده و تهیه میشود.
براساس این گزارش، جدا کردن پوست قورباغه مهارت زیادی میطلبد و فقط یک آشپز ماهر قادر به انجام این کار است و طبق سفارش، آشپز میتواند چشمهای قورباغه را خارج کند یا اینکه آنها را به همان شکل حفظ کند.
طبق گزارش سایت استامپ، قورباغههای استفاده شده برای این غذا چاق و مخصوص پخت و پز هستند و بگفته آنها سالم و خوشمزه هستند!
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
با این ژستی که اونا رو تو ظرف چیدن هوستتون نکرد بچشینش ؟؟!!!
پرهام
aren
ملیکا
ژنرال
حیوونم که حیوونه، هر چیزی رو نمیخوره!
soheyla
اول صبح و قورباغه
ماهی
mojde
حورا
maryamlondon1
ماهی
دلشاد
gilas
sib
maryamlondon1,
مامان مریم پای مرغ رو قشر فقیر جامعه میخوره که نمیتونن خود موغ رو بخرن
maryamlondon1
عزیزانم من جمع بندی کردم غذای هر کشور نوشتم پای مرغ اشغال نیست من از چند خانم افغانی وایرانی پرسیدم که این پای مرغ هیچ گوشتی نداره .چرا میخورید گفتند که خواص داره برا کمر درد خوبه .. منطور من این است که حتما یک داروی درمان تو قوباغه هست که غذای خوشمزه ژاپنیها شده است ..ادار شتر تو عربستان سعودی هم درمان بیماریهای اسم ودرد سینه تشخیص دادن .البته این تشخیص مال زمانهای قدیم بود تا الان هیچ دلیل علمی پرشکی این تایید نکرده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→