ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
°• ☆ فندقی دیگر در راه است ☆ • °
ملیکا
shaparak64
چه وقت خوبی اومدم سایت
مبارک باشه این فندوق و فندوق های دگر
KuRoSh
این جانبان کوروش و فسقلی تبریک عرض و طول نموده خدمت نغمه ای که رو نمی کرد
یک دانه شعر سروده ایییم برای فندوق و مادر ولی فعلان در این جا نمی گنجد که بنویسم تا بعد و فندوقی دگر بدرود
شبی امد فندوقی به خوابم :
ژنرال
چه وقت خوبی اومدم سایت
هیچم وقت خوبی نیومدی
تو این هوای گرم پا شدی اومدی سایت که چی؟
نغمه
gilas,
Kishe Mehr,
ari 93,
بهونه,
hadi04,
sepehrirani,
ژنرال,
ملیکا,
shaparak64,
کوروش فسقلی,
از همه دوستان عزیزم ممنوووووون خیلی لطف دارید
نخبه
سلام سلام مامان نغمه حال و احوالت خوبه؟
مبارکا باشه ان شالله به سلامت این دوران رو سپری کنی و یه فندقی خوشمل مثل فندقی من
از حالا مراسم انتخاب اسم داریم تو چت باکس سایت
نخبه
نخیرم فندقی من خیلی هم دنیا دیده هستش و چشم و گوشش هم بازه
خودت خامی خنگی
نخبه
میگم مواظب خودت باش
به به مبارکا باشه تبریک بگید به زن عمو ناهید
ژنرال
حرفا میزنیا شیرین!
خنگولیت تو شهره ی عام و خاصه
ژنرال
نخبه
خنگولی توهم شهرام صولتیه اگه واسه من شهره اس
SaMaN TaJ
فکر کنم همچی بد نباشه یه قسمت تو سایت باز کنیم واسه بازی فندق ها...ماشالا یواش یواش دارن زیاد میشن
مثلا مهد بوفی
نخبه
مثلا مهد بوفی
قبلا داشتیم خودم تاپیکش رو راه اندازی کرده بودم شاپرک هم همش می اومد مهد جیش میکرد
farzane
خاله شدممممممممممممممممممم بازممممممممممممممممممم
یه فندق دیگه ای جووووووووووووووووووووووووووونم
دو تا فندق داریم خاله به قربونشون بشه
بعد مامان شیرین
حالا هم خواهری جونم نغمه ی مهربونم مامان شد وااااااااااااااااااااااااااای باور نمیشم
واااااااااااااااااااااااااااااای فدای اون فندق عزیز دل خاله اون خوشگل کوچولویه نانازی بشممممممممممممممم خالش به قربونش بره نغمه جونم وااااااااااااااااااااااای نمیدونی چقدر خوشحالم نمیدونم چطوری بگم با اینکه تبریک گفتم ولی بازم آمدم توو تاپیکشم تبریک بگم چقدر ذوغ کردم چقدر ذوق زدم چقدر ذوق دارم دارم بال در میارم از خوشحالی الهی من فداش بشم نانازی کوچولویه خودمه خیلی خوشحالم توو امتحانامه تا 15 تیر هم ادامه داره همه ی خستگیم رفت اصلا خبر به این قشنگی برام بهترین چیز بود توو این روز های سخت که اصلا نمیرسم بیام نت و خیلی هم کم هستم تا امتحانام تموم بشه
پس تا من بیام مواظب این فندقی های من باشینا همشم ازشون به من خبر بدینا
مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک باشهههههههههههههههههههههه
مبارکهههههههههههههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
واااااااااااااااااااای من باید این فندق هارو ببینما تازه شیرینی هم میخوام هم از نغمه هم از شیرین باید حضوری هم فندقی هارو خالشوون ببینه ها
▧ تصویر در دسترس نیست
دخترخاله
نغمه
Kishe Mehr
تو این هوای گرم پا شدی اومدی سایت که چی؟
اره والله خجالتم نمیکشه
کاکو اینکه قافیه نداشت
zrnznn
ولییییییییییییی الان اومدممممممممممم برات از اون عکس هاییییییییییی که گفتم برات جدااا کرده بودممممم الان اینجااااااااا میزارمممممممممم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
گیلااااااااااااااااااسیییییییییییییییییییی عزیزممممممممممممممممم دستتتتتتتتتت درد نکنه
مگس
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→