₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ۱۰ عکس قدیمی از افغانستان که هرگز ندیده‌اید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ۱۰ عکس قدیمی از افغانستان که هرگز ندیده‌اید

بدون عکس

۱۰ عکس قدیمی از افغانستان که هرگز ندیده‌اید

691 بازدید، 13 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

نمایش یا پنهان متنلیام فاکس، وزیر دفاع بریتانیا، تقریبا دو هفته قبل در دیدار از افغانستان گفت: «نیروهای ما به افغانستان نرفته‎اند تا نظام آموزشی را در یک کشور از هم گسیخته قرن سیزدهمی اصلاح کنند»

به گزارش سایت تردید، هر کسی با شنیدن این جمله از یک وزیر بریتانیایی قبل از تردید در درستی یا نادرستی آن از لحن غیر دیپلماتیک و پرخاشگرانه آن شگفت زده می‌شود.

شاید انتظار زیادی باشد اگر از آقای فاکس بخواهیم اندکی تاریخ قرنهای نخست هجری را بخواند تا با نقش پررنگ افغانستان در شکل گیری تمدن مشرق زمین آشنا شود. اما فکر نمی‎کنم دانستن تاریخ نیم قرن اخیر این کشور انتظار بالایی از لیام فاکس باشد. آن هم زمانی که نیروهای تحت فرمانش در اداره این کشور سهم دارند.

وب سایت مجله سیاست خارجی (فارین پالیسی) تصویرهایی از این کشور در دهه ۱۹۶۰ میلادی منتشر کرده است که احتمالا برای بسیاری از جمله آقای فاکس جالب باشد.

تصاویری از افغانستان مدرن و پیشرو در روزهایی که هنوز شوروی و آمریکا و بریتانیا پایشان به این کشور باز نشده بود.

فروشگاه محصولات موسیقی

تصویر در دسترس نیست

دانشگاه کابل، کلاس زیست شناسی

تصویر در دسترس نیست

آزمایشگاهی در یک مرکز تحقیقات واکسن

تصویر در دسترس نیست

جوانان افغان در برنامه‎های پیشاهنگی

تصویر در دسترس نیست

مادران و کودکان در پارک

تصویر در دسترس نیست

نیروگاه آبی تولید برق

تصویر در دسترس نیست

شرکت نساجی

تصویر در دسترس نیست

پوشش مدرن زنان و سیستم حمل و نقل عمومی

تصویر در دسترس نیست

امواج رادیو کابل از آفریقای جنوبی و اندونزی در دسترس بودند

تصویر در دسترس نیست

رژه سربازان

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: mz56mz، garfild، دلشاد، maryamlondon1، ماهی، arash52، ژنرال، gilas، baron jon

• mz56mz

جالبه
    سه تا دوست افغانى دارم كه ماشاءالله هر سه دكتر هستند عكسهاى جالبى بود اميدوارم قدر كشورشون رو بيشتر بدونند

1 سپاس: ژنرال

• garfild

خیلی کشور قشنگیه...برخلاف تصاویری که تلویزیون نشون میده

:3:

• دلشاد

• maryamlondon1

بیچارها چه بودند وچه شدن :2: . متحجرهای طالبان به دختر های محصل اسید میپاشند تا بی سواد باقی بمونند .خدا کمکشون کنه تا دوباره کشورشون بسازند واباد کنند .من انجا دوستان افغانی دارم همه تحصیل کرده یکشون خانم دکتر تو بخش زنان زایمان هستند :1:

• hadi04

لعنت به تحجر لعنت به کج فهمی
    من به دوستان افغان خیلی احترام میذارم چون واقعا مردم قابل احترامی هستن بعضی اوقات جنایاتی رخ میده که فرد جانی یه افغنه و برخی حرفها در کنارش به گوش میرسه که افغانها چنین هستن و چنان بیشتر اوقات این سوال رو می پرسم که آیا یه ایرانی تا حالا همچین جنایاتی نکرده؟ توی هر قوم و ملتی افراد جانی هستن ولی باید نکات مثبت رو هم دید بهتر بگم من هنوز افغانستان (آریانا) رو بخشی از سرزمین بزرگ ایران و هموطنهای خودم میدونم زنده باد ایران و ایرانی

2 سپاس: arash52، ژنرال

• ماهی

مرسی جالب بود :46:

• arash52

بسیار جالب بود و قابل تامل
    امیدوارم هرچه زودتر شر این غربیهای به ظاهر متمدن از سر ما شرقیها کم بشه

• ژنرال

جالب بود.

خیلی دوس دارم افغانستانو از نزدیک ببینم.. مخصوصاً هرات و بلخ :buff:

از وقتی که دوتا سفرنامه ی خیلی شیرین و جذاب خوندم از سفر ایرانی ها به این کشور، علاقه م بیشتر شده که حتماً برم افغانستان.

توصیه میکنم اگر علاقه مند هستید این دو تا کتاب رو حتماً مطالعه کنید.

1- در پایتخت فراموشی / سفرنامه ای به قلم محمدحسین جعفریان از سفر مشترکش با بهروز افخمی به کابل و پنجشیر در شهریور 81 / انتشارات سوره مهر

2- جانستان کابلستان / سفرنامه رضا امیرخانی به افغانستان در مهر 88 / انتشارات افق

توضیح: محمدحسین جعفریان، نویسنده، شاعر و مستندساز ایرانی که سالهای زیادی رو در افغانستان زندگی کرده و شهرت و محبوبیت زیادی در بین افغان ها داره.
    یک مستند خیلی معروف هم از اخرین روزهای زندگی احمدشاه مسعود (فرمانده مجاهدین افغان) ساخت که بارها از شبکه های خبری معروف دنیا پخش شد.

1 سپاس: Cyrus66

• arash52

نقل قول: ژنرال
    2- جانستان کابلستان / سفرنامه رضا امیرخانی به افغانستان در مهر 88 / انتشارات افق

:110:

• gilas

تصاویر جالبی بود :1:

• baron jon

مرسی دوست عزیز :46:

• alireza_kda

فكر كنم ايران هم در دهه 1960 اينجوري بود .
    بعد از 30_40 سال چقدر تغيير كرده؟؟؟؟؟؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: