₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » مهم ترین سوال در طول زندگی بشر
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » مهم ترین سوال در طول زندگی بشر

بدون عکس

مهم ترین سوال در طول زندگی بشر

2016 بازدید، 6 پست، نویسنده: ...ROSHANAK

• ...ROSHANAK

سلام :9: خیلی خوشحالم که این جا عضو شدم :10: من یه سوالی دارم که خیلی برام مهمه :103: قراره تو امتحانم بیاد نمیتونم جواب بدم گفتم از شما ها هرکی بلده حل کنه جوابشو ببرم سر جلسه کپی پیست کنم :86: و الکی وقتم و فکرم رو سر یافتن جواب این سوال به هدر ندم :15: اما سوال:

تصویر در دسترس نیست

چرا وقتی یه بطری نوشابه رو میزاریم فریزر بعد که درش میاریم تا سرش رو باز میکنیم به طور ناگهانی یخ میزند؟ :25:

تصویر در دسترس نیست

تر جیها با قانون حالت پایدار جریان پایدار یا حالت یکنواخت جریان یکنواخت حل کنید :25: همون قانون SSSF ترمودینامیک :62: موفق باشید :6:

12 سپاس: ژنرال، دلشاد، نغمه، diver20، mz56mz، gilas، arash52، baron jon، ماهی، حورا، mojde، نخبه

• دلشاد

روشنک جان خیلی خوش اومدی به این سوالت بچه مثبت میاد کامل و واضح جواب میده :4:

• ژنرال

به این حالت، میگن تاخیر در انجماد .
    توضیح علمیش هم در حدی که من میدونم، به دلیل اختلاف فشار هست.
    آب وقتی یخ میزنه، منبسط میشه.
    و با بالا بردن فشار میشه از یخ زدنش جلوگیری کرد.
    چون درب بطری بسته س، آب که منبسط میشه، فشار داخل بطری زیاد میشه و از تشکیل بلور یخ جلوگیری میکنه، و به محض اینکه درب بطری بازی میشه، فشار داخل بطری کاهش پیدا میکنه و بلور یخ فوراً تشکیل میشه.

نقل قول: ...ROSHANAK
    ر جیها با قانون حالت پایدار جریان پایدار یا حالت یکنواخت جریان یکنواخت حل کنید همون قانون SSSF ترمودینامیک

از فیزیک ترمودینامیک یه چیزایی یادم مونده ولی با این قوانین بلد نیستم توضیح بدم 453

2 سپاس: engineerboy، mojde

• حورا

فشار هوای داخل بطری نوشابه مانع از یخ زدنش میشه در حالی که دمای لازم برای یخ زدن نوشابه مهیاست. دقیقا کاری که زودپز میکنه اینجا برعکس شده وفشار هوا نقطه ی انجماد و پایین تر اورده و با باز شدن در نوشابه فشار هوای کاذب خالی شده و نوشابه یخ زده.

البته سرچ کردم :46:

• gilas

نقل قول: ...ROSHANAK
    چرا وقتی یه بطری نوشابه رو میزاریم فریزر بعد که درش میاریم تا سرش رو باز میکنیم به طور ناگهانی یخ میزند؟

برای اینکه شوخ طبع تشریف دارن میخواد باهات شوخی کنه :4:

1 سپاس: mojde

• ماهی

روشنک جان تاپیکت خیلی کوتاهه ...بهتره این سوال رو از اهل فن و انجمن های مربوطه بپرسی تا به جواب درست برسی..برای اینکه تاپیکت بسته نشه چند تا عکس اضافه می کنم ولی به قانون زیر توجه کن لطفا عزیزم :1:

1- تاپیکهای تک عکسی و یا مطالب کوتاه توسط مدیران انجمن ها بسته خواهد شد و به بخش تکراری منتقل می شود. صاحب این دسته از تاپیکها میتوانند متن داخل تاپیک را به بخش تک عکسی ها منتقل نمایند.

در ضمن خوش اومدی و اولین تاپیکت مبارک

786 786

1 سپاس: mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: