ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃▅▆▇ آخرین فیـلــــــمی که دیدی چی بود؟ ▇▆▅▃
ملیکا
منم the vowرو قبلا دیدم خییییییییلیم خوشم اومد
من انیمیشن خیلی دوست دارم اخرین انیمیشنی که دیدمو عاشقشمalvin and the chipmunks
عاشق الوینم
داستان دربارهٔ سه سنجاب به نامهای تئودور٬آلوین و سایمون است که استعداد فراوانی در موسیقی دارند و به طور اشتباهی و جامعه انسانها وارد شده اند. خلاصه داستان: سنجاب ها در حال بازی در یک کشتی مشغول گشت و گذار هستند که ناگهان به دریا می افتند و به یک بهشت گرمسیری می رسند. آن ها کشف می کنند که...
اخرین فیلمی که دیدمif only... بود مه خیلی خوشم اومدو احساساتی شدم
کارگردان: Gil Junger
محصول: 2004- انگلستان- 92 دقیقه
جمله یک منتقد درمورد فیلم - "آنچنان زندگی کنید که انگار آخرین روز عمر شماست"
خلاصه: Samantha، با دوست پسرش –Ian- که قرار است با هم عروسی کنند زندگی می کند. در روزی پر کار بر سر موضوعی اختلاف پیدا می کنند و سامانتا حین ترک ایان در حادثه ای می میرد...
ملیکا
منم the vowرو قبلا دیدم خییییییییلیم خوشم اومد
من انیمیشن خیلی دوست دارم اخرین انیمیشنی که دیدمو عاشقشمalvin and the chipmunks
عاشق الوینم
داستان دربارهٔ سه سنجاب به نامهای تئودور٬آلوین و سایمون است که استعداد فراوانی در موسیقی دارند و به طور اشتباهی و جامعه انسانها وارد شده اند. خلاصه داستان: سنجاب ها در حال بازی در یک کشتی مشغول گشت و گذار هستند که ناگهان به دریا می افتند و به یک بهشت گرمسیری می رسند. آن ها کشف می کنند که...
اخرین فیلمی که دیدم...if only بودکه خیلی خوشم اومدو احساساتی شدم
کارگردان: Gil Junger
محصول: 2004 انگلستان- 92 دقیقه
جمله یک منتقد درمورد فیلم - "آنچنان زندگی کنید که انگار آخرین روز عمر شماست"
خلاصه: Samantha، با دوست پسرش –Ian- که قرار است با هم عروسی کنند زندگی می کند. در روزی پر کار بر سر موضوعی اختلاف پیدا می کنند و سامانتا حین ترک ایان در حادثه ای می میرد...
gilas
دانلودش کردم از رو پرده بود ندیدم هنوز منتظر کیفیت خوبشم
یه دفعه دیگه دست رو من بلند کنی با تریلی 18 چرخ از روت رد میشم
گفتم که هنوز ندیدم
هنوز نتونستم کیفیت خوبشو پیدا کنم همش ضبط از رو پرده است
نوچ گشتم نبود پیدا کردی به منم لینک بده
فیلم خیلی خوبیه تو لیست نوبت برای دیدن گذاشتمش
نخبه
دانلودش کردم از رو پرده بود ندیدم هنوز منتظر کیفیت خوبشم
والا من سی دیشو گرفتم کیفیت آینه
شیطنتهاشون خیلی باحاله البته توصیه نمیکنم دخملای بدون بابای بچه ببینن(مجرد)
Kishe Mehr
فکر کردم میخوای شیرازی بازی در بیاری و بگی که حوصلم نمیشه بنویسم
کوروش فسقلی,
کاکو حالا این عشقت کی هست؟
شاعر می فرماید که از عشق تو لیلی ، رفتن زیر تریلی...
نمایش یا پنهان متن
واسه گریس کاریرو پرده و زیر پرده و بالا پرده و پایین پرده نداره که
gilas
پس واجب شد برای دیدن فیلم همه که شده برم یه بابای بچه ها پیدا کنم
اههه داره خوبم داره یه دفعه کیفیت آینه ببین دیگه کیفیت پرده و رقبت نمیکنی دانلود کنی
Kishe Mehr
Kishe Mehr
فیلمنامه «به فاصله یک نفس» توسط شیما بحرینی نوشته شده است و داستانی جنایی-عشقی را روایت می کند. در خلاصه داستان آمده است: ببین اگه اون ماچه رو بچکونی دیگه آدم سابق نیستی. باید سی سال فلک بچرخه تا پاک بشی، تازه اگه پاک بشی…
حامد بهداد، بهنوش طباطبایی، روح الله کمانی، کیانوش گرامی، علی اصغر طبسی و علیرضا کمالی نژاد از جمله بازیگران اصلی این فیلم هستند.
عوامل سازنده فیلم «به فاصله یک نفس» عبارتند از:
کارگردان: امیراحمد انصاری/ نویسنده: شیما بحرینی/ مدیر تصویر برداری: هاشم گرامی/ برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: شهره فهیمی/ منشی صحنه: سمیرا شکوری/ صدابردار: امیر شاهوردی/ طراح صحنه و لباس: نازی پرتو زاده/ طراح گریم: دانیال شعاعی/ عکاس: امید مسعودفر/ مدیر تدارکات: محسن کرباسیان/ مدیر تولید: امیر ابراهیمی/ مجری طرح: راویژ تصویر هستی/ سرمایه گذار: حمیدرضا نادی/ تهیه کننده: سعید هاشمی.
لینک دانلـــــــــــــــــــــــــــــود فیلم
کیفیت: DVDRip – خیلی خوب
فرمت: AVI
حجم: ۵۱۲ MB
منبع : www.VatanFilm.Org
levrone
maryamlondon1
من تو سینما دیدم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→