₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » معرفی و دانلود کتاب روسپیان سودازده من
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » معرفی و دانلود کتاب روسپیان سودازده من

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

معرفی و دانلود کتاب روسپیان سودازده من

3872 بازدید، 11 پست، نویسنده: ...ROSHANAK

• ...ROSHANAK

تصویر در دسترس نیست

نوشته گابریل گارسیا مارکز
    ترجمه امیر حسین فطانت

کتاب خاطرات روسپیان سودازده من ( دلبرکان غمگین ) نوشته گابریل گارسیا مارکز نویسنده پر آوازه کلمبیایی که در ایرا ن به آن اجازه انتشار نداده اند به فارسی ترجمه و منتشر شد. این کتاب که به علت بیماری و کهولت مارکز شاید اخرین کتاب او باشد در اکتبر 2004 به بازار آمد و چاپ اول ان در یک میلیون نسخه منتشر شد. روسپیان سودازده من موجب سر و صدای زیادی در مطبوعات و محافل هنری شده است.

فرازی از کتاب که در پشت جلد آمده است دریچه ایست به رمان آخر مارکز:
    در سالگرد نود سالگی ام خواستم شب عشقی دیوانه وار را با نوجوانی باکره بخود هدیه دهم. به یاد رزا کارباکس افتادم؛ ملک یک خانه مخفی که عادت داشت هر وقت خبر تازه ای به دستش می رسید آنرا به مشتریان خویش اطلاع دهد. هیچ وقت به او و به هیچکدام از پیشنهادهای وسوسه انگیز بی شرمانه اش تن نداده بودم. اما او اصولی را که من به آنها اعتقاد داشتم قبول نداشت و با لبخندی موذیانه می گفت: اخلاقیات هم بستگی به زمان داره، خواهی دید!
    درود... این تاپیک رو زدم که کتابایی که خوندین و لذت بردین رو بزارین تا بقیه هم بخونن این کتاب رو خوندم حس عجیبی داره لینک دانلودش برای موبایل هم گذاشتم خوشحال میشم نظرتون رو راجب شخصیت هاش بدونم :46:
    http://ketabnak.com

7 سپاس: ژنرال، دلشاد، garfild، mojde، gilas، farzane، javad1020

• ژنرال

من دنبال یه ترجمه ی خوب و بدون حذفیات از رمان "صد سال تنهایی" مارکز هستم.
    سراغ داری؟

1 سپاس: ...ROSHANAK

• ...ROSHANAK

نقل قول: ژنرال
    صد سال تنهایی" مارکز

ترجمه بهمن فرزانه تو ترجمه هایی که از این کتاب هس به نظرم بهتر البته گاهی بعضی کلمه ها جایگزین شدن دیگه :86: ولی اشکالی به کل کتاب نمیزنه لینک دانلودشو میگردم برات میزارم

1 سپاس: دلشاد

• دلشاد

مرسی دوست عزیز
    نمایش یا پنهان متنتصویر را یه خورده ویرایش کردم :3:

1 سپاس: ...ROSHANAK

• garfild

کتابهای گابریل خیلی دوست دارم
    اینم حتما میخونم
    لینک صدسال تنهایشم منم میخوام

تو نمایشگاه چندتا از انتشارات داشتن ولی سانسور شده و ناقص بود...کاملش خوبه :3:

من عاشق کتابم :8:

2 سپاس: ...ROSHANAK، mojde

• ...ROSHANAK

" تو یه جای کتاب میگه: ازخود میپرسیدم:یك زن وقتی دكمه می دوزد به چه فكر می كند؟ آیابه من فكر میكرد؟ او هم به دنبال رُزا كاباركاس می گشت تا حالی از من بپرسد؟ یك هفته گذشت و من لباس خانه را كه شبیه لباس مكانیك ها بود روز و شب در نیاوردم. حمام نمی گرفتم، ریشهایم را نمی تراشیدم ودندان هایم را مسواك نمیزدم ،چون عشق خیلی دیر به من آموخت كه آدم خودش را برای كسی مرتب می كند، برای كسی لباس می پوشد وبرای كسی عطر می زند و من هیچ وقت كسی را نداشتم. "

یه تیکه هم داشت که میگفت من عادت داشتم همیشه برای بقیه زندگی کنم
    حتی به اینکه بعد از مرگم هم چه فکری در موردم بکنن اهمیت میدادم :"از بچگي شنيده بودم كه وقتي كسي مي ميرد شپش هايي كه در سرش تخم گذاشته اند براي خجالت دادن خانواده اش روي بالش بالا و پايين ميپرند.اين موضوع مرا آن چنان تربيت كرد كه از همان بچگي براي رفتن به مدرسه ميگذاشتم موهاي سرم را از ته بتراشند و حتي هنوز هم كه فقط چند شويدي برايم باقي مانده است آن ها را با گل سر ميشويم.به عبارتي ديگر ميخواهم بگويم از همان بچگي احساس شرم و خجالت در مقابل ديگران بيشتر از مرگ در من شگل گرفته بود"

یه جا هم هست میگه ادم وقتی پیر میشه خودش متوجه نمیشه
    از اینکه باید برای خوندن چیزی همش دنبال عینکش بگرده یا دیگران
    بهش سنشو یاداوری میکنن میفهمه که پیر شده

این قسمتاش خیلی برام قابل لمس بود
    +مرسی دلشاد جان :46:

3 سپاس: garfild، mojde، gilas

• baron jon

مرسی دوست عزیز :46::46:

• mojde

ممنون من اين كتاب رو قبلا خوندم كتاب خوبيه و آدمو به فكر واميداره بازم متشكرم :46:

• gilas

عاالیه :78:
    حتما میخونمش :1:

نقل قول: ...ROSHANAK
    لینک دانلودش برای موبایل هم گذاشتم

اینم لینک فایل PDF خاطرات روسپیان سودازده من

1 سپاس: maryamlondon1

• maryamlondon1

من کتابهای ناخونده زیاد دارم متاسفانه وقت نمی کنم .ممنون روشنگ جان :11:

• farzane

مرسی روشنک جونم عالی بود عزیزم 786
پاسخ سریع   پاسخ