₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ورود خانـــمها اکیــــــدا ممنـــــــوع
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ورود خانـــمها اکیــــــدا ممنـــــــوع

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ورود خانـــمها اکیــــــدا ممنـــــــوع

666 بازدید، 24 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

گرانقیمتترین انگشتری های جهان، انگشتری نامزدی است، چون مرد پس از خرید آن تا آخر عمر قسط میدهد (چگورا)

تصویر در دسترس نیست

اگر زنی عصبانی شد، یقین کنید که یک کار انجام نشده دارد و چاره اش در این است که به عصبانیت تظاهر کند (دیکنز)

تصویر در دسترس نیست

آیا میدونستید حداقل یک مرد به اسم آدم داشته ایم، ولی‌ همان یک زنِ آدم را هم نداشتیم !

تصویر در دسترس نیست

یک پیشنهاد !
    دختر خانوما خونه از شما جهیزیه از ما
    ببینم چیکار میکنیدا !

تصویر در دسترس نیست

ضد دختر ترین اس سال:
    آدما شاید دختر بشن اما دخترا آدم نمیشن.

تصویر در دسترس نیست

طبق آخرین آمار، خانوم ها 70٪ عمر خود را در جستجوی یافتن آدرسِ " یه دکترِ خوب " سپری میکنند!

تصویر در دسترس نیست

مرد به زن : عزيزم ممنونم ازت ! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي!
    چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا" وجود نداره !

تصویر در دسترس نیست

زن لال هرگز از شوهرش کتک نخورده است
    مثل فرانسوی!

تصویر در دسترس نیست

ایدئولوژی خانوما در آرایش‌ کردن , همان ایدئولوژی نقاشی‌های مهد کودک است: جای سفید در صفحه باقی نذارید.

تصویر در دسترس نیست

كشتي در حال غرق شدن بود كه نا خدا فرمان خروج داد ،مردها حمله كردن كه برن ، ناخدا گفت خجالت بكشيد،زنها مقدمند!
    زنها ضمن تشكر از ناخدا يكي يكي پياده شدن، بعد ناخدا گفت آقايون حالا ميتونيد پياده شيد ، كوسه ها به اندازه كافي سير شدن !!!
    به سلامتي همه آقايون

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: mz56mz، دلشاد، lion1360، alireza_kda، Cyrus66، کوروش فسقلی، ژنرال، بهونه، یواش، maryamlondon1

• 1 سپاس: garfild

• 2 سپاس: garfild، یواش

• garfild

میبینم خانومهای سایت میان اینجا سرک میکشن حالشون گرفته میشه میرن :83:

باز هم بیان خانومهای سایت محترم

مطالب جالبتری هم داریم :3:

:23:

1 سپاس: یواش

• Cyrus66

نقل قول: garfild
    آیا میدونستید حداقل یک مرد به اسم آدم داشته ایم، ولی‌ همان یک زنِ آدم را هم نداشتیم !

آی خدا مردم از خنده :23:

2 سپاس: garfild، یواش

• نخبه

فقط اون ادرس دکتر باحال بود بقیش بیمزه بید :24:
    4 سپاس: farzane، gilas، malakeh، maryamlondon1

• KuRoSh

:4: فقط شیرین اومده نظر داده :4:
    بقیقه ترسیدن

2 سپاس: garfild، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: کوروش فسقلی
    فقط شیرین اومده نظر داده
    بقیقه ترسیدن

من نماینده بقیه ام من نظر بدم کافیه.. اخه مگه چی هست که بقیه سر و دست بشکنن واسه جواب دادن:4: مردم کار دارن :19:

6 سپاس: farzane، gilas، malakeh، نغمه، maryamlondon1، mojde

• بهونه

آب یخ برای خانوم ها :4:

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: garfild، یواش، maryamlondon1

• garfild

تصویر در دسترس نیست

دیگه نمیشه به دخترا اعتماد کرد!!! :4:

2 سپاس: mz56mz، maryamlondon1

• ملیکا

دلم میخواد بیام اینجا :14: کسی حق نداره به من بگه اینجا نیا :14:
    اقایون خوبم داریما بابا جونه خودم :5: ولی مرد حوب کمه دیگه همه میدونن :43: زنای خوب هم کمن ولی بیشتر از مردای خوبن این واقعیته :15:
    درکل زنده باد هرکی که انسانه جه مرد چه زن :1:

4 سپاس: farzane، malakeh، mz56mz، mojde

• یواش

نقل قول: ملیکا
    درکل زنده باد هرکی که انسانه جه مرد چه زن

یه دفعه میگفتی :108:

نقل قول: garfild
    طبق آخرین آمار، خانوم ها 70٪ عمر خود را در جستجوی یافتن آدرسِ " یه دکترِ خوب " سپری میکنند!

:23:
    ممنون

• gilas

دیشب تو آب نمک خوابیده بودی 245
    1 سپاس: malakeh

• 1 سپاس: malakeh

• یواش

با اجازه منم چند جمله اضافه میکنم

...آرایش...

این مطلب در مورد آرایش خانوم ها و انواع اونه ، خانوم هایی که اهل این قرتی بازیا نیستن نخونن !

حالا ازین حرفا که بگذریم ، دخترها و آرایششون به چند دسته تقسیم میشن :

۱) بی نیاز :6: : خداوند عالم این دختران را به طور پیشفرض زیبا آفریده . لامصب هرچی بیشتر نیگاشون می کنی ، کمتر عیب و نقص درشون پیدا می کنی !! این ها دیگه اگه دست نزنن به خودشون سنگین ترن و اگه دست بزنن ، به نظر من در کار و هنر خدا دخالت کردن …

۲) کم نیاز :1: : دختر هایی با چهر های معمولی که اگه مقداری به خودشون برسن ، خیلی خیلی تو اجتماع تحویل گرفته میشن ! اعتماد به نفسشون به طور عجیبی بالا میره و خلاصه خیلی خوبه و خوشبحالشون میشه !

۳) پر نیاز :11: : کسایی هستن که … خب ، چطو بگم … چیزه ، اینطور میگم : عزیزانِ من ، مهم اینه که دل آدم پاک باشه ( از بقیه ی این قسمت صرف نظر شد )

۴) پر کارها! :4: : از اسمشون معلومه … دیدین گریمور ها برا گریم یه بازیگر بعضی اوقات یکی – دو ساعت وقت میزارن ؟ حالا این قبیل از خانوم ها ، اینجوری رفتار می کنن . طوری که وقتی از جلو میز آرایش پا میشن ، لایه ای به ضخامت یک سانتیمتر روی پوست صورتشون رو پوشونده ! البته اسم دیگه ی این قشر ، افراطیون و اغراقیون نیز می باشد !

( گفته شده کسانی در جامعه بوده اند که از همین شیوه ی پُرکار به شدت به نفع خودشون استفاده نموده و به مدت چندین ماه سر دوست پسرشان را شیره مالونده و با او هم ازدواج نموده اند … در حالی که فردای روز عروسی ، شادوماد به لایه ی زیرین آرایش پی برده و مجاب به هزینه ی هنگفت عمل جراحی روی پوست صورت عروس خانوم گردیده ! )

و اما میرسیم به آرایش عروسا …

همیشه یه چیز برام سوآل بوده :37: . چرا تا این اندازه افراط میشه سر آرایش عروس ؟؟؟
    طفلک داماده قبل عروسی با یه نگاه عاشق دختره شده :8: ، ولی کسی که از آرایشگاه میاد بیرون اصلاً یکی دیگس :13: !!! ( که گاهی اوقات عواقب ظاهریش تا بعد از عروسی هم باقی میمونه )

گاهی اوقات عروس فامیلمونه هااا ، ولی شک می کنم که خودشه یا نه 452 :37: ! این جمله ایه که بعضی اوقات بکار میره :

” اینقد خوشگل بود و نمیدونستیم ؟!! “ :7: :23:

چاکر هر چی مرده :84: :84: :84:  

2 سپاس: garfild، Cyrus66

• مامي

نقل قول: gilas
    دیشب تو آب نمک خوابیده بودی

:39: 286 :39:

• مگس

1 سپاس: garfild

• garfild

نقل قول: gilas
    دیشب تو آب نمک خوابیده بودی

قبول نیست تو هم اونجا بودی منو دیدی :4:

• garfild

زنان به خوبی مردان میتوانند اسرار را حفظ کنند ولی به یکدیگر می گویند تا در حفظ آن شریک باشند :4:

دو راه برای خانم مهندس شدن هست: ـ اینقدر درس بخونی تا خانم مهندس شی. ـ یه شوهر مهندس پیدا کنی :10:

می دونی چرا زنها بیشتر از مردها عمر می کنند؟ . . . چون زن ندارن! :83:

• garfild

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: