₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » راز زیبایی شناگران زن تیم ملی آمریکا !
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » راز زیبایی شناگران زن تیم ملی آمریکا !

بدون عکس

راز زیبایی شناگران زن تیم ملی آمریکا !

3404 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

ماریا کورولوا و ماری کیلمن از اعضای تیم ملی شنای امریکا هستند. آنها در مصاحبه شان با مجله زیبایی و مد این کشور راز زیبایی پوست و موی خود را علاوه بر تمرین در آبهای سرشار کلر عنوان کرده اند. آنها گفته اند از مواد آرایشی ضد آب استفاده میکنند و به موهایشان ژل میزنند اما این مواد چه هستند بخوانید و تعجب کنید

ژلی که آنها برای موهایشان استفاده میکنند یک نوع ژل خوراکی بدون طعم و رنگ است که در آشپزی از آن استفاده میشود به گفته این زنان این ماده نه تنها موهای آنها را از آسیب در برابر چند ساعت ماندن در آبهای کلر دار حفظ میکند بلکه در برخورد با آب درخشندگی زیبایی به موهای آنها میدهد. آنها همچنین از مرطوب کننده های قوی استفاده میکنند چراکه ماندن در آب باعث خشکی پوست و به ویژه پوست صورت میشود

بنابراین استفاده از مرطوب کننده ها به آنها اجازه میدهد که با خشکی پوستشان مبارزه کنند. همچنین بنابر ادعای آنها این ورزشکاران بانو برای اینکه آرایش صورتشان در آب پاک نشود از مواد براق کننده لب زیر آرایش استفاده میکنند که هم پوست آنها را درخشان تر نشان میدهد و هم باعث میشود در برخورد با آب آرایش حفظ شود

30 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: ژنرال، mojde، یواش، gilas، پری سا، shaparak64، hadi04، javad1020

• gilas

1 سپاس: diver20

• KuRoSh

:4: یعنی الان اینا زیبا بودن
    خوب شاید زیبا ندیدن که میگن به اینا زیبا :4:

1 سپاس: diver20

• shaparak64

جالب بود :37:
    ولی من خودم خوشمل ترم :5: