خیلی از دوستان از آپلود سنتر سایت استفاده نمیکنن که با این آموزش امیدوارم به راحتی بتونن عکسهاشون رو در سایت آپلود کنن.
آپلود همزمان عکس هم راحته هم باعث میشه در مدت زمان کمی تعداد زیادی عکس رو همزمان آپلود کنید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
کارت عالی بود هرچند این روزها ، کاربری که حداقل آشنایی رو با کامپیوتر و اینترنت داره ، بدون آموزش هم میتونه از این امکانات بهره مند بشه چه برسه به کاربرهایی که عضو چندین سایت هستند
هرچند این روزها ، کاربری که حداقل آشنایی رو با کامپیوتر و اینترنت داره ، بدون آموزش هم میتونه از این امکانات بهره مند بشه چه برسه به کاربرهایی که عضو چندین سایت هستند
دست درد نکنه گیلاس جون زحمت کشیدی دوستان وکاربران محترم لطفا فقط وفقط از اپلود سنتر سایت بوف بوفی عکساتون اپلود کنید اول.به علت اینکه لوگو بوف بوفی روعکساتون بیفته دوم سایت به ویروس الوده نشه ممنون
من همه سعیمو کردم ثبت نام کنم نشد اعصابمو بهم ریخت واسه همین متنفرم ازین جور ثبت نام ها رسیدم مرحله دوم که اسممو بدم و اینا فرستادم صفحه رو باز نکرد دوباره اومدم ثبت نام کنم میگه نام کاربریت یا ایمیلت قبلا استفاده شده منم دیگه ایمیلی ندارم که بهش بدم،گیلی یا بهروز شما گیر دادین اینجا ثبت نام کنم پس یکیتون باید منو ثبت نام کنه
gilas
آدرس آپلود همزمان عکس: http://up.2bored.net
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
آموزش تصویری امتیاز دادن و مشاهده لیست محبوبیتهاآموزش تصویری به کاربردن “ نقل قول ”
دلشاد
اینم آدرس آپلود فایل به صورت لینک مستقیم
http://boofifi.com/10mb/index.php
بچه مثبت
خیلی از دوستان از آپلود سنتر سایت استفاده نمیکنن که با این آموزش امیدوارم به راحتی بتونن عکسهاشون رو در سایت آپلود کنن.
آپلود همزمان عکس هم راحته هم باعث میشه در مدت زمان کمی تعداد زیادی عکس رو همزمان آپلود کنید.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
mz56mz
اميدوارم سوالات دوستان در مورد آپلود سنتر حل و آسان شده باشه
arash52
هرچند این روزها ، کاربری که حداقل آشنایی رو با کامپیوتر و اینترنت داره ، بدون آموزش هم میتونه از این امکانات بهره مند بشه چه برسه به کاربرهایی که عضو چندین سایت هستند
بهونه
مییمونه بهونه
مرسی گیلاس
gilas
ای بابا آقا جون
mojde
فكر ميكنم جاي چنين راهنمايي تو سايتمون خالي بود مرسي عزيزم
امر دودو
اگرمیشه گذاشتن آهنگ رو هم آموزش بده.
gilas
حتما
البته دیشب علیرضا عزیز یه توضیح بروی دیوار انجمن گذاشته بود
اینجا
maryamlondon1
دوم سایت به ویروس الوده نشه
farzane
KuRoSh
zrnznn
هاچو هاچو
Kishe Mehr
هاچو هاچو
عیسی رو ولش کن یره
Kishe Mehr
چارکمی یره
من میخواستم ربطش بدم به همین اقا عیسی، بعدش گفتم به اندازه ی کافی جنابعالی منحرف هستی، دیگه اصل جریان رو نوشتم تا شما به انحراف بکشیش
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→