₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » جویدن آدامس به حافظه آسیب می زند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » جویدن آدامس به حافظه آسیب می زند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جویدن آدامس به حافظه آسیب می زند

193 بازدید، 12 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

جویدن آدامس به حافظه آسیب می زند

محققان دریافتندكه جویدن آدامس به حافظه كوتاه مدت انسان لطمه می زند.

به گزارش شیكاگو تریبون ، پژوهشگران دانشگاه كاردیف در انگلیس می گویند افرادی كه به جویدن آدامس عادت دارند زمان بیشتری را باید صرف یادآوری حروف و اعداد كنند.

این دانش پژوهان معتقدند جویدن آدامس توانایی مغز را برای به خاطر سپاری فهرست های متوالی و دنباله دار كاهش می دهد.

به گفته محققان انجام یك سری كارهای مداوم مانند جویدن آدامس می تواند در حافظه كوتاه مدت افراد اختلال ایجاد كند.

این مطالعه تصور غالب مبنی بر این كه جویدن آدامس های طعم دار عملكرد مغز را بهبود می بخشد، به چالش كشیده است.

این مطالعه سندی دیگر دال بر عملكرد بد انسان در انجام چند كار همزمان ارایه می كند.

برخی مطالعات پیشین حاكی از آن بود كه آدامس با افزایش جریان خون در مغز تمركز را بهبود می بخشد .

اما محققان كاردیف نشان دادند فعالیت دهانی مانند جویدن آدامس می تواند در فرایندی كه به طور معمول برای یادآوری محتوای كلامی استفاده می شود، اختلال وارد كند.

نتایج این تحقیقات در نشریه روانشناسی تجربی منتشر شده است.

پی نوشت : لپ تاپمان پاسخی برای آپلود عکس نداده افتاده رو دنده لج ... در این مکان لطفا آدامس ببینید :4:

10 سپاس: arash52، ماهی، mojde، garfild، gilas، نخبه، دلشاد، farzane، نغمه، کوروش فسقلی

• mojde

تصویر در دسترس نیست
    نقل قول: Mahboob
    لپ تاپمان پاسخی برای آپلود عکس نداده افتاده رو دنده لج ... در این مکان لطفا آدامس ببینید

1 سپاس: gilas

• garfild

403
    من که هر روز آدامس میجوم یعنی الان خنگم؟؟؟ :100:

• maryamlondon1

پسرم دیروز امتحان فیزیک داشت .از من ادمس خواست به من گفت که ادمس جویدن قبل از امتحان حافظه را تقویت میکنه :2: امیدوارم دیروز امتحان خراب نکرده به من گفت امتحان خوب داده و الله اعلم :66:

• gilas

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

این دانشمندان هم اخر تکلیف ما رو مشخص نکردن.. یه روز میگن خوبه فرداش میگن بده.. :37:

• دلشاد

مرسی آبجی محبوبه من که نمیتونم بدونه آدامس اونم از جنس ریلکس نعناع ش زندگی کنم :4:

• KuRoSh

یعنی من که حافظه کوتاه مدتم بدون آدامس مشکل داره آدامس بخورم تا فعال بشه دیگه :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: