₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » هندوانه از گرفتگي عضلات شكم در بارداري جلوگيري مي كند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » هندوانه از گرفتگي عضلات شكم در بارداري جلوگيري مي كند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

هندوانه از گرفتگي عضلات شكم در بارداري جلوگيري مي كند

406 بازدید، 25 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست

هندوانه يكي از ميوه هاي مخصوص و مورد علاقه در تابستان و يك ميوه چند منظوره و سرشار از انرژي به حساب مي آيد. يك پيش زمينه شيرين براي نوشيدني هايي مثل اسموتي و يخ در بهشت است.
    خوردن هندوانه باعث كاهش عرق و سوزش سر معده در خانم هاي باردار مي شود. شكر و آب موجود (92 درصد) در هندانه، حالت تهوع خانم ها را تا حد زيادي كاهش مي دهد و از كم شدن آب بدن آنها جلوگيري مي كند. مواد معدني موجود در اين ميوه به جلوگيري از گرفتگي و انقباض عضلات شكم در 3 ماه سوم بارداري كمك مي كند. خبر خوب ديگر براي خانم هاي باردار اين است كه هندوانه حاوي مقدار زيادي از ماده لايكوبين است و اين ماده مانع از ورم شديد بدن در طول بارداري مي شود.
    دانشمندان در طول تحقيقاتي كه در سال 2003 انجام دادند، دريافتند هندوانه سرشار از ويتامين هاي A-C- B6 به علاوه پتاسيم و منيزيم است و خوردن آن براي قدرت بينايي نوزاد، مغز، سيستم عصبي و ايمني بدن نوزاد بسيار مفيد است و همچنين پتاسيم موجود در آن ميزان آب را در خون و بافتهاي بدن خانم باردار به حالت موازنه در مي آورد.
    خانم هاي باردار مي توانند 8 فنجان هندوانه بدون تخم و به شكل مكعب برش داده شده را در داخل مخلوط كن آنقدر بهم بزنند تا تبديل به يك مايع نسبتاً غليظ و يك دست شود سپس آن را از داخل الك عبور داده ( آنها را با فشار قاشق از الك عبور ندهيد در اين صورت بيش از اندازه فيبري مي شوند) سپس در صورت تمايل مي توانيد يك و يا دو قاشق چايخوري از مركبات ديگري مثل ليمو ترش، ليمو شيرين يا پرتقال را به آن اضافه كنيد و آن را براي مدتي در فريزر قرار داده و زماني كه بسيار خنك شد ميل كنيد.

منبع:Fitpregnancy

7 سپاس: gilas، mz56mz، دلشاد، نغمه، farzane، ژنرال، ماهی

• gilas

خانمی نی نی دار توجه کنن شیرین عسل الکی نمیگه ها :4:
    2 سپاس: نخبه، farzane

• نخبه

نقل قول: gilas
    خانمی نی نی دار توجه کنن شیرین عسل الکی نمیگه ها :4:

همه توجه کنن چون ممکنه یه روز به دردشون بخوره :4:
    تجربه نشون داد که هندوانه واقعا مفید بیده در دوران بارداری.. تازشم هلو هم خیلی خوبه وخواص مفیدی برای خانمهای باردار داره و زایمان رو هم راحت تر میکنه.. چاق هم نمیکنه و یبوست هم ایجاد نمیکنه..اینا رو گفتم بدونین دیگه
    بازم میام اطلاعات میدم :9: خامهای فندق دار و غیر فندقی سوالی داشتین نخبه فندقی در خدمت شماست

2 سپاس: نغمه، farzane

• mz56mz

عمو جان ما هم بار , داريم از نوع مردونش براى ما هم مفيد هست يا نه؟

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: نخبه، نغمه، farzane

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    عمو جان ما هم بار , داريم از نوع مردونش براى ما هم مفيد هست يا نه؟

عمو جان مفید که هست ولی نه اونقدری که برای خانمهای فندق دار مفیده.

تازشم عمو جان اون که بار نیست اگه مثل ما بار داشتی میفهمیدی چه سخته :20: فکر کن یه نی نی رو قورت بدی و هر روز با خودت این ور اون ور ببری..چه حسی داره؟ :10:

4 سپاس: mz56mz، نغمه، farzane، ماهی

• mz56mz

نقل قول: نخبه
    فکر کن یه نی نی رو قورت بدی

عمو جان فكر نميكردم يه نى نى رو قوررررررررررررررت بدى 314 314 351

4 سپاس: نخبه، نغمه، farzane، ماهی

• دلشاد

حالا نمیشه بابای بچه بخوره برای مامان بچه تعریف کنه :4:
    2 سپاس: نخبه، farzane

• sib

ااااااااا برم به خواهرم بگم :4:

• Kishe Mehr

یادم باشه به مامان بچه ها بگم :4:
    کدو هم بخور.. هم واسه زیبایی خود ادم خوبه هم مامان

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    کدو هم بخور.. هم واسه زیبایی خود ادم خوبه هم مامان

اب پز که خوشم نمیاد سرخ کرده هم برای زن باردار مخصوصا نیمه سوم بارداری خوب نیست نتیجه میگیریم که کدو نمیخورم تا زشت شوم:4: همون هلو رو که میخورم کافیه برای زیبایی :9:

نقل قول: Kishe Mehr
    یادم باشه به مامان بچه ها بگم

اره یادت نره.. منم هندونه خیلی زیاد میخورم فقط میدونستم که اب بدن رو تامین میکنه و خنکم هست این موارد رو نمیدونستم و البته فکر کنم برای خانمهای بارداری که دیابت بارداری دارن هم خوب نیست قندش کمی بالاس ولی اگه به اندازه میل بشه خیلی هم مفید انگیز ناکه :24:

• نخبه

نقل قول: sib
    ااااااااا برم به خواهرم بگم

شما هم به خواهرت بگو از خوردن میوه های تابستانی لذت ببره مخصوصا هلو و گلابی و هندوانه

راستی یه جا خونده بودم که خانمهای باردار اناناس نخورن+ پسته هم در ماههای اخر مصرف ننمایند+ کرفس هم خوب نیست+ یه دکتری هم فرموده بودن که تو هشت ماهگی گوجه سبز نخوریم گویا نمک داره و مامان بچه مثل بادکنک میشه:4:
    حالا بازم یادم بیاد میام میگم

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    حالا نمیشه بابای بچه بخوره برای مامان بچه تعریف کنه

هیچ بابای بچه ای از این جراتها نداره:4:

نقل قول: mz56mz
    عمو جان فكر نميكردم يه نى نى رو قوررررررررررررررت بدى

عمو من چیکار کنم دوست ارش همش منو میبینه میگه چرا بچه رو قورت دادی:23:

1 سپاس: farzane

• نغمه

وااااای شیرین جونم دستت درد نکنه چه اطلاعات مفیدی :6: من هندونه و شلیل خیلی خیلی خیلی دوست دارم و زیاد میخورم گلابی هم که دیگه :9: نگوووو

آره آناناس رو تا حدی میدونستم ولی پسته و کرفس و گوجه سبز رو نه حالا خدا رو شکر که اوایل دوران فندقیه ما با فصل گوجه سبز تقارن پیدا کرده وگرنه 299 فقط خدا کنه تا من برگردم ایران گوجه سبزا تموم نشههههه :20:

3 سپاس: farzane، نخبه، ماهی

• نخبه

نقل قول: نغمه
    فقط خدا کنه تا من برگردم ایران گوجه سبزا تموم نشههههه

والا گوجه سبزا الان دیگه آلو شدن :4:

1 سپاس: نغمه

• نخبه

اهان راستی یه جا هم خوندم که اگه صبح ناشتا خاکشیر بخوری و یا الو نی نی بعد از اینکه به دنیا میاد دچار زردی نمیشه

• نخبه

یه بار کوروش فسقلی یه تاپیک گذاشته بود و توش نوشته بود که زنان باردار نباید جگر بخورن که برای من و ماهی جون سوال بود که چرا مضره.. که اینجانب پس از جستجو متوجه شدم چرا نخوریم حالا که یه تاپیک مربوط به باردارا گذاشتم اینم همینجا بگم

ااگر چه جگر و مواد تهیه شده از احشاء حیوانات، دارای آهن هستند این مواد همچنین حاوی غلظت زیادی از ویتامین A هستند. هر 100 گرم از این مواد حاوی 13 هزار تا 40 هزار واحد بین المللی ویتامین A است که بیش از 15 برابر نیاز زن باردار است.

مصرف مقادیر زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه ی اول بارداری مُضر است. در نتیجه همه زنان باردار و زنانی که در حال برنامه ‌ریزی برای بارداری هستند باید از مصرف این غذاها یا غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A هستند مثل جگر، روغن‌ هایی که از کبد حیوانات تهیه می ‌شود و سایر امعاء و احشاء حیوانات پرهیز کنند.

البته لازم نیست که از سایر غذاها که دارای ویتامین A است خودداری کرد مثل شیر، پنیر، ماهی چرب، تخم‌ مرغ و غذاهایی با بتاکاروتن مثل هویج، میوه‌ های قرمز و نارنجی و سبزیجات و سبزیجات برگ ‌سبز.

مغز حیوانات

از همه ی انواع مغزهای حیوانات در دوران بارداری باید پرهیز شود چرا که این مواد ممکن است حاوی باکتری‌ های مُضری چون لیستریا باشد که عامل ابتلا به بیماری لیستریوز است.

اگر چه لیستریوز تنها دارای علامتی شبیه به آنفلوآنزا در مادر می ‌شود، این بیماری می ‌تواند به شدت جنین در حال رشد را تحت تاثیر قرار داده و سبب سقط، مرده‌ زایی یا بیماری ‌های شدید در نوزاد متولد شده، شود

• ژنرال

نقل قول: نغمه
    من هندونه و شلیل خیلی خیلی خیلی دوست دارم و زیاد میخورم گلابی هم که دیگه

گلابی نخور 852

2 سپاس: نخبه، نغمه

• ماهی

اطلاعات خوبی بود :1:
    خوبه که حالا می تونید چیزی بخورید.یه وقتایی خانوما خیلی بد ویار میشن و هیچ چی نمی تونن بخورن :66: من که اینطوری بودم

3 سپاس: نغمه، ژنرال، نخبه

• نغمه

نقل قول: ژنرال
    گلابی نخور

:25: چراااا :25:

2 سپاس: ژنرال، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: