ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اعدام 4 تن از اراذل و اوباش های تهران بزرگ
hadi04
اشکالی نداره تازه اگر پاکش هم میکردی مدارکش توی دیگر سایتها موجوده
نخبه
hadi04
خودتو ناراحت نکن واست خوب نیست اینارو اعدام کردن رفت
یواش
maryamlondon1
امیدوارم برای کسی تکرار نشه ولی اگر طرف مقابل شما یا یکی از آشناهاتون هم بود همینطوری راضی میشدید که یارو رو تبعیدش کنن یا ....؟ بهتره به دور از تعصب و عاقلانه تر بحث کنید دوست من موضوع بر سر امنیت یه جامعه هست اگر اینطوری باشه که هر کس هر کاری دلش میخواد بکنه بعد نهایت یا زندان باشه و یا تبعید خودتون بهتر میدونید این مملکت پره از افراد دریده ای که دلشون لک میزنه واسه زندان و تبعید
کسی که از اعدام نمیترسه و دوباره به کارهاش ادامه میده از تبعید و زندان میترسه؟ همین طور که یکی از اعدامی ها سابقه دار هم بوده پس اگر قرار بود با زندان درست بشه میشد و دوباره تکرار مکررات نمیکرد
من با حرفهای ارسام جون موافقم .بعد از قضیه بخشش امنه .چند مورد اسید پاشی صورت گرفت؟؟؟ اگه امنه نمی بخشید وقصاص اجرا میکرد کسی جرعت نداشت دست به اسید پاشی بزنه برا دیگران عبرتی بود
یواش
اونم یه حرفیه
mahsa joon
fgrpmm
اعدام در ملاء عام نقش بازدارندگی داره و خیلیا از ترس اینکه این بلا سرشون نیاد دنبال از این دست خلافا نمیرن
من این مطلب را از روی تجربه شغلی ام میگم
ولی یکی از دوستان نوشته بود شاید اون مجرم خواهر سالمی داشته باشه و... نمیدونم چی بگم
در هر صورت خدا برای کسی پیش نیاره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→