₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اعدام 4 تن از اراذل و اوباش های تهران بزرگ
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اعدام 4 تن از اراذل و اوباش های تهران بزرگ

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

اعدام 4 تن از اراذل و اوباش های تهران بزرگ

1561 بازدید، 28 پست، نویسنده: یواش

• hadi04

نقل قول: یواش
    این اشتباه شد من یادم رفت پاکش کنم ولی تو تصاویر مدرکه مهمی وجود داره

اشکالی نداره تازه اگر پاکش هم میکردی مدارکش توی دیگر سایتها موجوده :4:

1 سپاس: یواش

• نخبه

اراذل و اوباش هم که باشن خیلی فرقی با اون تجاوز کار ندارن اینا هم به حقوق مردم تجاوز میکنن و ایجاد رعب و وحشت میکنن سزاشون هم مرگه حالا به هر شکلی.. من که امیدوارم به درک واصل بشن حالا چه خانواده دارن چه ندارن...به خاطر وجود همچین نکبتهایی جرات نداریم بریم بیرون.. هیچ وقت صحنه اینجوری رو نرفتم نگاه کنم ولی تو دلم همیشه گفتم که به درک واصل بشن ان شالله که مردم روازار میدن
    3 سپاس: hadi04، یواش، maryamlondon1

• hadi04

نخبه,
    خودتو ناراحت نکن واست خوب نیست اینارو اعدام کردن رفت :4:

2 سپاس: یواش، maryamlondon1

• یواش

نقل قول: hadi04
    اشکالی نداره تازه اگر پاکش هم میکردی مدارکش توی دیگر سایتها موجوده

:14: :62:

• maryamlondon1

نقل قول: hadi04

امیدوارم برای کسی تکرار نشه ولی اگر طرف مقابل شما یا یکی از آشناهاتون هم بود همینطوری راضی میشدید که یارو رو تبعیدش کنن یا ....؟ بهتره به دور از تعصب و عاقلانه تر بحث کنید دوست من موضوع بر سر امنیت یه جامعه هست اگر اینطوری باشه که هر کس هر کاری دلش میخواد بکنه بعد نهایت یا زندان باشه و یا تبعید خودتون بهتر میدونید این مملکت پره از افراد دریده ای که دلشون لک میزنه واسه زندان و تبعید
    کسی که از اعدام نمیترسه و دوباره به کارهاش ادامه میده از تبعید و زندان میترسه؟ همین طور که یکی از اعدامی ها سابقه دار هم بوده پس اگر قرار بود با زندان درست بشه میشد و دوباره تکرار مکررات نمیکرد

من با حرفهای ارسام جون موافقم .بعد از قضیه بخشش امنه .چند مورد اسید پاشی صورت گرفت؟؟؟ اگه امنه نمی بخشید وقصاص اجرا میکرد کسی جرعت نداشت دست به اسید پاشی بزنه برا دیگران عبرتی بود :2: زندگی یک نفر خراب میکنند وبی خیال :2: به نظرم این جوانا هم امدن تماشا بهترین درس عبرت بود :2: تا یاد بگیرند به قانون وجامعه احترام بزارند :1:

1 سپاس: یواش

• یواش

maryamlondon1,
    اونم یه حرفیه

• mahsa joon

دستشون درد نکنه حقشونه 256

• fgrpmm

به نظر منم باید اعدام میشدن
    اعدام در ملاء عام نقش بازدارندگی داره و خیلیا از ترس اینکه این بلا سرشون نیاد دنبال از این دست خلافا نمیرن
    من این مطلب را از روی تجربه شغلی ام میگم
    ولی یکی از دوستان نوشته بود شاید اون مجرم خواهر سالمی داشته باشه و... نمیدونم چی بگم

در هر صورت خدا برای کسی پیش نیاره

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: