ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
درگیری شدید برسر ریحانا در یک کلوب شبانه !
diver20
به نقل از CNN: درگیری شدید درک و کریس براون بر سر ریحانا در یک کلوپ شبانه دختری را راهی بیمارستان کرد.
این دختر یک توریست استرالیایی است که برای گذراندن تعطیلات به لوس آنجلس آمدو در یک کلوپ شبانه در میان دعوای دو رپر معروف با یک بطری شکسته موردحمله قرار گرفت و نهایتا با 16 بخیه در سرش به خانه بازگشت.
این زن که " هالی سی " نام دارد برای تفریح به این کلوپ شبانه رفتهبود که در نیمه شب محفل دعوای خونین دو ستاره بر سر تصاحب ریحانا خوانندهمعروف مجروح شد و کارش به بیمارستان کشید.
وی در این مورد گفت : فقط به این فکر میکنم چرا بخاطر دو خوانندهمشهور و دعوای احمقانه شان بر سر یک دختر سر من باید 16 بخیه داشته باشد وبا رنج و درد تعطیلاتم را به اتمام برسانم.
او قصد دارد از این ستاره ها شکایت کند. در این درگیری شبانه کهجزئیات آن هنوز منتشر نشده است 5 نفر زخمی شدند که محافظ شخصی براون هم درمیان آنان است. شاهدان ماجرا میگویند گفتگو و نزاع میان دو مرد به خاطرعلاقه هردو آنها به ریحاناست و اینکه هردوی آنها به این ستاره موسیقی پاپابراز علاقه و عشق کرده اند.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیست
مگس
Kishe Mehr
من رسما همینجا ریحونه جون رو به اسلام دعوت می نمایم
( مجتبی در حال دعوت کردن به اسلام
shaparak64
mz56mz
levrone
اتفاقا تیپ و تالش کلی طالب داره. من خودم ازطرفداراشم!
gilas
یواش
gilas,
آمین
اینا که ستاره ی معروف هستن اینجورین وای به حاله مردم عادی
mojde
farzane
نخبه
farzane
دلشاد
Kishe Mehr
داداش شعر رو که خراب کردی رفت