₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زن میانسال توسط دو افغان متجاوز کشته شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زن میانسال توسط دو افغان متجاوز کشته شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زن میانسال توسط دو افغان متجاوز کشته شد

476 بازدید، 17 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

دو مرد افغان كه متهم هستند در ساختماني نيمه كاره به زني ميانسال تعرض كردند و وي را به قتل رساندند در انتظار حكم قضات دادگاه كيفري استان البرز هستند.

به گزارش شرق متهمان اين پرونده كه در شعبه اول دادگاه كيفري استان البرز محاكمه شدند هر كدام قتل را گردن ديگري انداختند و خود را بي گناه معرفي كردند. مردي آخرين روز آذر سال 88 به پليس كرج مراجعه كرد و خبر داد جنازه اي را يافته است.

تصویر در دسترس نیست

او گفت: «من در حال ساخت خانه اي هستم و امروز وقتي كارگرم براي حفر چاه زمين را كند جسد زني را پيدا كرد.»ماموران وقتي به محل موردنظر رفتند جنازه عريان زني ميانسال را يافتند و آن را به پزشكي قانوني منتقل كردند. متخصصان اين سازمان بعد از انجام آزمايش هاي لازم اعلام كردند زن ناشناس به دليل فشار بر عناصر حياتي گردن خفه شده است و حدود يك هفته از مرگ او مي گذرد. پس از اعلام اين نظريه پرونده اي جنايي گشوده شد و مرد صاحبخانه به عنوان اولين نفر تحت بازجويي قرار گرفت. او كه مقتول را نمي شناخت و نمي دانست جسد چگونه در ملك او پنهان شده است به كارآگاهان گفت: «كارگري كه جنازه را پيدا كرد همان روز مشغول به كار شده بود بنابراين مطمئن هستم او ارتباطي با اين ماجرا ندارد اما قبل از وي مردي افغان به نام اسد برايم كار مي كرد. او حدود يك هفته قبل از پيدا شدن جسد ناگهان سراغم آمد و گفت كار مهمي برايش پيش آمده است و بايد همراه خانواده اش به افغانستان برگردد، من هم با او تسويه حساب كردم و از اسد فقط يك شماره تلفن همراه دارم.»ماموران بعد از شنيدن اين اظهارات احتمال دادند اسد عامل جنايت باشد به همين دليل رديابي شماره موبايل او را در دستور كار خود قرار دادند ولي پيش از اينكه به نتيجه برسند زني نزد آنها رفت و گفت خواهر 42ساله اش به نام بنفشه مفقود شده است.

او گفت: «بنفشه 13 سال قبل از شوهرش جدا شد و از آن زمان همراه پسرش كه حالا 15 سال دارد در خانه اي در رباط كريم زندگي مي كرد. او چند وقت قبل به خانه ام آمد و ما بر سر موضوعي با هم جروبحث كرديم. بنفشه به حالت قهر منزل مرا ترك كرد اما بعد از آن به خانه خودش هم نرفت و در تمام اين مدت اثري از او پيدا نشده است.»

زمان مفقود شدن بنفشه با زمان قتل زن ناشناس مطابقت داشت، از سويي خواهر بنفشه اطلاعاتي را ارايه داد كه پليس را مطمئن كرد جنازه مجهول الهويه متعلق به زن مطلقه است. خواهر او وقتي در پزشكي قانوني پيكر بي جان را رويت كرد هويت او را مورد تاييد قرار داد. باز شدن گره اول پرونده كارآگاهان را به حل اين معما اميدوار كرد و آنها چندي بعد توانستند اسد را با رديابي موبايلش بازداشت و از جيب لباس او تلفن همراه بنفشه را پيدا كنند. اسد در بازجويي ها به قتل اقرار كرد و گفت: «من بنفشه را از قبل مي شناختم. او روز حادثه به ساختمان محل كارم آمد و 400 هزار تومان پول خواست. به او گفتم چنين مبلغي را ندارم اما بنفشه تهديد كرد اگر خواسته اش را عملي نكنم با پليس 110 تماس مي گيرد و ادعا مي كند او را ربوده ام. من كه ترسيده بودم با اين زن درگير شدم و در حالي كه دستم را روي دهانش گذاشته بودم تا داد و فرياد نكند به وي تجاوز كردم بعد هم با روسري او را كشتم.»

متهم به قتل ادامه داد: «يكي از دوستانم به نام نعيم هم در اين قتل به من كمك كرد و موقعي كه مي خواستم بنفشه را بكشم او پاهاي اين زن را گرفت. بعد از قتل به جنازه تعرض كردم و بعد نعيم جسد را دفن كرد.»

دومين متهم اين پرونده نيز بعد از چند روز تحقيقات ويژه پليسي به دام افتاد و سرانجام با تكميل تحقيقات اين متهمان در شعبه اول دادگاه كيفري استان البرز پاي ميز محاكمه رفتند. در جلسه دادگاه ابتدا نماينده دادستان كيفرخواست صادره عليه دو جوان افغان را كه 22 و 23ساله هستند قرائت كرد و سپس اولياي دم مقتول خواستار قصاص قاتل شدند.

اسد وقتي به عنوان متهم رديف اول در جايگاه قرار گرفت با رد اتهام قتل گفت: «نعيم آن زن را كشت و من در اين ماجرا بي گناه هستم.»نعيم نيز هنگام دفاع از خود دوستش را به عنوان قاتل معرفي كرد و گفت: «آن روز اسد آن زن را به ساختمان آورد و به من گفت جلو در، نگهباني بدهم. او به آن زن تجاوز كرد و بعد هم وي را كشت، من در قتل هيچ نقشي نداشتم.»بنا بر اين گزارش بعد از پايان جلسه دادگاه هيات قضات براي صدور راي وارد شور شدند.

13 سپاس: levrone، دلشاد، Cyrus66، نغمه، shaparak64، soheyla، ماهی، gilas، ملیکا، یواش، نخبه، maryamlondon1، ژنرال

• 1 سپاس: کوروش فسقلی

• Cyrus66

نمی گم براش متاسفم !
    چون ظاهرن با پای خودش رفته اونجا ...
    اگر فرض کنیم به خاطر مشکل مالی بوده که نمی رفت پیش دو تا کاگر افغانی

1 سپاس: کوروش فسقلی

• shaparak64

ای بابا :87: چی میشه گفت
    نقل قول: Cyrus66
    نمی گم براش متاسفم !
    چون ظاهرن با پای خودش رفته اونجا ...

درسته که ظاهرا با پای خوش رفته؛ اما به هر حال کشتنش که درست نبوده :87:

2 سپاس: ماهی، کوروش فسقلی

• soheyla

[b]سلام و سپاس :46: .
    سال 89 تو همین سایت تو یه تاپیک نظری در مورد افغانها دادم . یه افغانی پیدا شد و هرچی که از دهنش درمیومد و بهم گفت و ادعا کرد که افغانها آدمای شریفی هستن ...
    هنوز رو حرفام هستم .

قانون شماره ۱۱) توهین و بی احترامی به عقیده، مذهب، ملیت، نژاد، زبان، جنسیت و حتی علائق دیگر انسانها همانند هر جای دیگر، در این سایت نیز ممنوع می باشد.

ویرایش : gilas

3 سپاس: ملیکا، maryamlondon1، کوروش فسقلی

• ماهی

:87:
    نقل قول: shaparak64
    درسته که ظاهرا با پای خوش رفته؛ اما به هر حال کشتنش که درست نبوده

:72:

• ملیکا

نقل قول: کوروش فسقلی
    من بنفشه را از قبل مي شناختم. او روز حادثه به ساختمان محل كارم آمد و 400 هزار تومان پول خواست.

از اون افغانی پست تر این خانمه بوده که شان زن ایرانیو تا این حد پایین اورده. :14:

• نخبه

یعنی این اقاهه تو عکس 23 سالشه؟ این که همسن ماموته
    2 سپاس: maryamlondon1، m012teza

• m012teza

من به عنوان یه افغانی نمیخوام از این مجرم دفاع کنم چون میدونم بین همه آدما هم خوب هست و هم بد ولی یه سوالی که این همه مدت برای من پیش اومده اینه که چرا وقتی یه افغانی مرتکب جرمی (هر چند کوچک)میشه خبرش سریعاً در محافل رسانه ای بازتاب پیدا میکنه اما روزانه ایرانیا صدها جرم انجام میدن ولی هیچکی ککش هم نمیگزه...
    هنوز ماجرای حدود 10 سال پیش خفاش شب یادمه که چه غوغایی به پا کرد و حتی چند افغانی بیگناه هم به دست یه سری ایرانیها کشته شدند ولی کوچکترین خبری توی روزنامه ها درج نشد...آخر سر هم مشخص شد قاتل نه تنها افغانی نبوده بلکه ایرانی و ساکن قوچان بوده و این رسانه ها بودند که از این فرصت استفاده کردند
    ضمناً یه چیزی که خیلی ذهنمو درگیر کرده اینه که قیافه این مجرم به هیچ عنوان 23 ساله نمیخوره،معلوم نیست عکس کدوم بدبخت رو برای این خبر شابد هم دروغی انتخاب کردن

2 سپاس: ماهی، ژنرال

• ماهی

m012teza,
    دوست خوبم
    من فکر می کنم مهاجرین وقتی به کشوری پناه می برن و جنایت می کنن جرمشون خیلی سنگین تر از مردم همون کشوره.ما هم که ایرانی هستیم و به کشورهای دیگه مهاجرت می کنیم وقتی اونجا جنایت می کنیم مسلما برخوردی که با ما میشه متفاوت هست با مردم خودشون و حق هم دارن. :1:

1 سپاس: ژنرال

• m012teza

ماهی,
    نقل قول: ماهی
    من فکر می کنم مهاجرین وقتی به کشوری پناه می برن و جنایت می کنن جرمشون خیلی سنگین تر از مردم همون کشوره.ما هم که ایرانی هستیم و به کشورهای دیگه مهاجرت می کنیم وقتی اونجا جنایت می کنیم مسلما برخوردی که با ما میشه متفاوت هست با مردم خودشون و حق هم دارن.

فرمایش شما متین و قبول ولی چرا وقتی جرائمی که از سوی برخی ایرانیان بر برخی افغانیها روا میشه رسیدگی نمیشه؟یکی از دوستان وقتی برای یه شکابت کوچیک به کلانتری محل مراجعه کرد ابتدا بدون هیچ پرسشی از سوی رئیس کلانتری که چرا اینجا اومدی یه سیلی آبدار از جناب سروان نوش جان کرد و چندتا فحش نژادپرستانه نوش جان کرد طوری که دوستم از ابراز شکایت پشیمون شد.

نقل قول: ماهی
    ما هم که ایرانی هستیم و به کشورهای دیگه مهاجرت می کنیم وقتی اونجا جنایت می کنیم مسلما برخوردی که با ما میشه متفاوت هست با مردم خودشون و حق هم دارن.

ایران که اینطوره ولی اینجا یه مجرم فنلاندی با یه مجرم ایرانی یا افغانی از یه حقوق برابر برخوردارن که به اصطلاح tasaarvoinen گفته میشه...واژه ای که حتی توی ایران برای خود ایرانیها صدق نمیکنه

1 سپاس: ماهی

• shaparak64

نقل قول: ملیکا
    از اون افغانی پست تر این خانمه بوده که شان زن ایرانیو تا این حد پایین اورده.

زن ایرانی چه شانی براش باقی میمونه گلم؟ وقتی که یه زن با بچه و تنها باشه، دستش خالی باشه ، زندگی بهش فشار بیاره
    وفتی نداشته باشه بخوره یا خرج بچه یا بچه هاشو بده، همون شان و نجابت رو میذاره کف دستاش و میره کنار خیابون، منتظر گرون ترین قیمت!!!!!
    soheyla,
    سهیلا جون کار بد، بده! خلاف هم خلافه
    حالا هرکی که میخواد کننده ش باشه، تو قبح اون گناه یا خلاف تاثیری نداره
    منتها همیشه یه تعداد کم، تو هر جامعه ای انگشت نما مبشن
    واقعا چند درصد از خلاف ها و جنایت های تو ایران رو دارن مهاجرا مرتکب میشن؟؟
    هرروز داریم خبر قتل و تجاوز و دزدی و غیره و غیره میشنویم که همشونو همین ایرانیا انجام میدن :87:
    m012teza,
    متاسفانه همونطور که تو خیلی کشورا ایرانیا رو بد نگاه میکنن ، اینجا هم چشم مردم ترسیده و یه ذهنیت بد پیدا کردن

2 سپاس: ماهی، ژنرال

• zrnznn

وایییییییییییییییییییییی کوروشییییییییییییییی این آقاهههه خیلییییییییییییی شبیه یکیهههههه............ 314

• ماهی

نقل قول: m012teza
    یکی از دوستان وقتی برای یه شکابت کوچیک به کلانتری محل مراجعه کرد ابتدا بدون هیچ پرسشی از سوی رئیس کلانتری که چرا اینجا اومدی یه سیلی آبدار از جناب سروان نوش جان کرد و چندتا فحش نژادپرستانه نوش جان کرد طوری که دوستم از ابراز شکایت پشیمون شد.

خب البته این رفتاری هست که با مردم عادی ایرانی هم متاسفانه از طرف پلیس میشه.
    کلا سیستم قضایی برای مردم خودمون هم همینجوره.
    اگر آقا باشی بد رفتاری می کنن اگر هم خانوم باشی چپ و راست ازت شماره می خوان :1:
    نقل قول: m012teza
    ایران که اینطوره ولی اینجا یه مجرم فنلاندی با یه مجرم ایرانی یا افغانی از یه حقوق برابر برخوردارن که به اصطلاح tasaarvoinen گفته میشه...واژه ای که حتی توی ایران برای خود ایرانیها صدق نمیکنه

خارج از کشور رو نمی دونم..
    فقط می دونم ایرانیان مقیم خارج خیلی هاشون آدم حسابی و افراد تحصیل کرده هستن.
    ولی در ایران ( دلیلش رو نم یدونم) افغانی ها بیشترشون غیر قانونی وارد کشور می شن و کلا قشر خیلی ضعیفی هستن.
    شاید دلیل این برخورد مردم با دوستان افغانی این باشه.. :7:

1 سپاس: shaparak64

• mahsa joon

چه قد قتلو قارت بسه .................... :79:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: