₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » چرا فقط به مردا میگن اوباش و اراذل ؟؟!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » چرا فقط به مردا میگن اوباش و اراذل ؟؟!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چرا فقط به مردا میگن اوباش و اراذل ؟؟!!!

569 بازدید، 19 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

امروزه دود قلیان این خواهران اراذل و اوباش کمتر از دود قلیان برادران لات سبیل در رفته نیست. دعوا طلبی، خشونت و قساوت قلبی ایشان هم وقتی پایش بیفتد حیرت انگیز است و ...

اما عجیب است که با اینهمه آزادی که دارند هیچ گاه به اندازه یک دختر روستایی که در سنین پایین، طبق رسم و سنت جامعه خود ازدواج می کند و سرگرم بچه داری و خانه داری می شود، خوشبخت و آرام نیستند.خنده های بلند و چهره غرق به آرایش و تیپهای عجیب و غریبشان دیگر آنقدرها فریبنده نیست که بتواند تشویش خاطر ،افسردگی و احساس بدبختی اینها را پنهان کند.

این اوباش و اراذل لطیف و عجیب الظاهر، از دنیای مردها، خشونت و بی پروایی در ابتذال را گرفته اند و از دنیای زنانه خودشان هم تنها طنازی و جلوه گری را حفظ کرده اند.
    در حقیقت نه نجابت، عاطفه و لطافتهای اخلاقی زنان را دارند که یک مرد را برای یک عمر نسبت به خود متعهد و دلسوز در نقش همسری نگه دارند و نه استغناء و قدرت مردها را دارند که به توجه، حمایت و رسیدگی جنس مخالف نیاز نداشته باشند. اینها هم از زنان کمترند و هم از مردها که همیشه سعی در رقابت با آنها را دارند عقب مانده اند.

اغلب مردهایی که با این دسته از خواهران اوباش و اراذل وقت خود را به تفریح سپری می کنند، اگر (با وجود اینهمه بدبینی که از رفتار همین زنان نسبت به کل زنان پیدا کرده اند)حاضر شوند تن به ازدواج دهند دنبال زنی نجیب از طایفه ی زنان عفیف و دست نخورده اند. زیرا مردها بیشتر از آنکه شیفته طنازیهای زنانه باشند شیفته رقت قلب و لطافتهای اخلاقی زنانند که برایشان آرامش به ارمغان بیاورد و طعم خوش سرپرستی و دلسوزی و شفقت برای خانواده را به آنها بچشاند.

اما این دردسرها وقتی پیدا شد که برای احیای حقوق زنان، حمایتها و مراقبتها را کم کردیم و به جای سرمه کشیدن در چشمشان کورشان کردیم. مادرهایی که دخترانشان را اینگونه تربیت کردند به خیال خود آنها را برای آزاد بودن و رهایی از زیر ظلم مردان مجهز به قوای لازم می کنند حال آنکه هنرهای لازم برای شاد و خوشبخت زیستن را از آنها دریغ کردند و تنها از دنیای مردها بدبختی هایشان را به زندگی دختران خود اضافه کردند نه توانمندیها و استعدادهایشان را، چرا که این چیزها انتقال دادنی نبود.

ژان ژاک روسو می گوید: « اگر در زنان صفات مردان را پرورش دهیم و از خصایلی که مخصوص آنهاست صرف نظر کنیم، به طور وضوح به ضرر ایشان کار کرده ایم. خود این ظرفا خوب متوجه این مطلب شده اند، و به هیچ وجه فریب نمی خورند. هم می خواهند حقوق ما را غصب کنند و هم اینکه حقوق خود را از دست ندهند. ولی چون نمی توانند خصوصیاتی متناقض را یکجا جمع کنند از مقام خود تنزل می کنند و به مقام ما هم نمی رسند، و در نتیجه نصف ارزش خود را از دست می دهند. ای مادر روشن بین سعی نکن بر خلاف قانون طبیعت دختر خود را یک مرد شریف بار بیاوری بکوش تا دخترت یک زن شریف بشود و مطمئن باش که این هم به نفع اوست هم به نفع ما »(امیل، ص336).

البته و صد البته که بی سواد بودن، جاهل و نادان بار آمدن، ساده لوح و بی مهارت در روابط اجتماعی ماندن، و از این قبیل هنر نداشتن ها به بهانه عفت و حفظ ناموس و ... مطلوب نیست و به همان اندازه که برای مردان عیب است برای زنان نیز عیب است. اما پیشرفت کردن در امور فرهنگی ، اجتماعی، ... چه ربطی به ابتذال و آزادیهای ضد انسانی دارد؟

وقتی نمونه های بسیار زیادی از زنان تحصیلکرده ، خوشفکر، خلاق، تولید کننده و ... داریم که با وجود شخصیت عالی علمی و کاری، بسیار هم عفیف و خانواده دار هستند چرا باز هم فریب بخوریم و بی بندوباریشان را آزادی بنامیم تا در اجرای قانون علیه اینها تردید داشته باشیم؟!

زنان سبکسر خیابانی شاید برخی لذتهای زودگذر را بیشتر از دیگران تجربه کرده باشند اما هیچگاه طعم احترام یک زن واقعی بودن را نچشیده اند. آنها نمی فهمند چرا مردها به احترام حضور یک زن عفیف اعمال و گفتار خود را بیشتر مورد مراعات و ملاحظه ی اخلاقی قرار می دهند . نمی دانند هر چه به این سبکسریها و لودگی ها بیشتر تن می دهند بیشتر سقوط می کنند.

15 سپاس: kahkeshan، soheyla، نخبه، دلشاد، ملیکا، gilas، mojde، یواش، arash52، محسن صائب، maryamlondon1، m012teza، bijjan، shaparak64، تنها

• Cyrus66

با توجه به اینکه حدس می زنم برخی خانومای سایت موضع گیری تندی داشته باشن لازم دیدم که بگم منظور از این نوشته کلیت دخترا نیس !
    وجدانا تو جامعه ما هستن دخترانی که به معنای واقعی برازنده لغت اراذل و اوباش اند همونطوری که خیلی از مردها لیاقتشونه

پس لطفا منصف باشید و به پای همه دخترا نزارید

همین جا بگم که من با لغت آزادی مطلقی که در بعضی جوامع غربی موجوده و برخی جوانان امروزه خواهان اون هستن چه برای مردان و چه برای زنان مخالفم و معتقدم آزادی تا حدی معنا داره که به جامعه و افراد اون آسیب نزنه

12 سپاس: kahkeshan، حورا، نغمه، soheyla، نخبه، دلشاد، ملیکا، gilas، یواش، محسن صائب، m012teza، shaparak64

• بابک

با پوزش بسیار بسیار فراوان... البته در مملکتمان دختر خانمها و خانمهای بسیار نجیب و خانم و با کلاس هم داریم... البته ...ولی چند باری که با فنلاندی به ایران سفرکردم با اجازتون از رفتار بیشتر خانمها شرمنده شدم تا چیزهای دیگه...این اراذلها ؟؟وقتی بما میرسند میشن دختر پیغمبر...با عرض معذرت ....من تا بحال نتوانستم بفهمم که این آقایون و خانمها آزادی را در چه می بینند؟؟؟؟؟؟؟؟ همان بهتر است که کوروش بیدار نشود که ما راخواب بیند.... کسیکه خواب است میتوان بیدارش کرد ولی کسیکه خود را بخواب زده نمی توان
    5 سپاس: soheyla، یواش، Cyrus66، محسن صائب، shaparak64

• ماهی

نقل قول: Cyrus66
    چرا فقط به مردا میگن اوباش و اراذل ؟؟!!!

اتفاقا سوال خیلی به جایی هست و جای بسی تامل داره.
    این برکات سالهای اخیر هست که خانومها هم جزو اراذل و اوباش شدن.
    تا 25 سال پیش همچین لغتی هرگز برای خانومها به کار برده نمیشد چون در ملا عام خانوم اراذل و اوباش نداشتیم.زنان فاحشه بودن که در خفا یا محل های خاص وجود داشتن.

اما این دردسرها وقتی پیدا شد که برای احیای حقوق زنان، حمایتها و مراقبتها را کم کردیم

1-تا تعریف مراقبت و حمایت چی باشه برادر من!
    زنان امروز که مسئول خرید خونه ، اجاره خونه و ماشین و مایحتاج زندگی هستن حمایت می شن یا زن دیروز که اصلا نمی دونست مخارج زندگی از کجا می آد یا نمی آد.
    2- زن دیروز از 15 ، 16 سالگی ازدواج می کرد.زیر ابروشو بر می داشت موهاشو رنگ می کرد نیازهای عاطفی و جنسیش برا آورده می شد.انتظار داری دخترای 30 ساله ی امروز به همون اندازه مبرا بمونن و تا کی بشینن منتظر که یکی از این آقایونی که خودش همه کاری کرده پشت چشم نازک کنه و با هزار بدبختی و دردسر بیاد بگیردش ..تازه همه چیز هم به همین جا ختم نمیشه..
    چند تا مثال از ازدواج هایی بزنم که در خطر هستن به خاطر اینکه شوهر یا حتی نامزد کارت بانکی دختر رو مدام می گیره و ازش پول بر م یداره و وقتی دختر مخالفت م یکنه دعواشون میشه؟
    چند تا برات مثال بزنم که دختر عملا داره کلی بدبختی می کشه.کار می کنه پول در می آره.گاها کتک هم می خوره.خانواده ش مثل بز از خانواده پسر می ترسن و با احتیاط رفتار می کنن.. تا اسم یه شوهر بالای سر دخترشون باشه؟..
    حرف برای گفتن خیلی زیاد هست.برادر من! در این که جامعه مون مشکل داره حرفی نیست ولی بهتره به جای اینکه نوک پیکان به سمت دختران گرفته بشه باعث و بانی این مشکلات اجتماعی مورد سرزنش قرار بگیرن.
    بنده با هر گونه بی بند و باری مخالفم و خودم 18سالگی ازدواج کردم .اما چیزی که توی جامعه زنان می بینم و خودم هم نمی پسندم علت اصلیش به کسان دیگه ای بر می گرده.بهتره اونها خجالت بکشن و سرشون رو پایین بندازن.

6 سپاس: نخبه، gilas، mojde، یواش، Cyrus66، shaparak64

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    والا چی بگم :7: .
    منم قلیون میکشم .
    ولی باور بفرمائید ارازل نیستم ... :99:

ولی دیدم خانمهائی که رفتارهای زننده شون مدتها آدم و تو فکر میبره . یا بهتر بگم تو کما می بره .
    موردائی دیدم که رفتار این سری خانمها تو محافل ، رستورانها ، پارکها و ... حتی تو جاده ها و خیابونها خانواده ها رو به جون هم انداخته ... .

5 سپاس: gilas، mojde، Cyrus66، محسن صائب، m012teza

• نخبه

با قلیون کشیدن کسی بی بند و بار نمیشه .. با نکشیدنش هم نجیب و افتاب مهتاب ندیده و درستکار نمیشه..بعضیا دوست دارن هرزه و بی بند و بار جلوه کنن حالا دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه که یکیشم تربیت غلط خانواده هستش
    چند وقت پیش همسرم میگفت که با چند تا از دوستاش میرفتن رستوران میگفت داشتیم از راهرویی که منتهی میشه به رستوران داخل میشدیم که دو دختر که سن و سال زیادی هم نداشتن با یه تیپ کاملا ناجور وارد شدن و تو راهرو بلند بلند میخندیدن و بهمدیگه مثلا با شوخی حرفهای رکیک میزدن طوری که همه میشنیدن اونا چی بهم میگن..فکر کن ارش که اصلا به تیپ و قیافه کسی ایراد نمیگیره میگفت خیلی زننده بودن خب یه همچین ادمهایی خودشون دوست دارن تابلو کنن که هرزه هستن تا اگه کسی هم لنگه خودشونه بره سراغشون حتی برای چند لحظه چه جایی بهتر از رستوران برای تیغ زدن مردها.. اینجور دخترا هستن که ابروی بقیه رو هم میبرن

7 سپاس: ماهی، gilas، یواش، Cyrus66، محسن صائب، maryamlondon1، shaparak64

• دلشاد

چیزی نگم بهتره :21:
    3 سپاس: یواش، Cyrus66، shaparak64

• ملیکا

منم کاملا موافقم.تو همین دانشگاه ها که مثلا محیط فرهنگیه بعضی از دخترا با رفتارشون باعث شرمندگیمون از دختر بودن میشن.البته این درمورد پسرا هم هست ولی چون تاپیک درمورد دختراست بیشتر رو دخترا تاکید کردم.
    4 سپاس: Cyrus66، محسن صائب، maryamlondon1، shaparak64

• mojde

والا در اينكه ادبيات و رفتار بعضي دخترها و بيشتر از اونا بعضي پسرها بسيار بسيار زشت شده كه شكي نيست اما چون بحث بحث خانوماست اونا رو ميگم
    چند روز پيش با دوستي به يك باغچه رفتيم تا چاي بخوريم و كمي از فضاي شهر دور بشيم چون خيلي به هم ريخته بودم دلم ميخواست كنار رود خونه بشينم و صداي آب رو بهتر بشنوم بنابراين مجبور شديم كنار تختي بشينيم كه عده اي شايد خوب نميدونم دانشجوي دختر و پسر براي دوستشون تولد گرفته بودن بيشتر دخترا مشغول كشيدن قليون بودن اين اصلا براي من زننده نبود اما وقتي نشستيم ادبيات گفتاري اين دختر خانوم ها بقدري بد و زننده بو كه من واقعا تعجب كردم و شرمنده شدم. باورم نميشد اينجا تهرانه باورم نميشد اينجا ايرانه ايراني كه دختر ها صداي خندشون مليحه و گوش خراش نيست. همديگه رو با الفاظ ناشايست صدا نمكنن. به هم القاب زشت مردونه نسبت نميدن. خيلي بد بود خيلي زننده بود انگار از حيا ديگه خبري نيست اونا خوب ميديدن كه ما حرفاشونو ميشنويم اما انگار نه انگار ميدونين مشكل تو فرهنگ ماست ما نه زندگي غربي داريم با آزاديها و حمايتهاي قانوني اونا و نه ديگه زندگي سنتي خودمون رو داريم با جايگاه هاي مشخص زن و مرد .
    دختراي ما از زندگي مردا چيزهايي رو ياد ميگيرن كه نبايد چيزايي كه اصلا مال اونا و دنياشون نيست.
    خدا كمكمون كنه :48:

4 سپاس: Cyrus66، محسن صائب، maryamlondon1، shaparak64

• یواش

تا حدی معنا داره که به جامعه و افراد اون آسیب نزنه

ممنون عالی بود. من طرفدار این جمله ی بالا هم .ممنون :72: :78:

2 سپاس: Cyrus66، shaparak64

• Cyrus66

مرسی از همه عزیزان . خوش حالم که بحثایی منطقی شده و تاپیک به حاشیه نرفته

نقل قول: ماهی
    تا کی بشینن منتظر

منظورتون اینه که چون نیازشون برطرف نمیشه پس باید بیاین بیرون و هر چی دارن رو کنن ؟!!

نقل قول: ماهی
    گاها کتک هم می خوره.خانواده ش مثل بز از خانواده پسر می ترسن و با احتیاط رفتار می کنن.. تا اسم یه شوهر بالای سر دخترشون باشه؟..

بله هست ولی مگر در زمان قدیم اینجوری نبوده ؟!! یعنی تموم مامان بزرگا و بابابزرگای ما با عشق زندگیشون رو شروع می کردن و هیچ وقت هم با هم جدل نداشتن ؟ مگر الان در خارج از ایران زنها گاها مورد آزار و اذیت شوهراشون قرار نمی گیرن ؟

نقل قول: soheyla
    یا بهتر بگم تو کما می بره

باور کن صحنه ای رو دیدم که زنه با یه زن دیگه دعواش شده بود و فحش هایی می داد که بیا و ببین

نقل قول: نخبه
    با قلیون کشیدن کسی بی بند و بار نمیشه .. با نکشیدنش هم نجیب و افتاب مهتاب ندیده و درستکار نمیشه

حالا منظورم فقط قلیون کشیدن که نبود !

نقل قول: ملیکا
    و همین دانشگاه ها که مثلا محیط فرهنگیه بعضی از دخترا با رفتارشون باعث شرمندگیمون

وای وای داغ دلم رو تازه کردی . تو قوانین دانشگاهای خارج از ایران برای آرایش و پوشش قوانین سفت و محکمی هم برای پسرا و هم دخترا وجود داره . حالا جرئت داری اینجا به کسی حرفی بزنی . طرف دانشگاه رو با دیسکو اشتباه گرفته

نقل قول: mojde
    انگار از حيا ديگه خبري نيست

دقیقا به نظر من مشکل اصلی رفتار آدما تو جامعه ما از بین رفتن هم حجب و هم حیا در رفتار و گفتار و کردارشون هست

نقل قول: یواش
    من طرفدار این جمله ی بالا هم

مچکرم

3 سپاس: نخبه، ماهی، shaparak64

• محسن صائب

ممنون
    مطلب جالبی رو عرضه کردی
    .
    مژده خانم و بعضی از دوستان به خوبی متوجه منظور اصلی و مشکل امروزی جامعه دختران شده بودند
    بعضی از دوستان باز هم شروع به فرافکنی کردند و ........
    .
    دوسه سال قبل بلوتوثی از سخنرانی اقای دانشمند دست بدست که که در اون اقای دانشمند به پسرهای میگفت
    برای اینکه جلوه کنید و بتوانید جذاب باشید سعی کنید روی امتیازات مردانه خودتون مانور دهید نه اینکه خودتون رو مثل دخترها......................
    .
    چرا این روزها همه از نبود ارامش و نشاط مینالند
    .
    به هر کسی که نگریستم در شکایت است ** در شکفتم که دور گردون به کام کیست
    .
    هر کسی هم عاملی رو برای این مشکل عنوان میکنه
    ولی مشکل اصلی جایی دیگر هست
    .
    از درون سیه توست جهان چون دوزخ ** دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت
    مشکل اصلی بر میگرده به نوع زندگی ما

4 سپاس: maryamlondon1، Cyrus66، shaparak64، mojde

• ماهی

منظورتون اینه که چون نیازشون برطرف نمیشه پس باید بیاین بیرون و هر چی دارن رو کنن ؟!!

من نمی دونم نویسنده ی مطلب بالا کی هست.ولی نگاهش یک نگاه کوچک و عامیانه هست .من روانشناس یا کارشناس مسائل اجتماعی نیستم ولی این مطلب مثل این می مون که بشینیم مقاله ای در باب نکوهش دزدی بنویسیم .از معایبش بگیم و ...
    همه می دونن که دزدی بده ولی کسی که می خواد یک مطلب اجتماعی بنویسه باید بشینه ریشه یابی کنه و راهکار ارائه بده.
    فقط به کلام ساده خواستم بگم چشم مسئولین روشن!!!
    وگرنه منظورم تایید این ناهنجاریها نبود.
    له هست ولی مگر در زمان قدیم اینجوری نبوده ؟!! یعنی تموم مامان بزرگا و بابابزرگای ما با عشق زندگیشون رو شروع می کردن و هیچ وقت هم با هم جدل نداشتن ؟ مگر الان در خارج از ایران زنها گاها مورد آزار و اذیت شوهراشون قرار نمی گیرن ؟

در زمان قدیم اگر مادربزرگ ما کتک می خورده مجبور نبوده بره بیرون خونه دنبال کارای مردونه..والله ضمن اینکه من توی نسل جدید ندیدم عشقی که عموم به زن عموم داشت و یا عشق مادر بزرگم رو به پدر بزرگم و حتی پدر و مادرم به هم...
    چرا آمار طلاق اینقدر بالاست.چون واقعا اگر مرد از زندگی حذف شه نه تنها هیچ اتفاقی برای زن نمی افته که راحت تر هم زندگی می کنه...در حالیکه زن قدیم وابسته و نیازمند به مرد بود.

بحث خارج از ایران رو نمی کنم چون خارج از ایران نیستم.
    بارها تصمیم گرفتم صحبت نکنم .اما دلم طاقت نمی آره :1:

4 سپاس: Cyrus66، shaparak64، mojde، ملیکا

• maryamlondon1

حرفهای شیرین ومژده جون باید باطلا نوشت وقاب گرفت :39:
    4 سپاس: Cyrus66، shaparak64، محسن صائب، mojde

• bijjan

دوست خوبم حیا زن و مرد نداره و به نظرم به هیچ وجه از ظاهر نمیشه به باطن ادما پی برد ولی خوب رفتار و طرز حرف زدن یه بحث دیگست :3:
    4 سپاس: Cyrus66، shaparak64، محسن صائب، mojde

• دیااکو

من حرف مژده رو کاملأ قبول دارم، این یک دوره گذاره از سنت به مدرنیته، هر ملتی یک حافظه تاریخی مخصوص خودش داره، تمام حوادث مهم در حافظه تاریخی یک ملت ثبت میشه و در رفتارشون نمود پیدا می کنه، بعد از قرنها فشار و محرومیت روی زنان با لطف تکنولوژی(اینترنت، ماهواره و..) خانمها دارند با طرز دیگری از زندگی آشنا می شند که دوست داشتنیه ولی اونا هیچی در موردش نمی دونند و آموزشی در این زمینه ندیدند. اونا میخاند قید و بندها رو پاره کنند و ابراز وجود کنند ولی راهش رو بلد نیستند، میاند راه رفتن کبک رو یاد بگیرند ولی راه رفتن خودشون رو هم فراموش می کنند.
    چند روز پیش یه عده پسر جوون رو دیدم که تو پیاده رو راه می رفتند و بلند می خندیدند و با هم شوخیهای زشت می کردند، خیلی ناراحت شدم و خواستم تذکر بدم. یه لحظه یاد گذشته خودم افتادم که وقتی با دوستا جمع می شدیم و شوخی می کردیم اصلأ از دنیا فارغ می شدیم و اینقدر غرق در دنیای نوجوونی می شدیم که انگار تو یه جزیره ایم و هیچکی اطرافمون نیست. یهو متوجه شدم نحوه نگرشم به اون جوونا کاملأ تغییر کرد و به جای اینکه اونا رو اراذل و اوباش منزجر کننده ببینم اونا رو جوونهایی دیدم که دارند انرژی جوونیشون رو تخلیه می کنند ولی چون محیطهای مناسبی برای اینکار براشون فراهم نیست دارند اینکار رو تو خیابون انجام میدند.
    انگ زدن به هم کاریه که ما قرنها انجام دادیم و تو رگ و خون ماست، در عرف و سنت ماست، ولی یا باید خودمون رو از دنیا جدا کنیم یا باید یاد بگیریم که از این مرحله گذر کنیم و با دیدن ظاهر و نحوه صحبت کردن افراد کلیت اونا رو زیر سئوال نبریم و باید این حق رو برای دیگران قائل باشیم تا وقتی برای دیگران مزاحمتی به وجود نیاوردند نحوه گفتار و پوشش اونا محترم باشه.
    باید با هم مهربونتر باشیم تا بتونیم هممون از این دوران گذر کنیم. هم اونا بتونند پوشش و گفتار خودشون رو متعادل کنند و هم ما قضاوتهامون رو.
    جمله معروفی هست که خیلی کلیشه ای شده ولی اینجا کاربرد داره
    تا با کفش کسی راه نرفتید در مورد راه رفتن اون قضاوت نکنید

4 سپاس: shaparak64، نخبه، mojde، Cyrus66

• shaparak64

نظرات جالبی دادین :46:
    چیزی که همیشه گفتم رو اینجا هم میگم! یه زنگ خطر
    هم دخترا و هم پسرا پسرفت داشتن و به سمت بد شدن رفتن ، اما متاسفانه سرعت این روند تو دخترا خیلی بیشتر از پسرا بوده
    همه تون مثال زدید، دیگه لازم به تکرار نیست، واقعا برام عجیب و سوال برانگیزه که چرا دخترا و زنا از لطافت و ظرافت دل کندن و دوری میکنن، موندم که این طرز حرف زدنشون از کجا سرچشمه گرفته، لحن لاتی و مردونه! جالب تر اینکه علاوه بر اینکه براشون ناراحت کننده نیست که دیگران ببینن و بشنون، بلکه تلاش هم میکنن که به دیگران بفهمونن که ما اینجوری هستیم
    نقل قول: دیااکو
    باید با هم مهربونتر باشیم تا بتونیم هممون از این دوران گذر کنیم. هم اونا بتونند پوشش و گفتار خودشون رو متعادل کنند و هم ما قضاوتهامون رو.

ولی چون محیطهای مناسبی برای اینکار براشون فراهم نیست دارند اینکار رو تو خیابون انجام میدند.

با عرض احترام باهات مخالفم! وقتی 4 تا دختر یا پسر، اون چیزی نیستن که باید باشن، ما نمیتونیم ربطش بدیم به نبودن محیط مناسب. بله در این شکی نیست که ما مشکل داریم ، چون هیچ جایی برای هیچ تفریح و تخلیه انرژی نداریم، اما مسئله اینه که شما فرض کن این محیط ها هم باشن، اما این لحن و این رفتار و این سبکی که اینا دارن؛ برای هیچ جا و هیچ محیطی مناسب نیست. هست؟؟؟؟!!!
    ببین اصلا ربطی به شرایط نداره، حرف اینه که دخترا چرا دختر نیستن؟ حرف اینه که چرا اینا چیزی که باید باشن نیستن؟
    اتفاقا گفتی مقایسه کردی با همون سن و سال خودت، منم این مقایسه رو انجام دادم؛ اما نه هیچ لحن و رفتار پسرونه ای تو اون دوران خودم پیدا میکنم، نه فحش و لات بازی و ...
    اتفاقا پر از شیطنت های بچه گانه و نوجوانانه و پر از انرژی، اما چیزی از رفتارای پسرونه توش پیدا نمیکنم؛ همون چیزی که الان دیده میشه
    بازم میگم که این زنگ خطره! :87:

4 سپاس: نخبه، محسن صائب، mojde، Cyrus66

• zrnznn

بعدااااا میام میخونم جوابتووووووووووو میدمممممممممممم 390
    2 سپاس: mojde، Cyrus66

• Cyrus66

بعد از قرنها فشار و محرومیت روی زنان با لطف تکنولوژی(اینترنت، ماهواره و..) خانمها دارند با طرز دیگری از زندگی آشنا می شند که دوست داشتنیه ولی اونا هیچی در موردش نمی دونند و آموزشی در این زمینه ندیدند. اونا میخاند قید و بندها رو پاره کنند و ابراز وجود کنند ولی راهش رو بلد نیستند

بازم میگم

وقتی نمونه های بسیار زیادی از زنان تحصیلکرده ، خوشفکر، خلاق، تولید کننده و ... داریم که با وجود شخصیت عالی علمی و کاری، بسیار هم عفیف و خانواده دار هستند چرا باز هم فریب بخوریم و بی بندوباریشان را آزادی بنامیم

خیلی ها سالم اند به نظر من و فقط اندکی هستن که بسیار نا بهنجار رفتار می کنن

چند روز پیش یه عده پسر جوون رو دیدم که تو پیاده رو راه می رفتند و بلند می خندیدند و با هم شوخیهای زشت می کردند

اینکه چند تا جوون از روی شور و انرژی یه کم بلند بخندن و سرو صدا عیب نیس
    مشکل ...
    دقیقا به نظر من مشکل اصلی رفتار آدما تو جامعه ما از بین رفتن هم حجب و هم حیا در رفتار و گفتار و کردارشون هست

... مشکل اینه که بعضا بی ادبی و گستاخی تو رفتارشون موج می زنه و هیچ حرمتی برای افراد و خانواده هایی که تو دور و برشون در رفت و آمدن قائل نیست

نقل قول: shaparak64
    اقعا برام عجیب و سوال برانگیزه که چرا دخترا و زنا از لطافت و ظرافت دل کندن و دوری میکنن، موندم که این طرز حرف زدنشون از کجا سرچشمه گرفته، لحن لاتی و مردونه! جالب تر اینکه علاوه بر اینکه براشون ناراحت کننده نیست که دیگران ببینن و بشنون، بلکه تلاش هم میکنن که به دیگران بفهمونن که ما اینجوری هستیم

دقیقا این متن هم همین رو میخاد بگه . خوشحالم که درک کردین منظور رو

نقل قول: zrnznn
    بعدااااا میام میخونم جوابتووووووووووو میدمممممممممممم

آباجی شما خیلی خشنی ها !

2 سپاس: shaparak64، ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: