ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&& والپبرهاي فندق برای شیرین عزیز &&&
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
ملیکا
مرسی عمو بهروز
نغمه
maryamlondon1
دوسایت جالب برا تازه مادران
نی نی سایت
http://iranmama.ir/
نخبه
نی نی سایت
من که کلا صبح تا شب اونجا هستم خیلی خوبه این روزا بچه ها عکس سیسمونیهاشون رو میزارن ادم دلش ضعف میره
ممنون بهروز جان همشون نازننننننننننننن
فردا میرم تو نه ماه و فقط 30 روز مونده به دنیا اومدن فندقم البته شاید هم یک هفته زودتر بیاد وای چقدر دوست دارم تو بغلم بگیرمش این روزا خیلی وول میخوره همش دوست داره بیاد پیش مامان و باباش دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم و فندقی هم سلامت دنیا بیاد
حورا
mz56mz
ولى فندق بوفى خيلى نازززززززززززززززززززتر خواهد بود
مبارك شيرين عزيز باشه
maryamlondon1
من که کلا صبح تا شب اونجا هستم خیلی خوبه این روزا بچه ها عکس سیسمونیهاشون رو میزارن ادم دلش ضعف میره
لینک دومی را هم بزن
دلشاد
انشالله به سلامتی این 30 روز هم میگذرد فعلا مواظب خودت و فندق سایت باش
نغمه
farzane
من عاشق نی نی هستم قلبون فندقی ها بشم من
مبارک شیرین جون و فندقی نانازش باشههههههههههههه
وااااااااااااااااااااااای دو تا فندقی سایت داریم
مرسی خیلی ناناز بودن
maryamlondon1
ممنون بهروز جان همشون نازننننننننننننن
فردا میرم تو نه ماه و فقط 30 روز مونده به دنیا اومدن فندقم البته شاید هم یک هفته زودتر بیاد وای چقدر دوست دارم تو بغلم بگیرمش این روزا خیلی وول میخوره همش دوست داره بیاد پیش مامان و باباش دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم و فندقی هم سلامت دنیا بیاد
انشالله این یک ماه مانده هم به سلامتی میگذره وشما وفندقی سالم وقبراق به خانه برگردید من شب وروز برات دعا میکنم
maryamlondon1, ممنون مامان مریم من هم نی نی سایت میرم هم مامی سایت اما اون یکی لینک خیلی جالب بود ممنون یه وبسایت هم شبیه بهش دارم که خانم دکتره بدون منت و سریع جواب میده
قابل نداشت نغمه جون انشالله شما هم به سلامتی وضع حمل میکنی مواظب خودت باش
ماهی
نخبه
فندقی متعلق به همه شماست
انشالله این یک ماه مانده هم به سلامتی میگذره وشما وفندقی سالم وقبراق به خانه برگردید من شب وروز برات دعا میکنم
ممنون مامان مریم تا حالا استرس نداشتم ولی به اخراش که میرسه یکم میترسم
وااااااااااااااااااااااای دو تا فندقی سایت داریم 827 827 قربونشون الهیییییییییییییییییییی
بازم تو راهی داریم منتها همه که مثل ما لو نمیدن
نخبه
انشالله به سلامتی این 30 روز هم میگذرد فعلا مواظب خودت و فندق سایت باش
چشم دائی بهلوز
ممنون عزیزم
ولى فندق بوفى خيلى نازززززززززززززززززززتر خواهد بود
مبارك شيرين عزيز باشه
ای وای عمو حالا اگه بچم زشت مماقو بشه ابروم میره
نخبه
[quote
ممنون مامان نغمه اون عکس سه تا دخملی رو ببین.. اون دو تا بزرگترا یکیش دنیز منه یکیش هم دنیز خاله قورمه سبزی(مخلوط کن) اون نی نی نازه که تو بغلشونه هم فندقی شماست ببین چه نازه
نخبه
http://iranmama.ir
http://iranmama.ir
الان نگاه میکنم سایتهایی که واسه نی نی و مامانا هست زیاده ولی من به نی نی سایت عادت کردم و با کاربراش دوست شدم
نغمه
وای شیرین چه قده خوشگل گفتی مامان فدای فندقیشش
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→