ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
levrone
زَنونگی یعنی چی…؟ اینکه جنس بدنت لطیف باشه با پَستیُ بلندی نشونه زَنونگی نیست…!! کمر باریک و لبهای قلوه ای هم همینطور…! داشتن یه کیف پُر از رُژ لَبُ خَطِ چشمُ کرم پودرُ آینهُ دَردُ زهر مارَم نشونه زنونگی نیست….! اینا نشونه مادِگیه….!! پس زنونگی چیه..؟
زنونگی یعنی وقتی میبینی شوهرت داره عین خر کار میکنه تا بتونه چرخ این زندگی لامصب رو بچرخونه تو دیگه چوب لای چرخش نذاری هر روز شیر مرغ بخوای با جون آدمیزاد…! یعنی اگه نمیتونی کار کنی و شونه به شونه اش بار زندگی رو به دوش بکشی لااقل خودت سوار شونه هاش نشی دیگه…!!
زنونگی به این نیست که تا تَقّی به توقّی میخوره دهن گشادت رو باز کنی بگی مِهرَم رو میذارم اِجرا….! زنونگی به این نیست که مردت رو با لباس زندونی بیارن توی دادگاه و تو صد قلم آرایش کرده باشی و هی حال خَرَکی بدی به منشی و قاضی و آبدارچی…! تو زنی…!؟ بخدا که اَنی….اَن…!!
زنونگی یعنی اینکه بسازی…! نگفتم بسوزی که اَخمات رو تو هم میکنی…! گفتم بسازی…! بسازی آینده بچه هاتو با مَردِت…! بسازی زندگیت رو…! زنونگی یعنی بگیری یه گوشه از بار زندگی رو تا کمر مَردِت دولا نشه….! حتی با یه (خسته نباشی)…! با (یه استکان چایی)…! با (یه نگاه ) … با (یه لبخند)…! بخدا که ما قانعیم…! قانع به همین…!
زنونگی جرینگ جرینگ اَلنگوهای دستت نیست حاج خانوم…! به اینه که اگه دیدی مردت میخواد محتاج نامرد بشه دار وندارت رو بریزی توی یه دستمال سفید و بذاری جلوش…! زنونگی یعنی اگه دیدی مردت خورد زمین دستش رو بگیری …! اگه تب کرد یه دستمال خیس کنی بذاری روی پیشونیش…اونوخ تو اگه تب کردی نمیخواد توقع مُردَن داشته باشی ازش….!! اون خودش میمیره…!!
زنونگی نه یعنی اینکه خوب قورمه سبزی درست کنی بانو….! نه یعنی از هر انگشتت هنر بریزه…! نه یعنی تو حمومیت خوب باشه…! نه یعنی تو رختخوابیت خوب باشه…! زنونگی یعنی وقتی مَردِت غُصه داره سرش رو بگیری توی سینه ات نوازشش کنی…! (زنونگی یعنی مردت احساس بی کسی نکنه بانو….!) زنونگی یعنی همه کس مَردِت باشی…! اونوخ اگه اون مردی که تو میخوای نبود میتونی یه تف بندازی توی صورتش….!
مسعود مشهدی
نخبه
اااااااااااااااااا یعنی اواتار من قبول نیست
mojde
يعني
بذاري زني كه كار ميكنه حسابي تا ته حقوقشو تو خونه خرج كنه و به اين منوال عادت كنه و تو كم كم همه بارو بريزي رو شونه هاي اون؟
يعني تا به بحران خوردي زنت حتي حلقشو بذاره تو دستمال سفيد بگه اينا رو بفروش به اميد روزي كه تو تلاش كني براي به دست آوردن دوباره همه چي ولي تو اصلا به اين فكر نكني كه شايد زن من هم دوست داشته باشه كه من به حرمت كاري كه برام كرد كمي تلاش كنم؟
يعني هر كاري خواستم ميكنم طلاقم كه گرفتيم ندارم كه مهريه بدم . و اون زن به خاطر زنونگي بگه نداره ديگه
يعني نكنه مردت احساس تنهايي بكنه تو اگه احساس تنهايي كردي به درك آخه تو زني بايد زنونگي داشته باشي
ماهی
مردونگی یعنی چی...؟ اینکه هیکلت درشت باشه ، برونزه و پشم آلو ....نشونه ی مردونگی نیست....!!! صدای کلفت ، سینه پهن هم همینطور....! داشتن یه بسته سیگار و فندک " زیپو " و کوفت و زهر مارم نشونه ی مردونگی نیست.....!اینا نشونیه نرینگیه.....!!!
پس مردونگی چیه؟...
مردونگی یعنی وقتی می بینی زنت داره از صبح تا شب کار می کنه تا امنیت خونه رو برات فراهم کنه تو دیگه بااین شکلی اومدنت به خونه ، بد اخلاق مثل بمبی که منتظر جرقه ست تا منفجر بشه... به خستگی هاش اضافه نکنی و هر روز به محض اینکه از راه می رسی درست مثل کسی که ارث باباتو بالا کشیده باهاش رفتار نکنی.
یعنی اگه نمی تونی یه گوشه کوچیک از کارای خونه رو انجام بدی و شونه به شونه ش بار مدیریت خونه رو به دوش بکشی لااقل خودت سوار شونه های ظریفش نشی که شونه های اون خیلی شکننده تر از شونه های توئه.
هر مردونگی به این نیست که تا تقی به توقی می خوره دهن نازنینت رو باز کنی و بگی : بیا برو گمشو خونه ی بابات !...
مردونگی به این نیست که زنت رو از خونه بندازی بیرون ! فکر می کنی خیلی مردی؟ خیلی حال می کنی به احساس مالکیتت به خونه ت؟ فکر می کنی این خونه فقط مال توئه که تا تقی به توقی می خوره می گی برو خونه ی بابات ؟ تو مردی؟ دردی بخدا دردی..
مردونگی به اینه که وقتی می گه میرم : نگو باشه ! مانعت نمیشم...به انتخابت احترام می گذارم.این همه بی احترامی کردی بهش هیچ چی نبود همین یه بار که باید بی احترامی کنی یادت افتاده محترمانه رفتار کنی...اون ادبت بخوره توی سرت که نمی فهمی کی و کجا احترام بگذاری و کی نگذاری...
مردونگی به اینه که احساس مسئولیت کنی..نگفتم سواری بده که اخمات رو تو هم می کنی....! گفتم احساس مسئولیت کن...! بساز آینده ی بچه هات رو با زنت....! بساز زندیگت رو...! زندگی یعنی همش به زن و بچه ت نگو ..نــــــــــــه...نگو نمیشه..نگو ندارم...بذار تا زن و بچه ت احساس کنن براشون هزینه می کنی از عمرت از توانت.بذار روت حساب کنن.بذار تا زنت وقتی می بینه مرد مستاجر همسایه ، عصر جمعه که میشه دست زن و بچه شو می گیره یه سبد خوراکی بر می داره و با موتور گازیش به سمت پارک محله ای می ره با خودش فکر نکنه کاش به جای این بی ام و که توی حیاط خونه پارکه ما هم یه موتور گازی داشتیم ولی دلمون خوش بود به محبت و هم دلی...
به خدا زن دل به محبت تو می بنده....کافیه بدونه تو تلاشت رو می کنی ..حالا اگه نمیشه تقصیر تو نیست..بخدا اگه احساس کنه دوستش داری برات می میره..
زندگی کرور کرور اسکناس های توی جیبت نیست حاج آقا....! به اینه که وقتی بعد این همه مدت که غرق پول در آوردن شدی و ملک پشت ملک خریدی میگه دلش هوای یه سفر کرده اونم برا اینکه بهش ثابت بشه فراموشش نکردی بهش نگی بلیط می گیرم براتون شما برید..من کار دارم..اگه بگی : دلم لک زده برای یه سفر درست و حسابی زن! بذار سرم خلوت بشه بچه ها رو می گذاریم و خودمون دوتایی مادام ، موسیو می ریم سفر...خودم می برمت...به خدا تا آخر دنیا منتظر می مونه تا سرت خلوت شه.تا خودت ببریش..با اینکه عاشق بچه هاست ولی عاشق اینه که تو عاشق اون باشی بیشتر از بچه ها....اگه می دونستی زبون خوب چه معجزه ای می کنه ....قدر زبونت رو بیشتر از اینا می فهمیدی.
.
مردونگی نه یعنی اینکه مثل تراکتور کار کنی و پول جمع کنی آقا......! نه یعنی اینکه تو هر گوشه ی شهر یه ملکی داشته باشی....! نه یعنی هر شب هر شب بند کنی به زنت...! مردونگی یعنی وقتی زنت ترسیده از اینکه دوستش نداری وقتی داره ظرفا رو میشوره و به شام امشبت فکر می کنه بری از پشت سر بغلش کنی ..یواش در گوشش بگی : خسته نباشی بانو!!!!! اونوقت ببینی که چطور وقتی داغی نفست ، گوشش رو لمس می کنه ، موهای تنش سیخ میشه و با عشوه می گه : وای نکن...چیکار می کنی...این نکن معنیش نکن نیستا..معنیش اینه که خیلی دل تو دلم آب شد..غافلگیر شدم ...
اگر محبت کردی، خوش زبونی کردی اونوقت اون زنی که تو می خوای نبود می تونی روتو ازش برگردونی ..که هیچ مجازاتی برای اون زجر آور تر از بی توجهی تو نیست..
ماهی شیرازی
دلشاد
فهمیدیم
farzane
gilas
ماهی,
ژنرال
مرسی
اما کم نیستن زن هایی که خودشون اینجورن.
من شبیه این حرفو یکبار به یه خانومی زدم. گفتم خیلی از شما زنها وقتی بچه میاد تو زندگی، همه ی زندگیتون میشه بچه... مرد یه جورایی حذف میشه... یه جواریی فرعی میشه دیگه...
میدونی چی جواب داد؟
گفت شما مردها حسودین!
اون زن یه زن قدیمی و بی سواد نبود ها. یه دکتر بود. نسبتی هم با من نداشت که مثلا شناخت قبلی از من داشته باشه یا ملاحظه ای در کار باشه.
من خیلی دقت کردم توی زندگی ادمهای اطرافم...
دیدم زنهایی که روابط خوبی با شوهرشون دارن، با بچه هاشون هم روابط بهتری دارن...
حتی توی زنهای مجرد، اون هایی که با پدرشون رابطه خوبی دارن، روابطشون با دیگران بهتره.. یعنی اون عشقی که یه دختر از پدرش میگیره خیلی فرق داره با عشقی که از مادرش میگیره...
زن مظهر مهربونی و عشق ورزیدنه اما از مرد شارژ میشه! سوختِ عشقِ زن، مَرده! از مرد عشق میگیره و به اطرافش عشق میده... این چیزیه که من فهمیدم... اما متاسفانه خیلی از زنها مردهارو خوب نمیشناسن و جالب اینجاست که بیشترشون میگن خوب میشناسیم مردارو!
ابداً قصد جبهه گیری ندارم. دید خودمو نسبت به موضوع گفتم.
baron jon
ماهی
مرسی
SaMaN TaJ
ماهی,
مطلب لایتی بود،مرسی
shaparak64
اما
مزخرف محض بود!!! واسه مردای کثیف و هرزه ای که بویی از انسانیت نبردن!!!
تنها چیزی که میشناسن همون نرینگی و مادگیه! کلا رو کمر به پایین تمرکز دارن
مردایی که سن خره پیره خان رو دارن، زنشون هم پا به پای خودشون تو اون زندگی زهرماری پیر شدن، اما دیگه واسه آقا شدن مثل اسفنج! میرن سراغ هلو های تر و تازه!
اهه! مگه چیه؟ مرده دیگه! حق داره زندگی کنه و حاااال کنه! به خصوص که خدا هم به کمر به پایینشون مرحمت خاصی فرموده!
مردای کثافتی که وقتی از هرزگی و الواتی برمیگردن خونه و به زنشون غر خستگی زیاد از کار و ماموریتی که رفته بود میزنن و شامی که زنشون درست کرده رو کوفت نمیکنن چون شکمشون رو با یه هوری پر کردن!
وقتی این شعرای تفت داده شده رو پیدا میکنی که بذاری ، برو مشابهشم پبدا کن
تا بدونی که حق مرد نامرد خیلی بیشتر از این حرفاس که دستبند زندان رو دستش کنی!
باید قلاده گردنش کنی و مثل سسسسگ بچرخونیش
گذشت اون زمانی که زنه سیاه و کبود از زیر دست شوهره پا میشد و میرفت آشپزخونه غذا درست میکرد برای همون آدم! با اون میساخت، با بی پولیه میساخت، چون شوهرش برای اون و بچه ش جون میداد، نه پسرا و مردای الان که قید همه رو از بیخ و بن میزنن
آره زنه طلاهاشو درآره بده شوهر آش و لاشش که یا بره خرج الواتیش کنه یا بره گند و گ.. تو کارشو جمع کنه ، بعدشم بگه هررررررررررری!!!
levrone
برای چی اینقدر ناراحتی؟
مطمئنی حالت خوبه؟
alireza_kda
اميدوارم هيچ مشكلي پيش نياد واسه يه خانواده كه ديدشون بهم منفي بشه و مثل دشمن باهم برخورد كنن .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→