₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » گرما روی ذهن جنین تاثیر منفی می گذارد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » گرما روی ذهن جنین تاثیر منفی می گذارد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

گرما روی ذهن جنین تاثیر منفی می گذارد

1772 بازدید، 12 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

ني ني سايت: زناني كه در ماه هاي اول دوران بارداري هستند بايد بدانند كه رشد سرعت جنين در سه ماه اول بارداري بيشتر از ماه هاي ديگر بارداري است وهمچنين با توجه به تغيير هورموني ايجاد شده در زنان باردار آن ها به دماي هوا به نسبت افراد عادي حساس تر هستند. متخصصان معتقدند اگر زنان باردار در معرض گرما و نور آفتاب قرار بگيرند به سرعت حالش بد مي شود و شرايط خوبي نخواهند داشت.

تحقيقات متعدد نشان مي دهد زنان در 12 هفته اول بارداري نبايد در معرض مستقيم نور افتاب و گرما قرار بگيرند زيرا اين گرما مي تواند روي رشد جنين داخل رحم مادر تاثير منفي بگذارد. به طوري كه در زناني در 3 ماه اول دوران بارداري خود در معرض گرما قرار بگيرند، احتمال تولد نوزاداني با وزن كم افزايش پيدا مي كند.

متخصصان بر اين باورند كه گرماي هوا باعث مي شود تا مادر ميزان زيادي از انرژي و مواد معدني و ويتامين را از دست دهد. همچنين تحقيقات انجام شده در دانشگاه بروكسل كه اين كودكان از ضريب هوشي پايين تر برخوردار خواهند بود در آينده تحصيلي خود براي يادگيري مطالب مشكل خواهند داشت.

از اين رو متخصصان براي حفظ سلامت مادران بارداري و فرزندان داخل شكمشان توصيه مي كنند كه مادران در تابستان در معرض نور مستقيم افتاب قرار نگيرند لباس هاي سبك، نخي و خنك استفاده كنند و در فصل گرما از رژيم هاي غذايي سالم به ويژه ميوه و سبزيجات استفاده كنند.

البته بايد توجه داشت كه گرماي هوا فقط براي زناني كه تازه باردار شده اند خطرناك نيست، بلكه حتي زناني كه آخرين ماه هاي بارداري را طي مي كنند بايد نسبت به عوارض گرما هشيار باشند و از قرار گرفتن در گرما و نور مستقيم آفتاب جلوگيري كنند.

حقيقات نشان مي دهد زنان باردار اگر در ماه هاي آخر بارداري در گرما قرار بگيرند، احتمال زايمان زود رس در آن ها افزايش پيدا مي كند. :40:

توصيه مي شود زنان باردار در ساعت 11 تا 3 بعد ازهر كه آفتاب به طور مستقيم به زمين مي تابد از خانه خارج نشوند.

منبع: گروه تحقيقات ني ني سايت

9 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، بندری، ملیکا، farzane، نغمه، baron jon، Holtek، محسن صائب

• بچه مثبت

گرما روی ذهن همه اثر میگذارد. حتی شما دوست عزیز :4:

حالا چرا از زودرس میترسی؟ تو که همش تو یخچالی! اونجا مگه خنک نیست؟ :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: دلشاد، farzane، نغمه، نخبه

• ژنرال

نقل قول: بچه مثبت
    تو که همش تو یخچالی!

ازبس این شیرین تو یخچاله، فندق تو لباس اسکیموها به دنیا میاد :4:

3 سپاس: farzane، نغمه، نخبه

• دلشاد

تو که همش تو یخچالی!

آی گفتی :83: حالا چه خبرا از فندق :1:

2 سپاس: farzane، نخبه

• بندری

برا همين بود كه منم خانومم رو فرستادمش پيش ننه باباش كه از اين گرما راحت شه آخه ما اينجا بالاي 50 درجه هم يه موقع هايي داريم :1:
    3 سپاس: farzane، نغمه، نخبه

• ملیکا

شیرین جونم مواظب خودتو دنیز نی نی باش :11:
    2 سپاس: farzane، نخبه

• farzane

الهییییییییییییییییییییییییی شیلینی جونم خیلی مواظب خودت و فندقی خاله باش261 قربونت بشم 280 الهی دخمل کوچولویه بوفیلندی خودمونه ای جااااااااااااااااااااااااان 786 271 1153
    2 سپاس: نغمه، نخبه

• نغمه

خدا رو شکر این چندماه حداقل از گرمای شدید مصون بودم حالا ازین به بعدش رو چی کار کنم :17:
    1 سپاس: نخبه

• baron jon

شیرین جان مواظب خودت و فندقی باش :8:
    ایشالا به خوشی و سلامتی دنیا میاد :90:

• Holtek

نقل قول: نخبه
    گرما روی ذهن جنین تاثیر منفی می گذارد

آنتي هيستامين هم همين طور 286
    مواظب فندق باش گرما نخوره :1:

• نخبه

حالا چرا از زودرس میترسی؟ تو که همش تو یخچالی! اونجا مگه خنک نیست؟ :83:

خب نی نی های زود رس معمولا با مشکلات زیادی رو به رومیشن خب گناه دارن ادم دلش میسوزه

تازشم من تو یخچال نیستم من پای لپ تاپم خانوادم میرن پای یخچال و خوراکیهای خوشمزه رو به من میرسونن:23: بس که این خوراکیهای خوشمزه دلشون برا من تنگ میشه:4:

نقل قول: ژنرال

ازبس این شیرین تو یخچاله، فندق تو لباس اسکیموها به دنیا میاد

احتمالش هست:4: الان که شکمم شده شبیه خونه اسکیموها:23:

1 سپاس: بچه مثبت

• نخبه

مواظب نی نی بوفی هم هستم حال دخمل خوشملم هم خوبه... مامانش هم تو گرما بیرون نمیره که مبادا دخملم ناراحت بشه همش زیر باد کولر در حال خوردن میوه های خوشمزه:4:
    1 سپاس: بچه مثبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: