در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دلچسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شبهای گرم تابستان است.
مواد لازم:
یک عدد هندوانه کوچک پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری مغز بادامزمینی یک قاشق غذاخوری مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه:
هندوانه را بصورت مکعبهای کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده در ظرف میریزیم . روی آنرا کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه مقدار آنرا کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه. من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
به نظر منم با مغز یه جوریه مخصوصا که بادام زمینی که واسه زن باردار مضره.. من هندونه میخامممممممممممممممممممممممم حالا همه وسط تابستون هندونه میخان من پارسال زمستون همش هندونه میخوردم بدنم گر میگرفت و تنها خوراکی دل چسب هندونه بود برام
KuRoSh
مواد لازم:
یک عدد هندوانه کوچک
پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری
مغز بادامزمینی یک قاشق غذاخوری
مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هندوانه را بصورت مکعبهای کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده در ظرف میریزیم . روی آنرا کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم.
مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه مقدار آنرا کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه.
من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
بندری
دلشاد
shaparak64
ولی یه جوریه با مغز
نخبه
من هندونه میخامممممممممممممممممممممممم
حالا همه وسط تابستون هندونه میخان من پارسال زمستون همش هندونه میخوردم بدنم گر میگرفت و تنها خوراکی دل چسب هندونه بود برام
gilas
KuRoSh
شما هر طور راحتی بزن
آقا آرش کوجایی آبجی هندونه می خواد
چه جوریه
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→