ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ملیکا
نخبه
وای یادم باشه به بچه پستونک بدم اونقده دوست دارم بچه با پستونک قیافش خیلی خنده دار میشه
اره مژده جون اتفاقا این روزا خیلی یاد شما و ماهی جون و مریم بانو میکنم و میگم همین دردهای بارداری و زایمان رو شما هم داشتین و بعد هم برای بزرگ کردن بچه چقدر سختی میکشه یه مادر... ولی همه این دردا لذت بخشه همه اون مشت ولگدهایی که بهم میزنه دوست داشتنیه وقتی شبا هی تکون تکون میخوره نمیزاره بخابم کلی قربون صدقش میرم و شکر میکنم خدا رو به خاطر داشتن این نعمت...
نخبه
قربونش برم که نیومده دل همه رو بره جیگر خاله
مبارکت باشه مامان شیلین
میسی حواسم رو پرت نکن با این حرفا زود برو علوس بشوووووووووووووووووووووووو که قول دادی بهم
وقتی پسرم با خواهر زاده م دعواش میشه ، خب دخترا لوسن این شوهر خواهر منم می اومد وسط.یکی دوبار سر پسرم داد کشید..چنان بلایی سرش آوردم...
خوب کردی چه معنی داره هرکی از راه میرسه سر بچه ادم داد بزنه؟ یا بی احترامی کنه من جواب هر کسی رونمیدم ولی بی حرمتی رو تا دهن طرف رو نبندم ولش نمیکنم
یه مادر قشنگی این متنها رو بیشتر حس میکنه
golmangoli
farzane
مبارکههههههههههههههه مامانی شدنت مبارکه ورود فندقی خالههههههههههههههههه
zrnznn
خدایااااااا اون های که آرزو دارن صداییی یه نی نی تو خونشون بیاد .....اگر صلاح میدونیییی به آرزو شون برسونشون
دیااکو
عاشق بوی بچم، بوی پاکی می ده،
baron jon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→