₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » /// مادرانه ///
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

/// مادرانه ///

2100 بازدید، 28 پست، نویسنده: نخبه

• ملیکا

مامان جون فندوقی 408
    1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: ملیکا
    مامان جون فندوقی

وای یادم باشه به بچه پستونک بدم اونقده دوست دارم بچه با پستونک قیافش خیلی خنده دار میشه:4:

نقل قول: mojde
    حيلي خيلي خيلي زيبا بود البته بگما مادر شدن خيييييييييييييييييييييلي سخته گاهي آدم در برابر اين مسئوليت و به خاطر همين كلمه 4 حرفي زندگيشو ميده اما لذت بخشه و نعمت الهي .خدا جينگيلو هميشه سالم و صالح برات حفظ كنه و سايه تو و پدرش هميشه بالاي سرش باشه عزيزم اين روزا خيلي بيشت مواظب خودت باش

اره مژده جون اتفاقا این روزا خیلی یاد شما و ماهی جون و مریم بانو میکنم و میگم همین دردهای بارداری و زایمان رو شما هم داشتین و بعد هم برای بزرگ کردن بچه چقدر سختی میکشه یه مادر... ولی همه این دردا لذت بخشه همه اون مشت ولگدهایی که بهم میزنه دوست داشتنیه وقتی شبا هی تکون تکون میخوره نمیزاره بخابم کلی قربون صدقش میرم و شکر میکنم خدا رو به خاطر داشتن این نعمت...

1 سپاس: mojde

• نخبه

نقل قول: gilas
    وااااااااااااااااای فندق خاله

قربونش برم که نیومده دل همه رو بره جیگر خاله

مبارکت باشه مامان شیلین

میسی حواسم رو پرت نکن با این حرفا زود برو علوس بشوووووووووووووووووووووووو که قول دادی بهم:4:

نقل قول: ماهی
    یاد خشونت های خودم علیه شوهر خواهر بیچاره م افتاده م.
    وقتی پسرم با خواهر زاده م دعواش میشه ، خب دخترا لوسن این شوهر خواهر منم می اومد وسط.یکی دوبار سر پسرم داد کشید..چنان بلایی سرش آوردم...

خوب کردی چه معنی داره هرکی از راه میرسه سر بچه ادم داد بزنه؟ یا بی احترامی کنه من جواب هر کسی رونمیدم ولی بی حرمتی رو تا دهن طرف رو نبندم ولش نمیکنم :94:

نقل قول: ماهی
    چقدر اون متنها قشنگ بود..لذت بردم

یه مادر قشنگی این متنها رو بیشتر حس میکنه :8: خوشحالم خوشت اومده خاله ماهی

• golmangoli

خیلی قشنگ بود... :8: مبارک باشه شیرین جون.. :8: :8:
    1 سپاس: نخبه

• farzane

مامان شیلین جووووووووووووووووووووووووونم عالی بود عاااااااااااااااااااالی قربونت بشم ای جونم دنیز نانازی خاله فندقی بوف بوفیمون الهیییییییییییییییییییییییییییییییی 786 280 1153
    مبارکههههههههههههههه مامانی شدنت مبارکه ورود فندقی خالههههههههههههههههه 979 1015 827 1024

• zrnznn

شیرینی خودم حال و احوالت چجوره؟ :8:
    خدایااااااا اون های که آرزو دارن صداییی یه نی نی تو خونشون بیاد .....اگر صلاح میدونیییی به آرزو شون برسونشون :48:

1 سپاس: farzane

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    بوي او چون عطر پاك ياس ها

عاشق بوی بچم، بوی پاکی می ده،

1 سپاس: farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: