₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » حمله عجیب آدمخوار به یک زن!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » حمله عجیب آدمخوار به یک زن!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حمله عجیب آدمخوار به یک زن!

773 بازدید، 13 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

موج حملات آدم خواران به تازگی افزایش یافته و به چین هم رسیده است. یک راننده اتوبوس روز روشن در وسط خیابان به زنی حمله کرد و قسمتی از صورتش را خورد.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، مرد آدم خوار که تحت تاثیر الکل بود راه حرکت اتومبیل یک زن جوان را در خیابانی در شهر ونژو در جنوب شرقی چین سد کرد.

زن از همه جا بی خبر اتومبیل را متوقف کرده و در این هنگام مرد آدم خوار به روی کاپوت اتومبیل پریده و شروع به ضربه زدن به شیشه جلو و سقف آن کرد.

راننده زن هراسان از اتومبیل پیاده شد و مرد آدم خوار وی را به زمین انداخت و شروع به خوردن گوشت چهره اش کرد. چهره زن غرق در خون بوده و از ترس فریاد کشان کمک می طلبید.

به گفته شاهدان عینی، مرد کاملا دیوانه شده بود و زوری فوق العاده داشت به طوریکه هیچ کس نتوانست او را مهار کند. سرانجام با فرا رسیدن چندین مامور پلیس آنها موفق شدند با زدن دستبند مرد را از قربانی اش جدا کنند.

قربانی که خانم “دو” نام دارد فورا به بیمارستان منتقل شد و به گفته پزشکان وی باید تحت عمل جراحی پلاستیک قرار گرفته تا بخش هایی از بینی و دهانش ترمیم شود.
    راننده اتوبوس به نام “دونگ” به اداره پلیس انتقال یافته و باید سلامت روانی او توسط روان پزشکان بررسی شود.

اکنون مشخص شده که آدم خوار میامی که چهره مردی را بیش از یک ماه در کنار اتوبانی پرتردد خورده و توسط پلیس به قتل رسید فقط ماری جوانا مصرف کرده بود. در مورد آدم خوار چینی مصرف بیش اندازه الکل موجب شد عقلش زایل شود.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: دلشاد، mz56mz، lion1360، arash52، soheyla، یواش، gilas، علیرضا، بندری، levrone، farzane

• mehrnoosh

452 852 852 852 852
    چه وحشتناك.....فك كن اي اتفاق براى من ميوفتاد منو ميخورد تموم ميشد بعدمأمورا ميرسيدن
    مرسى اقا بهنام جالب بود....

2 سپاس: diver20، soheyla

• mz56mz

عجب دورانى شده :40:
    1 سپاس: diver20

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    اول صبح و این تاپیک .
    بخدا حالم خراب شد .
    فکرش و بکنید چقدر وحشتناکه ...
    اگه خدای نکرده من جای اون خانم بودم لحظه ی اول ایست قلبی می کردم ...

• golmangoli

واااااااااااااااااااای چه وحشتناک... :17: :87:

• ماهی

پناه بر خدا... :2: سوسکاشون تموم شده رفتن سراغ آدما

• 1 سپاس: diver20

• علیرضا

ویرایش شد
    توسط: خودم

2 سپاس: دلشاد، diver20