ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زنی که مجبور شد با یک جسد همسفر شود!
diver20
زن سوئدی که ناچار شده بود در طول یک پرواز ۱۰ ساعته در کنار جسد یکی از مسافران بنشیند از خط هوایی مربوط غرامت دریافت می کند. لنا پترسون، خبرنگار، در فرودگاه اسخیپل آمستردام سوار بر هواپیما شد و بلافاصله پس از شروع پرواز متوجه شد که مرد ۳۰ و چند ساله ای که دقیقا روی ردیف صندلی های روبروی او نشسته بود حال بسیار بدی دارد.
خانم پترسون می گوید: او به شدت عرق کرده و دچار حمله قلبی شده بود. مهماندارها آنجا بودند ولی کاری از دستشان بر نمی آمد چون هواپیما از زمین بلند شده بود.
مهمانداران از طریق میکروفن از مسافران خواستند که هرکس تجربه پزشکی دارد به آن مرد کمک کند، و بالاخره یکی از مسافران او را ماساژ قلبی داد. ولی همه تلاش ها بی فایده بود و او در هواپیما در گذشت.مهمانداران مسافرانی را که در نزدیکی جسد نشسته بودند جا به جا کردند ولی جایی برای خانم پترسون و دوستش نمانده بود. خانم پترسون می گوید: مسلما ۱۰ ساعت پرواز در کنار یک جسد تجربه بسیار ناخوشایندی است ولی من معمولا از کاه کوه نمی سازم و سعی می کنم با شرایط کنار بیایم. پرسنل هواپیما جسد را در پتویی پیچیدند و آن را روی سه صندلی قرار دادند. آن مرد قدبلند بود و فاصله پاهای او تا من فقط چند اینچ بود. وقتی پترسون از سفر باز گشت شکایتی را علیه خط هوایی مربوطه تنظیم و درخواست غرامت کرد.
دلشاد
mz56mz
ماهی
gilas
علیرضا
عنوانو که دیدم یاد یه فیلمی افتادم...
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستmahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→