₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » لندن؛ شهر ملت‌ها و فرهنگ‌های رنگارنگ
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » لندن؛ شهر ملت‌ها و فرهنگ‌های رنگارنگ

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

لندن؛ شهر ملت‌ها و فرهنگ‌های رنگارنگ

350 بازدید، 13 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

[center] تصویر در دسترس نیست

حضور گروهی از رقاصان هندی در فستیوال فضای باز لندن. در حال حاضر بیش از نیم میلیون بریتانیایی هندی تبار در لندن زندگی می‌کنند

تصویر در دسترس نیست

کشورهای کلمبیا و برزیل بیشترین مهاجران را از آمریکای جنوبی در لندن دارند

تصویر در دسترس نیست

منطقه ترک نشین لندن

تصویر در دسترس نیست

قصابی گوشت حلال در یکی از مناطق مسلمان نشین لندن

تصویر در دسترس نیست

مهاجران زیادی از غنا و نیجریه در لندن سکونت دارند. دویست سال پیش گروهی برده نیجریایی به لندن آورده شدند و اکنون بزرگترین جمعیت نیجریه‌ای خارج از نیجریه در لندن هستند

تصویر در دسترس نیست

محله چینی‌ها در قلب لندن یکی از دیدنی‌ترین مناطق مهاجرنشین در این شهر است

تصویر در دسترس نیست

بیشترین مهاجران در منطقه بریکستون لندن مهاجران از کشورهای حوزه دریای کارائیب هستند

تصویر در دسترس نیست

یهودیان ارتدوکس، از مهاجران کشورهای اروپای شرقی در لندن

تصویر در دسترس نیست

پارک‌های لندن از جمله هاید پارک و ریجنتز پارک مکان ملاقات بسیاری از زنان مسلمانان در لندن است

تصویر در دسترس نیست

بنگلادشی‌ها از تازه واردها و روبه رشدترین جمعیت‌ها در لندن هستند

تصویر در دسترس نیست

هویت انگلیسی لندن لابه‌لای فرهنگهای جهانی دیگر گاهی کمرنگ بنظر می‌رسد، اما این لباس‌ها سمبل فرهنگ اصیل لندنی است

منبع ابرانبان یوکی
    [/center]

8 سپاس: arash52، ماهی، یواش، دلشاد، mz56mz، ژنرال، baron jon، zrnznn

• diver20

منچستر که دیگه فقط پاکستانی‌ متعصّب مسلمان میبینی‌ البته با هفت هشت تا بچه در کنارشان، که اکثرا انگلیسی‌ هم بلد نیستند! :23:

• maryamlondon1

نقل قول: diver20

منچستر که دیگه فقط پاکستانی‌ متعصّب مسلمان میبینی‌ البته با هفت هشت تا بچه در کنارشان، که اکثرا انگلیسی‌ هم بلد نیستند!

همه جای انگلستان همنجوری .همه با هم زندگی ارامی دارند نه نژاد پرستی نه تعصب مذهبی .حقوق یک شهروند انگلیسی برابر با یک مهاجر . تازه اقتصاد انگلیس رو دست همین اسیایها میچرخه :1:

2 سپاس: ماهی، diver20

• arash52

خیلی جالب بود
    ممنون :46:

1 سپاس: maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1
    همه جای انگلستان همنجوری .همه با هم زندگی ارامی دارند نه نژاد پرستی نه تعصب مذهبی .حقوق یک شهروند انگلیسی برابر با یک مهاجر . تازه اقتصاد انگلیس رو دست همین اسیایها میچرخه

برای اینکه دین حکومت نمی کنه و کسی مجبور به پذیرش عقیده دیگران نیست..
    خیلی جالب بود مامان مریم :110:

2 سپاس: diver20، maryamlondon1

• یواش

دوست دارم برم لندن :1:

• دلشاد

مرسی مامان مریم
    منم خیلی دوست دارم بیام لندن :1:

• Mahboob

منم این فرهنگ های کنار هم رو خیلی دوست دارم :1:
    2 سپاس: diver20، maryamlondon1

• mz56mz

جالب بود من اگر بيام كجا بايد برم؟ :37:

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    برای اینکه دین حکومت نمی کنه و کسی مجبور به پذیرش عقیده دیگران نیست..
    خیلی جالب بود مامان مریم

ماهی جون میلاد مسیح وتحویل سال میلادی از ادیان متفاوت .ان عید به مسیحیان تبریک میگن .. کارت تبریک هدیه میدهند بچه های من یک بسته کارت بستال میگیرند واسم بچه ها کلاس مینویسند حالا چه مسلمان باشه چه مسیحی یا یهودی همه بچه ها کارت تحوبل سال نو را میگیرند وبه همه هدیه میدهند .اونا هم در مقابل به ما مسلمانها عید فطر تبریک میگن ورعایت روزه دارا میکنند .واز الان فروشگاهای زنجیره ای خرما برا فروش اوردند ...پیشاپیش رسیدن ماه رمضان به مسلمانها تبریک گفتند .تو مدارس هم درس دین دارند که ادیان به بچه ها اموزش میدهند احترام به مذاهب ونژآد از قوانین این کشور .یک انگلیسی حق ندارد به یک خارجی توهین کنند حالا چه به نژادش یا مذهبش 6 ماه زندان دارد وهمچنین یک خارجی حق توهین ندارد ..حالا فرض کنیم یک ایران جرمی مرتکب شده همه ایرانیها که نباید تاون اون بدهند مردم فرهنگ بالای دارند که اون ایرانی خطا کار با ایران خوب مقایسه نکنند :1:
    نقل قول: mz56mz
    جالب بود من اگر بيام كجا بايد برم؟

شما هتلش رزو کن :4: گردش وتفریح با من همه جاهای دیدنی لندن را رایگان در خدمت هستم :4:

3 سپاس: mz56mz، zrnznn، ماهی

• baron jon

مرسی مریم جان :46:

• zrnznn

تشکر عکس های جالبیییییی بودن 282

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1
    ماهی جون میلاد مسیح وتحویل سال میلادی از ادیان متفاوت .ان عید به مسیحیان تبریک میگن .. کارت تبریک هدیه میدهند بچه های من یک بسته کارت بستال میگیرند واسم بچه ها کلاس مینویسند حالا چه مسلمان باشه چه مسیحی یا یهودی همه بچه ها کارت تحوبل سال نو را میگیرند وبه همه هدیه میدهند .اونا هم در مقابل به ما مسلمانها عید فطر تبریک میگن ورعایت روزه دارا میکنند .واز الان فروشگاهای زنجیره ای خرما برا فروش اوردند ...پیشاپیش رسیدن ماه رمضان به مسلمانها تبریک گفتند .تو مدارس هم درس دین دارند که ادیان به بچه ها اموزش میدهند احترام به مذاهب ونژآد از قوانین این کشور .یک انگلیسی حق ندارد به یک خارجی توهین کنند حالا چه به نژادش یا مذهبش 6 ماه زندان دارد وهمچنین یک خارجی حق توهین ندارد ..

آرزو دارم یه روزی ایران هم اینجوری بشه.وقتی می گیم آزادی همه فکر می کنن منظورمون اینه که می خوایم لخت شیم بریم توی خیابونا.اما آزادی یعنی همین.هر کسی عقاید خودش رو داشته باشه. :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: