₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی آدم باشید!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی آدم باشید!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی آدم باشید!!!

1543 بازدید، 10 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

به نظر می رسد سیستم حمل و نقل پاریس، سیستم تقریبا کاملی است که به تمام نقاط شهر خدمات رسانی می کند اما این سیستم گرچه شاید ایرادات کمی داشته باشد اما نگرانی ها درباره فرهنگ استفاده از این سیستم ها مشاهده می شود. بنابراین شهرداری پاریس با استفاده از تبلیغات فرهنگی دنبال فرهنگ سازی است.
    اخیرا وقتی تبلیغات شهری مخصوصا در فضای مترو را مشاهده می کنیم این تبلیغات معنا دار دیده می شوند. شاید افرادی که در استفاده از وسایل حمل و نقل پاریس اینگونه رفتار می کنند به خود آیند که یعنی من شبیه این حیوانات هستم؟

اما این تبلیغات چه هستند.

تصویر در دسترس نیست

در مترو های پاریس صندلی های تاشویی وجود دارد که نزدیک درهای ورودی واگن های مترو است. وقتی مترو شلوغ است بهتر است که مسافر متوجه شود که با ایستادن فضای بیشتری را در اختیار سایر مسافران قرار می دهد. این تصویر هم چنین وضعی را تشریح می کند. یعنی فردی را نشان می دهد که این فرهنگ را ندارد و بدون توجه به مسافران دیگر شبیه یک حیوان به راحتی در صندلی خود لم داده است.
    این تبلیغ که نمادهای خطوط مترو و رنگ هاش را نشان می دهد و در این مورد خط 2 و 3 را نشان داده می گوید: تنبلی کردی و فضای زیادی را اشغال کردی. سرزنش های دو یا سه باره دیگران روبروته.

تصویر در دسترس نیست

ین تبلیغ هم یک آدم را با کله یک گاو نشون میده که چطور وارد مترو می شود. یعنی قبل از اینکه بگذارد مسافران دیگر پیاده شوند اینگونه وارد مترو می شود و فردی که این تبلیغ را کشیده او را مصداقی از یک گاو شاخدار می نامد.
    تبلیغ می گوید: 5 تا آدم را مثل رم کرده ها ترساندن، نشان دهنده این نیست که زمان کسب کرده ای.

تصویر در دسترس نیست

خط یک مترو را نشون میده و میگه یک بار آدامست را در مترو به بیرون تف کن اما حتما آدامس به کف کفش های خودت هم می چسبه. کسی که این تبلیغ را ارائه کرده چنین افرادی را با صورت چنین حیوانی تصور کرده است.

تصویر در دسترس نیست

روی تبلیغ نوشته : یک بار از روی گیت ورودی پریدی اما مطمئن باش که جریمه اش را هم باید بپردازی.
    در این تبلیغ فردی که این کار را می کنه و من هم بارها شاهد چنین صحنه هایی توی متروی پاریس بودم شبیه قورباغه تصویر شده است.

8 سپاس: ماهی، gilas، levrone، sib، ژنرال، farzane، zrnznn، javad1020

• ماهی

1 سپاس: mz56mz

• gilas

فکر کنم تبلیغ اولی و دوم رو تو ایران استفاده کنن بد نباشه :1:

• shaparak64

حالا مردم ما هم معطل! تا یه چیزی میشه میگن ببین مردم تو اروپا و فلان جا چه بافرهنگن :37:
    ببینید! همه جا حیوون پیدا میشه دیگه :4:

3 سپاس: mz56mz، ماهی، zrnznn

• sib

بخوان واسه اینجا از این تبلیغات درست کنن چی میشه :83:

• ژنرال

عجب ایده هایی دارن واسه تبلیغات این فرنگیا ! :110:

• farzane

وااااااااااااااااااااای عمویی :23:

• دیااکو

این لوس بازیا برا فرنگیاست، ما وقتی در باز می شه یه گله بوفالو هجوم می برند طرف در یه عده بوفالو دیگه هم میخاند خارج شند، هر چقدرم بخای ادای با کلاسا رو در بیاری با موج بوفالوها همراه میشی.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: