ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دردسرهای یک خانم زیبا برای این جوان چشم چران +عکس
aac198000
این بار این حرکت ناشایست باعث شد این جوان 26 ساله ایرلندی جریمه شود. او به خاطر چشم چرانی اش توسط پلیس جریمه شد.
"دوگ مک لین" حین رانندگی چشمهایش را از جاده برداشت تا خانم زیبایی که در پیاده رو قدم میزد نگاه کند و این مسئله از دید دوربین پلیس مخفی نماند و باعث شد او 60 پوند جریمه شود.
پلیس میگوید علت این جریمه که حسابی باعث عصبانیت این آقا شده است رانندگی بدون توجه به جاده بوده است .
وی در این زمینه میگوید : این خانم از پشت سر فوق العاده زیبا به نظر میرسید و من کنجکاو شدم چهره اش را ببینم . فکر میکنم این امری طبیعی است و هرکجای دنیا رخ میدهد . در تصاویر ضبط شده توسط دوربین پلیس نشان داده شده است این آقا بعد از عبور از کنار این خانم به سمت عقب برگشته و همچنان از شیشه عقب او را نگاه میکرده است. او اصرار دارد که کنترل ماشین را در دست داشته است
این راننده جوان میگوید اگرچه آن خانم بسیار زیبا بود اما ارزش جریمه به این سنگینی را نداشت
gilas
یواش
aac198000
کدومشون
gilas
جریمه نوش جون آقاهه
ماهی
mz56mz
تنها
KuRoSh
هاچو هاچو
نخبه
farzane
levrone
البته نگین چش چرونی، بگین ورزش چشم!
dragon
محسن صائب
مشکل از ما مردها است
این خانه از پای بست ویران است
ماهی
مشکل از ما مردها است
ولی بین داخل و خارج تفاوت از زمین تا آسمان است.
mojde
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→