کیوی را پوست کنده، بخش های سبز توت فرنگی را هم جدا می کنیم. حالا کیوی ها و نیمی از شکر، نیمی از آب و پنج کیوب یخ را در مخلوط کن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا یک دست شود. خیلی سریع مخلوط کن را می شوییم و بعد توت فرنگی ها را با بقیه مواد دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مخلوط کن می ریزیم تا مخلوط شود. حالا ظرف مورد نظر را آماده می کنیم و با کمک هر دو دست، به طور همزمان مواد را آرام در لیوان سرو می ریزیم تا نیمی از آن سبز و نیمی دیگر قرمز باشد. ● نکتــه:
می توانید یخ در بهشت را با میوه های دیگر هم درست کنید.
مرسی دیوار جان عالی بود تازه اگه اینو خودت درست میکردی توو قسمت آشپزی غذا بیار بوفی ببر میذاشتی کلی بوفی و جایزه میگرفتی ها از ما گفتن بود آقایوون سایت ماهی جونم بوفی میده راحتم هست البته این یه پیشنهاد بود
مخلوط کیوی و توت فرنگی نمیدونم خوشم بیاد یا نه ولی اگه یخ در بهشت با میوه های دیگه درست کردین خبرم کنین
اینروزا باید سردی بخورم واسه اینکه نی نی زردی نگیره.. خاکشیر و اب و عرق کاسنی و کمی شربت البالو قاطی میکنم قورت میدم چقده خوشمزس قبلا از خاکشیر و کاسنی بدم میاومد الان اینجوری میتونم بخورم
diver20
● مواد اولیه :
*کیوی چهار عدد
*توت فرنگی ۱۰ عدد
*شکر دو قاشق غذاخوری
*آب دو فنجان
*یخ ۱۰ کیوب
*گلاب یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
کیوی را پوست کنده، بخش های سبز توت فرنگی را هم جدا می کنیم. حالا کیوی ها و نیمی از شکر، نیمی از آب و پنج کیوب یخ را در مخلوط کن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا یک دست شود. خیلی سریع مخلوط کن را می شوییم و بعد توت فرنگی ها را با بقیه مواد دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مخلوط کن می ریزیم تا مخلوط شود. حالا ظرف مورد نظر را آماده می کنیم و با کمک هر دو دست، به طور همزمان مواد را آرام در لیوان سرو می ریزیم تا نیمی از آن سبز و نیمی دیگر قرمز باشد.
● نکتــه:
می توانید یخ در بهشت را با میوه های دیگر هم درست کنید.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
garfild
lچرا آخه با احساسات من بازی میکنید
من الان دلم خواست خوب
چیکار کنم
zrnznn
farzane
مرسی دیوار جان
gilas
ماهی
حورا
نخبه
اینروزا باید سردی بخورم واسه اینکه نی نی زردی نگیره.. خاکشیر و اب و عرق کاسنی و کمی شربت البالو قاطی میکنم قورت میدم چقده خوشمزس قبلا از خاکشیر و کاسنی بدم میاومد الان اینجوری میتونم بخورم
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→