به اولین نفری که مناسبت امروز رو بگه یک عدد بوفی زر و همچنین به مدت ۵ روز و هر روز ۱ مثبت ناقابل تقدیم میکنیم باشد که باشید...
امروز سومین سالگر (21 تیر سال 88)عضویت شماست دوست جون...... اینگده هم که با اب و تاپ پرسیدی سخت نبود بی زحمت بوفی زر و 5 مثبت ناقابل یادتون نره . . . در مورد سوالتون هم بگم کلان خودم خل و چل هستم کم مونده به جواب سوال های شما هم فکر کنم تا بیشر خل و چل تر بشم
سومین سالگرد حضورت در بوفیلند رو تبریک میگم کوروش جان
اون شعر لیلا رو هم اگر کمی دقت بشه، میشه جور دیگه خوند و معنی کرد ! در واقع شاعر داره به یه چیزی که هم خودش داره هم لیلا و هم همه ی دنیا دارن، اشاره میکنه !
در مورد لیلی من راهنمایی میکنم شما خودت مسئله رو حل کن لیل=شب
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اول این که مبارکه باشه این روز بر دوست دارن دوم این که لیلی خانوم خیلی غلط کردن که مال شما باشند مگه از سر راه آرودنش سوم این که خوب خواسته دل جونا رو بدست بیاره و روی آرمان های انقلاب رو زمین نزاره
koorosh kabir
به اولین نفری که مناسبت امروز رو بگه یک عدد بوفی زر و همچنین به مدت ۵ روز و هر روز ۱ مثبت ناقابل تقدیم میکنیم باشد که باشید...
جواب سوال پایین هم یادتون نره .
منظور شاعر یا خواننده از اینکه میگه (لیلی مال من،لیلی مال تو،لیلی مال من و تو و یه دنیا چیه ؟) این لیلی خانوم شغلشون چیه اونوقت ؟
اگه کسی میدونه لطف کنه ما رو هم روشن کنه و بگه که این بود آرمانهای ما ؟ نه واقعا این بود ؟
zrnznn
امروز سومین سالگر (21 تیر سال 88)عضویت شماست دوست جون......
.
.
.
در مورد سوالتون هم بگم کلان خودم خل و چل هستم کم مونده به جواب سوال های شما هم فکر کنم تا بیشر خل و چل تر بشم
نخبه
سومین سالگرد عضویت در سایت
تازه امروز یه مناسبت دیگه هم داره که تاریخ دقیق اومدن فندق معلوم میشه
اگه کسی میدونه لطف کنه ما رو هم روشن کنه و بگه که این بود آرمانهای ما ؟ نه واقعا این بود ؟
شغل لیلی خانوم ؟ ایشون جهانگرد هستن
ماهی
ولی توی تقویم من نوشته روز عفاف و حجاب
لیلی خانوم یه خیّر به تمام معنا هستن .اجرشون با خدا
نمایش یا پنهان متن
سالروز عضویتت مبارک کورش کبیر!garfild
gilas
لیلی خانم هم یه خانم شریف و خونواده داره و دوستار همه مردم جهان تشریف دارن
از رو انسان دوستی به همه دنیا خیر میرسونن
mz56mz
ليلى هم انسان دوست بين المللى هستندبه قول اين خارجيها انترناشيونال هستند
farzane
وااااااااااااااای از دست سوال های تو و کامنت های بچه ها مردم از خنده
کوروش جان سومین سالگرد عضویت در سایت تبریک میگممممممممم
جواب سوال رو هم تمام بچه ها دقیقا درست پاسخ دادن و جوابه مورد نظر منو دادن
بندری
سالگرد عضويتت مبارك
بندری
سالگرد عضويتت مبارك
mojde
ژنرال
اون شعر لیلا رو هم اگر کمی دقت بشه، میشه جور دیگه خوند و معنی کرد !
در واقع شاعر داره به یه چیزی که هم خودش داره هم لیلا و هم همه ی دنیا دارن، اشاره میکنه !
بچه مثبت
در مورد لیلی من راهنمایی میکنم شما خودت مسئله رو حل کن
لیل=شب
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
وقتی سوال اول رو خوندم اولین کاری که کردم مشخصات کاربری تون رو باز کردمراجع به سوال دوم هم لیلی هرکسی که هست فقط و فقط میخواد پا روی آرمانهای شما بذاره
KuRoSh
دوم این که لیلی خانوم خیلی غلط کردن که مال شما باشند
مگه از سر راه آرودنش
سوم این که خوب خواسته دل جونا رو بدست بیاره و روی آرمان های انقلاب رو زمین نزاره
تنها
خوب لیلی خانوم مال همه باشه مگه چی میشه؟؟؟؟؟؟زورش به شما میرسه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→