₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟

2895 بازدید، 24 پست، نویسنده: بندری

• maryamlondon1

نقل قول: بچه مثبت
    جالبه بچه های امروزی هم فکر میکنن ما هیچی نمیفهمیم از زندگی!

گل گفتی امین جان این حرف همیشه سر زبان بچه های خودم هست

1 سپاس: بندری

• هاچو هاچو

نقل قول: maryamlondon1
    هاچو جون اینا همه تو خونه دارم .پسر دومم اتاقش وکمد ش دیگه جا نداره ..حتی مولتی تاچ اسکرین 3 دی داره .

دست گلشون درد نکنه :4: چی هست حالا مامان این موچلی تال اسکرین سیور؟ 403 درست گفتم دیگه؟ 806
    سومی هم دی اس وپی اس پی اکس بوکس 360 داره ..چهارمی پی اس پی وپلی استیشن 3 داره هر کدام یک دستگاه لپ تاپ دارند

زحمتشونم شده 453 خوب خوش میگذره بهشون خدا رو شکر 1248
    موبایل دیگه هر چه مدل جدید میاد میخرند تازه من براشون میخرم وقتی میخواهند یک جدید دیگه براشون بخرم قدیمی را به من میفروشند
    برا هر کدام جدا جدا میخرم تا دعوا شون نشه زمان ما حسرت یک بسته مداد رنگی را داشتم روم نمیشد به بابام بگم پول تو جیبی بده . بچه های این دور زمانه کجا وما کجا

:83: شما هم عالمی داریا مامان :10:شما هم ماشالله کم نمیذاری براشون :6:
    حالا زمان شما که خوب بود مامان زمان ما خیلی بد بود :4: ما بچگیمون یه میکرو داشتیم از 24 ساعت شبانه روز 27 ساعتشو سرگرم اون بودیم :56:

• هاچو هاچو

هاچو جون اینا همه تو خونه دارم .پسر دومم اتاقش وکمد ش دیگه جا نداره ..حتی مولتی تاچ اسکرین 3 دی داره .

دست گلشون درد نکنه :4: چی هست حالا مامان این موچلی تال اسکرین سیور؟ 403 درست گفتم دیگه؟ 806
    سومی هم دی اس وپی اس پی اکس بوکس 360 داره ..چهارمی پی اس پی وپلی استیشن 3 داره هر کدام یک دستگاه لپ تاپ دارند

زحمتشونم شده 453 خوب خوش میگذره بهشون خدا رو شکر 1248
    موبایل دیگه هر چه مدل جدید میاد میخرند تازه من براشون میخرم وقتی میخواهند یک جدید دیگه براشون بخرم قدیمی را به من میفروشند
    برا هر کدام جدا جدا میخرم تا دعوا شون نشه زمان ما حسرت یک بسته مداد رنگی را داشتم روم نمیشد به بابام بگم پول تو جیبی بده . بچه های این دور زمانه کجا وما کجا

:83: شما هم عالمی داریا مامان :10:شما هم ماشالله کم نمیذاری براشون :6:
    حالا زمان شما که خوب بود مامان زمان ما خیلی بد بود :4: ما بچگیمون یه میکرو داشتیم از 24 ساعت شبانه روز 27 ساعتشو سرگرم اون بودیم :56:

• zrnznn

آخی........چه تاپیک شیرینی برام اومد بالاااااااااااااااااااااااااا :65:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: