ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
۱۰۷ باکتری و ۱۰۶ قارچ در هر گرم از ریزگردها
zrnznn
در حال حاضر که مردم مناطق غربی و جنوبی کشور خصوصا شهروندان استان خوزستان درگیر معضل لاینحل! ریزگردها و گردو خاک هستند بهتر است در خصوص این پدیده برخی نکات عمومی و علمی را بدانند از این رو برخی از موارد در این خصوص به استحضار می رساند.
۱) اهمیت هوا از دیگر نیاز های انسان مانند آب و غذا نیز بالاتر است.
۲) پدیده ریزگردها و آلودگی هوای ناشی از آن نزدیک به ۲۳ استان کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
۳) در هر گرم از ریزگردها ۱۰۷ باکتری و ۱۰۶ قارچ وجود دارد.
۴) ۷۵ درصد منشأ ریزگردها از کشور عراق است.
۵) حدود ۲ میلیون هکتار کانون بحران در کشور عراق وجود دارد که ۷۶۰ هزار هکتار آن اراضی کشاورزی است.
۶) قائم مقام رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اگر کشورهای همسایه به خصوص کشورعراق به زودی اقدام جدی در زمینه مقابله با ریزگردها انجام ندهد ، ضمن گسترش پدیده مهاجرت به عنوان یک پدیده نوظهور اجتماعی ، کشور با چالشی جدی در زمینه سلامت و بهداشت عمومی روبرو خواهد شد.
۷) در حال حاضر ۳۲ میلیون هکتار بیابان در کشور وجود دارد که ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار آن در کانون بحرانی است.
۸ ) مواد آلایندهای مانند فلزات سنگین از جمله سرب در زمان حضور گرد و غبارها میتوانند غلظتی سه برابر پیدا کنند.
۹) ریزگردها میزان مرگ و میر را در افرادی که بیماری ریوی یا بیماری قلبی عروقی دارند، افزایش میدهد.
۱۰) ریزگردها در افراد سالم میتواند موجب تنگی نفس، سرفه، ترشحات خلطی، گرفتگی صدا و حتی سینوزیت شود.
۱۱) با توجه به این که بیماریهای ریوی عموما از دوره طولانی برخوردارند، ممکن است آثار و تبعات آلودگی چند دهه بعد عوارض خود را نشان دهد.
۱۲) پژوهش های متعدد نشان داده که آلودگی هوا با کاهش شدید باروری زنان و افزایش عقیمی مردان همراه است و ذرات گرد و خاک معلق در هوا، کارکرد دستگاه تناسلی و تولید مثل در زنان و مردان را مختل می سازد.
۱۳) عمده ریزگردهایی که میتوانند به انسان ضربه بزنند، ابعادی حدود ۲٫۵ میکرون دارند که در گردو غبار ماههای گذشته نیز مشاهده شده است.
۱۴) ماسکهای معمولی به علت داشتن منافذ با سایز بزرگتر، به راحتی امکان عبور ریزگردها را فراهم میکنند و مانعی در برابر آنها محسوب نمی شوند.
۱۵) هیچ کدام از نهادها و دستگاههای مسوول آمار شفافی از تلفات مستقیم و غیرمستقیم این معضل ارایه نکردهاند.
۱۶) کارشناسان از تاثیرمنفی این ریزگردها برروی تجهیزات نفتی خبر می دهند.
۱۷) یک مقام سازمان محیط زیست اعلام کرد با اینکه اعتبارات اختصاص داده شده به سازمان محیط زیست افزایش یافته اما در سال جاری(۱۳۹۱) ردیف بودجه خاصی برای مهار ریزگردها و ساماندهی تالابها و دریاچهها اختصاص نیافته است و در این رابطه تنها مقرر شده که از بودجه مازاد درآمد نفتی و در صورت انجام برنامههای اولویت دار، بودجه باقیمانده به بحث ریزگردها و دریاچهها اختصاص داده شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
امروز هوا باز افتضاح بود.....به خدا ذرات گردو خاک رو از پشت ماسک احساسسسس میکردم که دارم فرو میبرمgarfild
واقعا جای تاسف داره مردم کشورما باید تو این شرایط زندگی کنن بعد آقایون به فکر ...
ماهی
هر روز باید گردگیری کنم وگرنه خاک زندگیمونو بر می داره
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
سالگرد عضویتت مبارک نجمه جانhadi04
پیشنهاد میکنم دفاتر و وزارتخونه های دولتی رو بیارن خوزستان و بوشهر شاید دولتمردان خدمتگذار به خاطر خودشون هم که شده یه فکری به حال هوا بکنن
دلشاد
gilas
zrnznn
به خدااااا مابیشترررررررررررر!
واقعا نفس کشیدنششش یه طرف...تمیزززز کردنشششش یه طرففففففف اعصاب واسم نذاشته!
هاچویییی تازه اگر گفتی تو اون عکسسس که چراغ ها روشننن ساعت چنده؟
نمایش یا پنهان متن
به جون خودم وسط ظهرهههههه! باورت میشه؟دلشاد,
gilas,
مرسی از ناراحتیتون!
هاچو هاچو
فکر میکنم وسط ظهر باشه
واقعا خیلی ناجوره ، نمیدونم چی بگم
ولی من نمیدونم مسئولین چه کار باید بکنن حالا؟
zrnznn
هاچوووووو از رو جوابممم نیگا کردیییی!!!!
نمایش یا پنهان متن
کلاً خیلیییییی باحالیییKuRoSh
منم اونجا بودم تجربه کردم و خدا رو شکر از اونجا زودتر بیرون انداختنم فرستادنم تهران
ملیکا
arash52
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→