₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » یک میلیون دختر مجرد تا ۱۰ سال آینده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » یک میلیون دختر مجرد تا ۱۰ سال آینده

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

یک میلیون دختر مجرد تا ۱۰ سال آینده

503 بازدید، 25 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه با اعلام اینکه اختلاف میانگین سنی دختران و پسران در ازدواج همچنان پنج سال باقی مانده است گفت: تا ده سال آینده یک میلیون دختر به جمعیت تجرد قطعی کشور افزوده میشود..

مهر نوشت: شهلا کاظمی پور معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه گفت: مشکل فعلی جامعه ما این است که مردان ما با دخترانی در سنین پایین تر ازدواج می کنند و تنها راه حل مشکل تجرد قطعی دختران این است که همسن گزینی همسری در کشور رخ دهد چرا که اگر تعداد پسران در سن ازدواج را با دختران در آستانه ازدواج با فاصله سنی دو یا سه سال نیز در نظر بگیریم تعداد دخترهایی که مجرد باقی می مانند کمتر می شود.

تصویر در دسترس نیست

وی اظهار داشت: استاندارد بین المللی این است که از بین هر ۲۰۵ نوزاد متولد شده در دنیا ۱۰۰ نوزاد دختر و ۱۰۵ نوزاد پسر باشد و این ترکیب در ایران نیز مستثئی نیست چرا که مرگ و میر پسرها در بدو تولد بیشتر است و این تعداد دختر و پسر معمولا در سنین جوانی به تعادل می رسند و در ایران هم معمولا در سالهای مختلف تفاوت جمعیت زنان و مردان اختلافی در حدود یک میلیون نفر داشته که طبیعی است.

کاظمی پور با بیان این که هم اکنون تعداد دختران مجرد ۱۵ تا ۱۹ ساله از میزان پسرهای مجرد ۱۵ تا ۱۹ ساله کمتر است، ادامه داد: در تمامی رده های سنی تعداد دختران مجرد همان رنج سنی از میزان پسران مجرد کمتر است. وی تاکید کرد: ولی به دلیل این که بین سن ازدواج دختران و پسرها به طور متوسط پنج سال فاصله وجود دارد در مقایسه تعداد دخترهای مجرد ۱۵ تا ۳۵ ساله با پسرهای مجرد ۲۰ تا ۴۰ ساله، تعداد دختران حدود یک میلیون نفر بیشتر است.

معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه در مورد علت این مسئله توضیح داد: به دلیل افزایش تعداد موالید در دهه اول انقلاب کشور ما دارای یک هرم سنی با قاعده وسیع بوده و تعداد جمعیت ۱۵ تا ۱۹ ساله کشور از جمعیت ۲۰ تا ۲۴ ساله بیشتر بود و زمانی که تعداد دختران را یک رنج سنی پایین تر می گیریم این قاعده سنی متورم تر است و تعداد دخترهایی بیشتری در این رده قرار دارد.

وی با بیان این که با کاهش تعداد موالید قاعده هرم سنی در ایران در حال کوچک شدن است ادامه داد: با جمع شدن این قاعده هرم سنی، تعداد جمعیت ۱۵ تا ۱۹ ساله از ۲۰ تا ۲۴ ساله کمتر شده و تعداد دخترهای مجرد ۱۵ تا ۳۵ ساله از پسرهای ۲۰ تا ۴۰ ساله کمتر می شود و در یک دهه آینده پسرهای در معرض ازدواج از دخترهای در معرض ازدواج بیشتر می شوند. کاظمی پور تصریح کرد: این مسئله منجر به مجرد ماندن یک میلیون دختر تا ده سال آینده می شود.

وی با بیان این که این مشکل از سوی کارشناسان از دهه ۷۰ گوشزد شده است گفت: در حال حاضر تعداد پسران مجرد از دختران مجرد در هر رده سنی بیشتر است ولی تعداد دختران از پسران در یک رده سنی پایین تر کمتر است و راه حل جلوگیری از تجرد قطعی این تعداد دختر همسن گزینی پسران در ازدواج است

11 سپاس: mojde، garfild، هاچو هاچو، دلشاد، gilas، mz56mz، diver20، ژنرال، نخبه، ملیکا، arash52

• garfild

بنده خدا ها :44:
    حالا چیکار کنیم دیگه من حاضرم جان فشانی کنم و تا اونجا که میشه به دخترهای مجرد کمک کنم مجرد نمونن دیگه :4: 248
    به هر حال کاری که از دست ما بر میاد 806

نمایش یا پنهان متن 351

3 سپاس: zrnznn، Cyrus66، diver20

• هاچو هاچو

نقل قول: zrnznn
    تا ده سال آینده یک میلیون دختر به جمعیت تجرد قطعی کشور افزوده میشود..

میگم چرا جدیدا تعداد دخترایی که میخوان بهم شماره بدن 2 برابر شده نگو قضیه این بوده :37:
    برای رضای خدا من 10 تاشونو به همسری قبول میکنم :24:
    آقایون سایت هم میتونن در این امر خدا پسندانه سهیم باشن ...

ولی جدا از شوخی این خودش یک فاجعه است و میتونه یه دلیل مهم برای ترویج فحشا بشه ...
    وقتی پسرای الان باید پدرشون در بیاد تا از لحاظ مالی شرایط ازدواج رو پیدا کنن و توقع دختر ها و خانوادشون هم روز به روز بیشتر میشه معلومه که یه همچین افتضاحی بار میاد...

2 سپاس: Cyrus66، diver20

• دلشاد

آماده ایم آماده :4:
    4 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، Cyrus66، diver20

• gilas

4 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، diver20، ماهی

• هاچو هاچو

راستی :4: میدونستید بر طبق قانون اگه 1 مرد با 1 زن مجرد تصادف کنه ومنجر به نقص عضو او بشه باید با او ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟ فقط هول نشید ...خیابون پر ماشینه این ماشین نشد ... ماشین بعدی...351
    3 سپاس: zrnznn، Cyrus66، diver20

• zrnznn

1 سپاس: diver20

• zrnznn

نقل قول: garfild
    بنده خدا ها

711
    نقل قول: garfild
    حالا چیکار کنیم دیگه من حاضرم جان فشانی کنم و تا اونجا که میشه به دخترهای مجرد کمک کنم مجرد نمونن دیگه

اونها هم ههمه اماده اند تا شما رو یک کتک مفصل ..تا جاییی که میخورید بزنننننن! :103:
    نقل قول: دلشاد
    آماده ایم آماده

نه بابا! :22: ولی اونا هنو آماده نیستن باید هنو سماق بمکیددددد شما آقایون :15:
    نقل قول: gilas
    آقایون

قربونت برم خودتو اذیت نکن 1153
    نقل قول: هاچو هاچو
    راستی میدونستید بر طبق قانون اگه 1 مرد با 1 زن مجرد تصادف کنه ومنجر به نقص عضو او بشه باید با او ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟ فقط هول نشید ...خیابون پر ماشینه این ماشین نشد ... ماشین بعدی...

باور کن اگر دست من بود اینکارو میکردم و خودمو مینداختم جلو ماشینها تا همه آقایون بندازم تو زندان تا روییی مبارکشون رو هم نبینم....!
    368

3 سپاس: هاچو هاچو، diver20، نخبه

• mz56mz

اى بووووووووووووووووووووووووووووى ترشى مياد اييييييييييييييييييييييييييييي ترشى:4:
    2 سپاس: diver20، zrnznn

• هاچو هاچو

باور کن اگر دست من بود اینکارو میکردم و خودمو مینداختم جلو ماشینها تا همه آقایون بندازم تو زندان تا روییی مبارکشون رو هم نبینم....!

:15: پس زود باش همین الان شروع کن

2 سپاس: diver20، zrnznn

• محسن صائب

متاسفانه خیلی ها متوجه عمق فاجعه نیستند
    :20:

1 سپاس: diver20

• diver20

اینقدر این دخترا سخت میگیرن میترسم اخر سر شوهرم از چین وارد بشه! :37:

هرکی شهر می خواد آمار بده خودم از خجالت همه در میام. پتانسیلش رو دارمااا. :4:  خودم از همینجا اعلام میکنم که حاضرم ۱۰نفر از ترشیان سایت رو از این فاجعه نجات بدم. :4:

همچنین برای مقابله با این مشکل اجتماعی مردان متاهل هم باید از خودگذشتگی نموده و آمادگی خود را برای تجدید فراش اعلام نمایند !!! :37:

2 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: محسن صائب
    متاسفانه خیلی ها متوجه عمق فاجعه نیستند

به خدا من متوجه هستم برا همین این تاپیک و زدم 314
    میدونستم اینها میان اینجوریییی میگن 370 خوب منم فقط جوابشون دادم.... 387
    ولی مسئله هنو بر جدیت خودش باقیه 379

1 سپاس: هاچو هاچو

• ژنرال

قبول دارم که احتمال وقوع فساد ج/ن/س/ی در بین مجردها بیشتره اما صرف تجرد نمیتونه دلیل این مسئله باشه.
    الان کم نیستن متاهلینی که درگیر فساد اخلاقی هستن !

2 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn

• KuRoSh

میگم قراره ده سال دیگه ترشی ارزون بشه بخاطر وفورش :4:
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: ژنرال
    الان کم نیستن متاهلینی که درگیر فساد اخلاقی هستن !

اخ که دلم پره...چندتاشو به چشم خودم دیدم ...به جون خودم به چشم خودم دیدم که دارن به همسر و بچه سه چهار سالشون چجوری خیانت میکنننن........!!!!!!!! ولییییییی خدا :44:
    نمایش یا پنهان متن 447 یاد خاطرات بد گذشته ام افتادم447

2 سپاس: هاچو هاچو، ملیکا

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    یاد خاطرات بد گذشته ام افتادم

خودتو ناراحت نکن آبجی :2: .....

• بابک

...آخه خ عزیز تا چندی سال پیش تفاوت سنی خانمها حدوأ 10 الی 15 سال بود اروپائی ها شاکی شدند بعد از تحقیقات متوجه شدند به دلایل زیادی این تفاوت سنی خوب است سپس خودشان از طریق رسانه های مختلف به مردمشان یاد دادند و به نتیجه های خوبی هم رسیدند حالا چی شده که این پژوهش برای ما به 2 یا 3 سال رضایت داده ... نخیر .... اگر منقل را فقط برای جگر و کباب استفاده کنند مثل قدیم ، فکر میکنم به این نوع پژوهشها احتیاج نداشته باشیم ..... مثل اینکه مارو دارن تاب میدن .... 228 228
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: