₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پرستویی تکذیب کرد: تا زمانی که نفس دارم بازی می‌کنم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پرستویی تکذیب کرد: تا زمانی که نفس دارم بازی می‌کنم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پرستویی تکذیب کرد: تا زمانی که نفس دارم بازی می‌کنم

309 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

پرستویی تکذیب کرد: تا زمانی که نفس دارم بازی می‌کنم

تصویر در دسترس نیست

ایسنا: پرویز پرستویی با گله از مطالب مطرح‌شده درباره کناره‌گیری‌اش از بازیگری گفت: «روی بازیگری تعصب دارم و هیچ وقت نمی‌توانم آن را کنار بگذارم اما با هر شرایطی هم مقابل دوربین نمی‌روم.»

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اظهار کرد: «آن عزیزانی که از سر خیرخواهی یا کنجکاوی می‌خواهند درباره من بدانند، اگر حال سینما خوب است، حال من هم خوب است!»

وی ادامه داد: «من با شرایط بیگانه نیستم و نسبت به اتفاقاتی که می‌افتد نمی‌توانم بی‌تفاوت باشم اما حالم آنقدر هم بد نیست که آن‌طور که برخی مدعی شده‌اند، به کشاورزی رو آورده باشم.»

تصویر در دسترس نیست

پرستویی با اشاره به صحبت‌های عزت‌الله انتظامی گفت: «تمام دغدغه من آن بوده که پیر دیرم بیان کرد: «از تماشاگر خجالت می‌کشم در این فیلم‌ها کار کنم و وقتی ایشان خجالت می‌کشند، من باید بمیرم!»

وی افزود: «به مخاطبی که در این شرایط پول تو جیبی‌اش را می‌خواهد صرف سینما کند احترام می‌گذارم و علی رغم پیشنهادات زیادی که داشته‌ام اما هر کاری را قبول نخواهم کرد.»

پرستویی با بیان اینکه سینما را به عنوان شغل انتخاب نکرده است، خاطرنشان کرد: «من روی بازیگری تعصب دارم و تا زمانی که نفس داشته باشم نه به خاطر درآمد بلکه به عشق مخاطب کار خواهم کرد و هیچ وقت نمی‌توانم بازیگری را کنار بگذارم و اگر احساس کنم مقابل تماشاگر خجالت نکشم قطعا اولین کاری که پیشنهاد شود قبول خواهم کرد.»

این بازیگر با انتقاد از شرایط موجود سینما گفت: «چرا ما به اینجا رسیده‌ایم که برای جذب تماشاگر آش رشته بدهیم و بازیگر در گیشه سینما بلیت فروشی کند؟ چه زمانی سینمای ما اینگونه بوده است؟»

بازیگر فیلم «آژانس شیشه‌ای» افزود: «در این وضعیت سینما کارهایی هم می‌شود و یکسری به خاطر خرج دفتر و زندگی‌شان کار می‌کنند و وقتی خود سینمایمان سامان درستی ندارد، من چگونه می‌توانم کار کنم؟»

پرستویی با بیان اینکه اهالی سینما باید با آرامش کار کنند، اظهار کرد: «باید فضا به گونه‌ای باشد که اعضای سینما احساس آرامش و امنیت کنند و کاری که می‌شود بدانیم به ثمر می‌رسد اما در حال حاضر هیچ چیزی به خاطر این آشفتگی ثبات نخواهد داشت.»

وی ادامه داد: «من هم جزوی از همین سینما هستم و طوری تربیت شده‌ام که به مخاطب خودم در هر شرایطی احترام بگذارم و باز اعلام می‌کنم اگر فیلمی باشد که بتواند من را به مخاطب نزدیک کند، قطعا در اولین فرصت این کار را خواهم کرد. تا زمانی هم که پیش نیاید به احترام مخاطبم این کار را نخواهم کرد.»

این بازیگر همچنین درباره پیشنهاد بازی در فیلم «چ» ابراهیم حاتمی‌کیا به ایسنا اظهار کرد: «از طرف حاتمی‌کیا پیشنهاد شد اما به دلیل نامساعد بودن شرایط، از ایشان عذرخواهی کردم که این به وضعیت کلی سینما مربوط می‌شود. اینکه گفته می‌شود برای این فیلم 600 میلیون تومان پیشنهاد شد، تاکنون در عمر بازیگری‌ام چنین مبلغی به من پیشنهاد نشده و برای فیلم «چمران» هم اصلا کار به پیشنهاد مبلغ و خواندن سناریو نرسید.»

7 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    7 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: zrnznn، ژنرال، mz56mz، kahkeshan، ماهی، gilas، دلشاد، هاچو هاچو، garfild، arash52

• zrnznn

بازیشو دوست دارم :5:
    عکسهاییی قشنگی بودن تشکر :46:
    نمایش یا پنهان متنچجوری خوابیده تاپیک میزنیییی؟!

1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    چجوری خوابیده تاپیک میزنیییی؟!

نمیدونی الان 10 روزه بطور میانگین در شبانه روز 4 ساعت نخوابیدم :24:

• ژنرال

خدا حفظش کنه...
    بازیگر بزرگیه... و صاحب یه شخصیت سالم و دوس داشتنی...
    بین بازیگرای سینما شخصیتش منحصر به فرده...
    از نظر قدرت بازیگری هم به نظرم در کنار بهروز وثوقی و امین تارخ، از بهترین بازیگران مرد تاریخ سینمای ایرانه.

2 سپاس: kahkeshan، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    نمیدونی الان 10 روزه بطور میانگین در شبانه روز 4 ساعت نخوابیدم

چرا؟ از دست نری! :3:
    تازه من دیدم و شنیدم بچه هاییی که تازه به دنیا میان کل روز خوابن!:4:
    نمایش یا پنهان متناین خیلی بده مواظب خودت باش....درست نیست اینطوری باشی به بدن خودتتت آسیب میزنی :1: همیشه صحیح و سلامت باشی :46:

• mz56mz

يكى از بازيگرهاى محبوب من :8: وقتى خبر خداحافظى ايشان از سينما رو شنيدم شوكه شدم خوشحالم كه تكذيب كردند

• ماهی

7 سال و اندی هست که یه فیلم درست و حسابی نداشتیم :21:

• gilas

نقل قول: aac198000
    به مخاطبی که در این شرایط پول تو جیبی‌اش را می‌خواهد صرف سینما کند احترام می‌گذارم و علی رغم پیشنهادات زیادی که داشته‌ام اما هر کاری را قبول نخواهم کرد.

:39:

• دلشاد

مرسی داش کوروش

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    7 سال و اندی هست که یه فیلم درست و حسابی نداشتیم

خیلی بیشتر از هفت ساله!
    اگر تک و توک فیلم های قوی رو فاکتور بگیریم.

2 سپاس: ماهی، aac198000

• هاچو هاچو

امیدوارم هر چه زودتر شاهد یه فیلم ازش باشیم پوکیدیم از بس فیلم بدرد نخور ایرانی دیدیم :28:
    نقل قول: ماهی
    7 سال و اندی هست که یه فیلم درست و حسابی نداشتیم

غصه نخورین،من به زودی تئاتر رو میذارم کنار میرم تو سینما،منتظر باشین :16:

2 سپاس: ماهی، aac198000

• garfild

خدایش خیلی بازیگر
    واقعا هنرمنده
    خیلی دوسش دارم :8:

• arash52

کارش درسته همه جوره