تیم گهر زاگرس که به دلیل کمبود امکانات بازیهای خود را در کرج برگزار میکند تا به این شکل یک تیم مرکزنشین هم به حساب بیاید در اولین بازی لیگ برتری خود در کرج ترکاند! http://www.boofboofi.com/templates/BOOFILAND2012/bbcodes/color.gif به گزارش انتخاب به نقل از نود، این بازی که اتفاقا تماشاگر زیادی را هم به خود جلب کرده بود در فضایی پر از شور و شوق برگزار شد. اما به مرور اختلافات هواداران دو طرف بالا گرفت و اکثریت طرفدار گهر زاگرس اقلیت انزلیچی را با سنگ مورد حمله قرار دادند. شدت این سنگپرانیها به حدی بود که انزلیچیها وادار شدند از صندلیهای ورزشگاه به عنوان کلاهخود استفاده کنند! از صبح هنوز اظهارنظری از مسوولان گهر زاگرس و همینطور مسوولان فدراسیون منتشر نشده اما این احتمال وجود دارد که کرج از میزبانی بازیهای گهر شانه خالی کند. گهر زاگرس در اولین بازی مغلوب ملوان شد اما بازی پایاپایی را با این تیم ارائه داد. آنها از نظر فنی تفاوت چندانی با تیمهای هم رده خود ندارند. اما آنچه که بین لیگهای بزرگ دنیا تفاوت ایجاد کرده بستری است که یک تیم در آن با دیگران به رقابت میپردازد، بستری شامل امکانات، فرهنگ هواداری، تاریخ و ... خواهد بود.
آیا گهر برای ایجاد خاطرهای خوش به لیگ برتر صعود کرده؟ یا ... آیا این آخرین سنگپرانی طرفداران این تیم در لیگ خواهد بود؟ صبر میکنیم با امیدواری.
ورزش 3: صادق درود گر مديرعامل باشگاه ملوان تاکيد کرد : اتفاق رخ داده را به پاي هواداران خونگرم لرستان نمي گذارم و فکر مي کنم اين کارها از سوي برخي جوانان هيجاني رخ داد که البته مسوولان اين موارد را پيگيري خواهند کرد . اشيايي که به سوي هواداران ملوان پرتاب مي شد ، سنگ نبود بلکه پاره آجر بود . من ترس اين را داشتم که پرتاب اين پاره آجرها باعث مرگ کسي شود . نمي دانم اين سنگ هاي بزرگ را چطور وارد ورزشگاه کرده بودند اما اين اتفاقات زيبنده ی ليگ برتر نيست . تعداد ماموران نيروي انتظامي هم زياد نبود و اگر برخي از مسوولان گهر وارد عمل نشده و درصدد آرام کردن هواداران خود برنمي آمدند معلوم نبود که چه اتفاقي رخ دهد.
صفحه آبای در فیسبوک: اصلا نمیتونم بفهمم به چه دلیل و یا به چه قیمت ؟ آیا فکر نمی کردند شاید چشمان کسی برای همیشه از نعمت دیدن محروم شود ؟ آیا فکر نمیکردند که شاید جوانی به آغوش مرگ رود؟ باران سنگ بود و باران سنگ و حنجره هایی که با تمام وجود فریاد میزد : رشــــتی بابات کیـــه؟ هر چه تاریخ رو مرور کردم نقطه برخوردی بین مردم گیلان و لرستان پیدا نکردم تا دلیل این همه کینه و نفرت را پیدا کنم ! جالب تر سکوت سنگین رسانه ای در قبال این حادثه زشت و بدیع بود. با خود کلنجار میروم تا اسم آن جماعت را "لــُر " نگذارم و از واژه هواداران گهر استفاده کنم چون از کودکی شنیده ام لُر جماعت شرف دارد و مرد است. والسلام ------------------------------------
نمایش یا پنهان متنشیشه رو پودر کردید! دیگه چرا رو بدنه نوشتید دورود! این حرکات منو یاده زورو خدا بیامرز میندازه ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
http://www.boofboofi.com/templates/BOOFILAND2012/bbcodes/color.gif
به گزارش انتخاب به نقل از نود، این بازی که اتفاقا تماشاگر زیادی را هم به خود جلب کرده بود در فضایی پر از شور و شوق برگزار شد. اما به مرور اختلافات هواداران دو طرف بالا گرفت و اکثریت طرفدار گهر زاگرس اقلیت انزلیچی را با سنگ مورد حمله قرار دادند. شدت این سنگپرانیها به حدی بود که انزلیچیها وادار شدند از صندلیهای ورزشگاه به عنوان کلاهخود استفاده کنند!
از صبح هنوز اظهارنظری از مسوولان گهر زاگرس و همینطور مسوولان فدراسیون منتشر نشده اما این احتمال وجود دارد که کرج از میزبانی بازیهای گهر شانه خالی کند.
گهر زاگرس در اولین بازی مغلوب ملوان شد اما بازی پایاپایی را با این تیم ارائه داد. آنها از نظر فنی تفاوت چندانی با تیمهای هم رده خود ندارند. اما آنچه که بین لیگهای بزرگ دنیا تفاوت ایجاد کرده بستری است که یک تیم در آن با دیگران به رقابت میپردازد، بستری شامل امکانات، فرهنگ هواداری، تاریخ و ... خواهد بود.
آیا گهر برای ایجاد خاطرهای خوش به لیگ برتر صعود کرده؟ یا ... آیا این آخرین سنگپرانی طرفداران این تیم در لیگ خواهد بود؟ صبر میکنیم با امیدواری.
arash52
هیچی نگم بهتره
دلشاد
gilas
shaparak64
بچه مثبت
صفحه آبای در فیسبوک: اصلا نمیتونم بفهمم به چه دلیل و یا به چه قیمت ؟ آیا فکر نمی کردند شاید چشمان کسی برای همیشه از نعمت دیدن محروم شود ؟ آیا فکر نمیکردند که شاید جوانی به آغوش مرگ رود؟ باران سنگ بود و باران سنگ و حنجره هایی که با تمام وجود فریاد میزد : رشــــتی بابات کیـــه؟ هر چه تاریخ رو مرور کردم نقطه برخوردی بین مردم گیلان و لرستان پیدا نکردم تا دلیل این همه کینه و نفرت را پیدا کنم ! جالب تر سکوت سنگین رسانه ای در قبال این حادثه زشت و بدیع بود. با خود کلنجار میروم تا اسم آن جماعت را "لــُر " نگذارم و از واژه هواداران گهر استفاده کنم چون از کودکی شنیده ام لُر جماعت شرف دارد و مرد است. والسلام
------------------------------------
نمایش یا پنهان متن
شیشه رو پودر کردید! دیگه چرا رو بدنه نوشتید دورود! این حرکات منو یاده زورو خدا بیامرز میندازه▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
shaparak64
جالبه
fgrpmm
خیلی بد
ملیکا
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→