من هم به نوبه ی خودم و مهدی یره تشکر میکنم از دو مدیر عزیز قبلی و تبریک میگم به دو مدیر جدید و مدیرا هم ایشالله پارتی بازی نکنن و به مشکلات مردم رسیدگی کنن و دومین کارشون ارزون کردن مرغ باشه و اولین کارشون هم یک بودجه ی درست و درمونی به این فرهنگستان کیش مهر اختصاص بدن تا یک تکونی به این فرهنگستان بدیم تا چشم دژمن ( دشمن ) کور بشه و بصیرت پیدا کنن
بنده ی حقیر سراپا تقصیر با عضویت دو سال و اندی ( این اندی نه ، اون اندی ) بالاخره نفهمیدم کیو یا چیو چجوری و چطوری باید دید تا به جرگه ی مدیران پیوست؟ البته من کاندیدای مدیریت نمیشم ولی این سوالی بود که هنوز برام حل نشده باقی مونده...هرچند فعالیت فعال و... رو میدونم.... مرسی میشم کسی روشنم کنه
Kishe Mehr, مجتبی جان در دو دورۀ اخیر، مدیران جدید با رأی مستقیم مدیران انتخاب شدند!
نقل قول: Kishe Mehr
بنده ی حقیر سراپا تقصیر با عضویت دو سال و اندی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تبريك ميگم به داداش محسن گل و داداش خسرو عزيز، اميدوارم كه موفق و پيروز باشد و خسته نباشيد ميگم به آبجي حوراي عزيز و داداش بهروز خوش سخن، هميشه موفق و مويد باشيد
طبق هماهنگی های انجام شده، انشالا قراره، کلیه تایپیکها آسفالت بشن کل سایت رو هم لوله کشی نوشابه میکنیم
نقل قول: ژنرال
احت باش.. بچه ها خودین
نقل قول: ژنرال
من میدونستم مدیر میشم.... دیشب خوابشو دیدم ... خواب دیدم تو یه جای سرسبز نشستم... یهو یه صدایی از آسمون اومد و گفت: درود بر عالیجناب ژنرال، مدیر بوفیلند بعدش یهو دیدم امین روبروم ایستاده، تو دستاش یه دونه تاج بود.. امین اومد جلو و خودش تاجو گذاشت سرم
مردم از خنده خدا بگم چکارت نکنه
ضمن خسته نباشید به بهروز عزیز وحورای مهربون ارزو میکنم در مراحل زندگی همیشه موفق وسر بلند باشید خسروی عزیز ومحسن شیرین زبون به جمع مدیران خوش امدید
hadi04
کل سایت رو هم لوله کشی نوشابه میکنیم
خدا خیرتون بده یه فکری هم به حال ما بازنشسته ها کنین به خدا با این اوضاع تورم حقوقمون کفاف نمیده
Kishe Mehr
بنده ی حقیر سراپا تقصیر با عضویت دو سال و اندی ( این اندی نه ، اون اندی
هاچو هاچو
تو به نوبه من چیکار داری یره؟
منم به نوبه خودم همین سوال مجی رو میخوام جوابشو بدونم...
Kishe Mehr
یره اولا من و تو نداریم که، ثانیا خو منم از نوبه ی تو پرسیدم دیگه
ثالثا نداشت ، رابعا افتادی رو زمین داری به چی میخندی؟
zrnznn
بچه مثبت
مجتبی جان در دو دورۀ اخیر، مدیران جدید با رأی مستقیم مدیران انتخاب شدند!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امر دودو
به بقیه ی دوستان هم به خاطر حفظ پست تبریک میگم.
Kishe Mehr
منم جزو همین کلان با نمکید همتون ، هستم؟
امین جان اینو میدونستم که بر اساس انتخاب مدیران عزیز هست ، خب ملاک اونها رو میخواستم بدونم
اوا ، من چرا گفتم دو سال؟
mojde
و باز تشكر از آنها كه ماندند و
خوش آمد به آنها كه آمدند
نمایش یا پنهان متن
حورا و بهروزهاچو هاچو
خب تو هم مثل من بیفت زمین باید از این پایین نگاه کنی تا خندت بگیره
carlos
[b]تبریک صمیمانه ی منه کاربر خیلی قدیمیه سایت رو هم بپذیرید
[/b]
منم تشکر میکنم از مدیران قدیمی بهروز جان و حورای عزیز
Life Dream
و خسته نباشيد ميگم به آبجي حوراي عزيز و داداش بهروز خوش سخن، هميشه موفق و مويد باشيد
maryamlondon1
کل سایت رو هم لوله کشی نوشابه میکنیم
خواب دیدم تو یه جای سرسبز نشستم... یهو یه صدایی از آسمون اومد و گفت: درود بر عالیجناب ژنرال، مدیر بوفیلند
بعدش یهو دیدم امین روبروم ایستاده، تو دستاش یه دونه تاج بود.. امین اومد جلو و خودش تاجو گذاشت سرم
مردم از خنده خدا بگم چکارت نکنه
ضمن خسته نباشید به بهروز عزیز وحورای مهربون ارزو میکنم در مراحل زندگی همیشه موفق وسر بلند باشید
خسروی عزیز ومحسن شیرین زبون به جمع مدیران خوش امدید
fgrpmm
Holtek
هاچو هاچو
hadi04
یره کِرم داری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→