دوستان عزیز سلام من در نظر دارم برای خودم یه فروشگاه +تعمیرگاه موبایل تو شهرمون راه اندازی کنم و الان درگیر انتخاب اسمش هستم ممنون میشم دوستان منو در این مورد وبرای طراحی ارم و مهر و کارت ویزیت راهنمایی کنن اگر هم کسی از بچه های سایت تو کار گرافیک هستش ممنون میشم زحمت این کارو برام بکشه و هزینه ش رو هم پرداخت میکنم فقط اسمی باشه که فردا گیر ندن که چکاره و فلانه منتظرم ممنون فروش انواع موبایل+تعمیرات سخت افزار+ خدمات نرم افزاری " ios+اندروید+بادا +بلک بری+سیمبین+جاوا+.....
موبایل بوفی یا بوف یا بوفیلند یا لندبوف یا موبیلند/یا موبایل لیابوم(موبایلو برعکس کردم قشنگ شدا ) یا موبایل وبایل(م موبایلو حذف کردم) چقد خلاقما بذار موبایلیان/موبایلیون/موبایلستان/تک موبایل /موبایل یکی بود یکی نبود/موبایل .......... بازم فکر میکنم اسمایی تک به ذهنم رسید میگم مثل همین اسمایی که گفتم راستی تبریک میگم موفق باشین
خدا به کارت برکت بده دوست عزیز... من اگه جای شما بودم یکی ازین اسامی رو انتخاب میکردم هرچند عوامل زیادی در انتخاب اسم دخیلند.... موبایل مرکزی ، هدیش ، 4030 یا همون چلسی که اینجا دیدم و خیلی هم خوشم اومد ، موبایل مدرن ، موبایل برتر و....
dragon
من در نظر دارم برای خودم یه فروشگاه +تعمیرگاه موبایل تو شهرمون راه اندازی کنم و الان درگیر انتخاب اسمش هستم ممنون میشم دوستان منو در این مورد وبرای طراحی ارم و مهر و کارت ویزیت راهنمایی کنن
اگر هم کسی از بچه های سایت تو کار گرافیک هستش ممنون میشم زحمت این کارو برام بکشه و هزینه ش رو هم پرداخت میکنم
فقط اسمی باشه که فردا گیر ندن که چکاره و فلانه
منتظرم ممنون
فروش انواع موبایل+تعمیرات سخت افزار+ خدمات نرم افزاری " ios+اندروید+بادا +بلک بری+سیمبین+جاوا+.....
بهونه
dragon
ژنرال
مبارکه
ایشالا خدا به کارت برکت بده !
برای طراحی کارت ویزیت و سربرگ و... توی شهرتون قطعاً خدمات چاپی و گرافیکی هست و با یه هزینه معمولی میتونی اینارو تهیه کنی.
برای اسم هم چیزی به ذهنم رسید، پیشنهاد میدم.
دلشاد
ملیکا
بذار موبایلیان/موبایلیون/موبایلستان/تک موبایل /موبایل یکی بود یکی نبود/موبایل ..........
بازم فکر میکنم اسمایی تک به ذهنم رسید میگم مثل همین اسمایی که گفتم
راستی تبریک میگم موفق باشین
Kishe Mehr
من اگه جای شما بودم یکی ازین اسامی رو انتخاب میکردم هرچند عوامل زیادی در انتخاب اسم دخیلند....
موبایل مرکزی ، هدیش ، 4030 یا همون چلسی که اینجا دیدم و خیلی هم خوشم اومد ، موبایل مدرن ، موبایل برتر و....
هاچو هاچو
Kishe Mehr
حورا
ماهی
چیزی به ذهنم نمی رسه...
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
یره خودمیdragon
نظرتون راجب به موبایل دراگون چیه؟ تو کارت ویزیت هم عکس یه اژدها چاپ کنم رنگ کارت مشکی رنگ اژدها قرمز
zrnznn
ملیکا
رنگ اژدها قرمز
بنظرم اگه کوچکترین رنگ قرمزی چه تو کارت چه تو مغازه استفاده کنی مشتریات میپرن
نمایش یا پنهان متن
کلا اژدها رو مشکی کن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→