یکی از سایتهایی که روزانه برام ایمیلهای مختلفی میفرسته امروز مطلبی را با عنوان خوردن وحشتناک جنین انسان برام فرستاده بود توی توضیحاتش گفته بود: در ایالت کانتون چین (یا تو کشور چین)، سوپ گیاهی به همراه گوشت نوزاد سرو میشه که تبلیغ زیادی کردند که سلامتی و میل جنسی رو به طرز عجیبی بهبود می بخشه. قیمت سوپ ۴۰۰۰ دلاره حدودا و یک کارخونه دار تو مصاحبه ای که کرده گفته تاثیر این سوپ خوشمزه رو به عینه دیده! این سوپ ترکیبی از مغذی ترین گیاهان، گوشت مرغ و جنین سالم انسانه که ۸ ساعت آب پز یا بخارپز میشه! یه تعداد عکسم گذاشته بود که اونا را هم میذارم؛ تصور کنید اگه این مطالب واقعی باشه خدائیش وحشتناکه خصوصا تامین مواد اولیه این خوراک چطور دلشون میاد این غذا را بخورن
ای کثافتهای پس فطرت جنایتکار . حقیقت داره . من یکی از دوستانم چند سالی در این جنایت خونه زندگی میکرده و چیز هائی تعریف میکرد که واقعأ ...... نمدانم چه دشنامی را بهشان بدم . من که اصلأ در رستورانشان غذا نمی خورم همین یکی دو سال پش بود که چند تا رستوران چینی را در هلسینکی بخاطر استفاده از سبزیجاتی که در اشغالدونی ها ریخته میشده استفاده میکردنند آنها را بستند ولی تا حدودی سرو صداشو خوابوندند.
fgrpmm
توی توضیحاتش گفته بود:
در ایالت کانتون چین (یا تو کشور چین)، سوپ گیاهی به همراه گوشت نوزاد سرو میشه که تبلیغ زیادی کردند که سلامتی و میل جنسی رو به طرز عجیبی بهبود می بخشه.
قیمت سوپ ۴۰۰۰ دلاره حدودا و یک کارخونه دار تو مصاحبه ای که کرده گفته تاثیر این سوپ خوشمزه رو به عینه دیده!
این سوپ ترکیبی از مغذی ترین گیاهان، گوشت مرغ و جنین سالم انسانه که ۸ ساعت آب پز یا بخارپز میشه!
یه تعداد عکسم گذاشته بود که اونا را هم میذارم؛
تصور کنید
اگه این مطالب واقعی باشه
خدائیش وحشتناکه
خصوصا تامین مواد اولیه این خوراک
چطور دلشون میاد این غذا را بخورن
نمایش یا پنهان متن
بهونه
هاچو هاچو
خدا خیرت بده وحید جان
ممنونم
Kishe Mehr
البته ، یحتمل منظور بهونه وحیدی این بود که کسانیکه طاقت دیدنش رو ندارن نگاه نکنند
garfild
ملیکا
اگه این مطالب واقعی باشه
متاسفانه کاملا واقعیه شوهرخواهرم دیده بودو ازشون عکس گرفته بود میگفت خودشون میگفتن گربه و جنین محبوبترین غذاهاشونه
هاچو هاچو
ازون طرف برو داداش
من فکر نمیکنم منظورش این بوده باشه
بندری
Kishe Mehr
یره جنبه نداشتن به نظرت چه ربطی به این داره؟
اصن اینو ولش کن، تو از کی تا حالا فکر میکنی؟
دلشاد
gilas
ماهی
منم
حورا
هاچو هاچو
خودم میدونم،سرکارت گذاشتم
اصن اینو ولش کن، تو از کی تا حالا فکر میکنی؟
ربطش کاملا مشخصه،مثلا الان تو جنبشو نداشتی نگاه کردی زده به سرت داری حرف مفت میزنی
بابک
fgrpmm
فهمیدم این جنایات تقصیر کیه
استکبار جهانی
گلاره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→