₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » فرمانده شیرازی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » فرمانده شیرازی

بدون عکس

فرمانده شیرازی

373 بازدید، 12 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

این مطلب مربوط به سرگذشت یکی از سرداران شجاع و فداکاران ایرانی از خطه شیراز است که در کنار سایر فرماندهان و سربازان غیور این مملکت از لر و ترک و بلوچ گرفته تا خراسانی و گیلانی و هرمزگانی و خوزستانی و اصفهانی ، جانشان را در کف ایثار گذاشتند تا من و تو بمانیم و آسوده خاطر در این آب و خاک زندگی کنیم .بماند که عده ای با بهای خون اونها امروز به جون این مرز و بوم افتاده اند و حسابهای بانکی خودشونو توی سایر کشورها لبریز و لبریز می کنن.

عباس دوران به سال 1329 در شیراز متولد شد

تصویر در دسترس نیست

او در طول جنگ تحمیلی بیش از ١٢٠ پرواز جنگی داشت. وی بارها می‌گفت: اگر هواپیما بال نداشته باشد، خودم بال درآورده و بر سر دشمن فرود می‌آیم و هرگز تن به اسارت نخواهم داد.

او به عنوان لیدر دسته‌ای دو فروندی در یک نبرد تاریخی وقتی برای مقابله با تجاوز هوایی ۹ فروند هواپیمای دشمن از زمین بلند شد ، با سرنگون کردن دو فروند میگ ۲۳ عراقی، بقیه را مجبور به فرار کرد. ثبت این نبرد درخشان هوایی در جدول آمارهای و رکود درگیری‌های هوایی جهان برای هر ایرانی غرورآفرین است

در عملیات 1359.9.7 با نیروی دریائی و هوائی عراق، در همان ساعات نخست نبرد در یک عملیات متهورانه، عباس دو ناوچه نیروى دریایى عراق را در حوالى اسکله «الامیه» و «البکر» سرنگون کرد. تا پایان عملیات، دوران و هم‌رزمانش مرتبا هواپیما عوض می‌کردند، به گونه‌‌ای که پس از فرود، دوران از هواپیما پیاده می‌شد و به هواپیمای دیگری که مسلح بود سوار می‌شد و به نبرد ادامه می‌داد.

دلاور چهل ساله ايران در روز سي‌ام تير سال 1361 به شهادت رسید

شهید عباس دوران در کنار شهید عباس بابایی

تصویر در دسترس نیست

تابستان۱۳۶۱صدام حسین بر برگزاری کنفرانس سران غیرمتعهدها در بغداد پافشاری و تأکید داشت این عملیات از نظر سیاسی بسیار مهم بود. اگر کنفرانس سران کشورهای غیره متعهد در بغداد برگزار می‌شد، صدام برای هشت سال ریاست آن را به عهده می‌گرفت؛ بنابراین، تنها راهی که می‌شد از برگزاری کنفرانس جلوگیری کرد، ناامن نشان دادن بغداد بود؛ آنچه که صدام به امنیت آن افتخار می‌کرد

صبح سی‌ام تیر ماه سال ۱۳۶۱ خلبان شهید، عباس دوران، که در تعداد پرواز جنگى در نیروى هوایى رکورد داشت و عراق براى سرش جایزه تعیین کرده بود، به طرف پالايشگاه الدوره پرواز کرد و همه بمب‌ها را روي پالايشگاه فرو ريخت. پس از بمباران پالایشگاه بغداد، هواپیما آتش گرفته بود. دیگر خلبان این هواپیما، منصور کاظمیان، از هواپیما بیرون پرید و به دست نیروهاى عراقى اسیر شد ولی دوران به سمت هتل سران ممالک غيرمتعهد پرواز کرد و در آخرين لحظات با يک عمليات استشهادي، هواپيما را به ساختمان هتل کوبيد و بدین ترتیب با شهادت خود، کارى کرد که اجلاس سران غیرمتعهدها به علت ناامنی در بغداد برگزار نشد

پس از سال‌ها غربت در روز دوم مرداد سال ۱۳۸۱بقایای پیکر پاک سرلشکرشهید عباس دوران به خاک میهن بازگشت تا این سند افتخار همیشه جاویدان تاریخ ایران در سرزمینی که دوست داشت، تشییع و در دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شود

تصویر در دسترس نیست

روحشان شاد و یادشان گرامی و لعنت بر هر چی سیاسته

نمایش یا پنهان متندوست دارم بدونم بعد مشاهده این اوضاع اگر یه بار دیگه به این دنیا برگرده بازم همون عباس دوران میشد؟ :1:

13 سپاس: ژنرال، gilas، بچه مثبت، sib، بندری، دلشاد، mz56mz، هاچو هاچو، ملیکا، zrnznn، homa، Kishe Mehr، arash52

• ژنرال

ماهی,
    :110:
    جمعه صبح، پسرش توی شبکه شیراز داشت صحبت میکرد.

روح همه شهدا شاد :46:

نقل قول: ماهی
    دوست دارم بدونم بعد مشاهده این اوضاع اگر یه بار دیگه به این دنیا برگرده بازم همون عباس دوران خواهد بود؟ :1:

به نظر من صددرصد دوباره همین مسیرو میرفت!
    اینها با خدا معامله کردن وگرنه هیچ انسانی نمیاد این طور جون خودشو کف دستش بذاره و خودشو فدا کنه!
    این جز از یه انسانی که ایمان حقیقی (نه ساختگی و نمایشی) در قلبش رسوخ کرده، برنمیاد.

بماند که عده ای با بهای خون اونها امروز به جون این مرز و بوم افتاده اند و حسابهای بانکی خودشونو توی سایر کشورها لبریز و لبریز می کنن.

این حرفیه که من خیلی تکرار میکنم :21:

5 سپاس: بچه مثبت، ماهی، mz56mz، هاچو هاچو، zrnznn

• gilas

2 سپاس: ماهی، zrnznn

• بچه مثبت

روحش شاد و یادش گرامی!
    99.99%

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• sib

روح بزرگ همشون شاد :1:

• بندری

همه شهداي ايران زمين مقدسند . روحش شاد و يادش گرامي :46:

• Kishe Mehr

یک بار در درمانگاهی توی نوبت دکتر بودم یه مردی که کنارم نشسته بود شروع کرد از مشکلات زندگی و... گفتن.. گفت که ارتشی هستم و زمان جنگ با شهید دوران همرزم بودم و... . حرفهایی میزد از شهید دوران که مو به تنم سیخ میشد. وقتی دیدم اون زمان اینها چه رشادتهایی کردند و حالا چه کم مهری هایی می بینن گفتم شاید من نتونم براتون کاری انجام بدم ولی در برابر شما و دیگر مجاهدان بلند میشوم و سر تعظیم فرود می اورم.

مرسی همشهری توی برنامه ام بود که چنین تاپیکی رو بزنم ولی وقت نکردم ولی شما زحمتشو کشیدین، هرچند زحمت نیست و کوچکترین کاری هست که میشه برای این عزیزان کر د.

3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، zrnznn

• دلشاد

روحشان شاد و یادشان گرامی و لعنت بر هر چی سیاسته

روحشان شاد و یادشان گرامی :46:

• mz56mz

روح تمام شهيدان و دليرمرادن و شير زنان ايران زمين شاد و گرامى باد iran

• هاچو هاچو

درود بر شهدا که تا آخرین ثانیه عمرمون مدیونشونیم :8:
    درود بر این مرد واقعی که جونش که عزیزترین چیز آدمه به این راحتی فدا میکنه :24:
    خیلی خوب بود گلی خانوم،ممنون 826

• ملیکا

1 سپاس: ماهی

• zrnznn

تاپیک قشنگی بود از نظرات دوستامم لذت برم که براشون جالب بوده :65:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: