اتفاقأ این جمله بار ادبی و فرهنگی زیادی داره خنک آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به امید سر کویش پر و بالی بزنم و یا خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
جمله خنک بنوشید هم در اصل خنک آن روز که بنوشید بوده که در اثر تکرار و به خاطر سهولت به خنک بتوشید تغییر کرده، البته این تغییر در جملات و تغییر در کاربری وسایل در فرهنگ ایرانی پیشینه طولانی داره و به طور نمونه می تونیم به شیشه نوشابه اشاره کنیم که الان به جای اینکه شیشه نوشابه محتوی نوشابه باشه بعضی از آدمها که حرف می زنند محتوی شیشه نوشابه می شند.
koorosh kabir
یعنی واقعا این شرکتهای نوشابه سازی مردم رو چی فرض کردن ؟ من که اگه روش نمینوشتن خنک بنوشید حتما اول میجوشوندم بدن مینوشیدمش ...
من واقعا متوجه این قضیه نمیشم ، هیچ جوره نمیفهمم مفهوم این کارشون رو ...
دلشاد
بندری
هاچو هاچو
carlos
البته نمیدونم نوشابه بود یا دارو
ژنرال
دیااکو
خنک آن روز که پرواز کنم تا بر دوست
به امید سر کویش پر و بالی بزنم
و یا
خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
جمله خنک بنوشید هم در اصل خنک آن روز که بنوشید بوده که در اثر تکرار و به خاطر سهولت به خنک بتوشید تغییر کرده،
البته این تغییر در جملات و تغییر در کاربری وسایل در فرهنگ ایرانی پیشینه طولانی داره و به طور نمونه می تونیم به شیشه نوشابه اشاره کنیم که الان به جای اینکه شیشه نوشابه محتوی نوشابه باشه بعضی از آدمها که حرف می زنند محتوی شیشه نوشابه می شند.
ملیکا
دوستان چه حرفه ای برخورد میکنن
SaMaN TaJ
دوست دخترو قبل از مصرف باید تکون داد؟؟؟
اینقدر نداشتیم طرز استفادش هم یادمون رفته
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→