ظاهراً شهری در عربستان است و نوشته بود به علت دمای بیش از حد، برای جلوگیری از ذوب شدن لاستیکها اینکارو میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ظاهراً شهری در عربستان است و نوشته بود به علت دمای بیش از حد، برای جلوگیری از ذوب شدن لاستیکها اینکارو میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خیال، لاستیک تا 110 درجه هم چیزیش نمی شه، حتی وقتی درجه دمای لاستیک به 90 درجه می رسه بهترین کارآیی رو داره و تو مسابقات فرمول 1 قبل از مسابقه و با پتوهای برقی دما رو می رسونند به نود درجه، تازه اگه این لاستیکها در زمان ایست ذوب می شندخوب در حال حرکت که با جاده اصطحکاک دارند و دما بیشتر بالا می ره چطور کارآیی دارند. من فکر می کنم که از رو شکم سیری اثر هنری خلق نمودند و لاغیر.
This is one of the trends the Saudi Youth tend to do to run from the summer heat in Al-Habla, A city 50 KM from ABHA. Maybe because it is the only way to keep the tires away from the heat to avoid melting tires!!
نقل قول: دیااکو
حتی وقتی درجه دمای لاستیک به 90 درجه می رسه بهترین کارآیی رو داره
با این اوصاف پس چرت نوشته بود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
This is one of the trends the Saudi Youth tend to do to run from the summer heat in Al-Habla, A city 50 KM from ABHA. Maybe because it is the only way to keep the tires away from the heat to avoid melting tires!!
بچه مثبت جان؟ لطفا فارسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بزار مدیرررر بشمممممممممممممممممممممم نمایش یا پنهان متنشوخی کردم خودم میدونم اون ترجمه اونیه که اون بالا نوشتیییییییییی مگه نه؟!
aac198000
بندری
دلشاد
fgrpmm
zrnznn
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
خوب پس چرا روی داشبورد و لاستیک برف پاکن چیزی نمیزارند
دیااکو
بی خیال، لاستیک تا 110 درجه هم چیزیش نمی شه، حتی وقتی درجه دمای لاستیک به 90 درجه می رسه بهترین کارآیی رو داره و تو مسابقات فرمول 1 قبل از مسابقه و با پتوهای برقی دما رو می رسونند به نود درجه، تازه اگه این لاستیکها در زمان ایست ذوب می شندخوب در حال حرکت که با جاده اصطحکاک دارند و دما بیشتر بالا می ره چطور کارآیی دارند.
من فکر می کنم که از رو شکم سیری اثر هنری خلق نمودند و لاغیر.
هاچو هاچو
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
تفریحاته مارو. تفریحاته اینارو
ژنرال
zrnznn
بچه مثبت جان؟
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم خودم میدونم اون ترجمه اونیه که اون بالا نوشتییییییییییعلیرضا
dragon