به نظرم جالب بودم خیلی..... ولی کاش یه ترجمه ای هم انجام میدادی؟ من انگلیسیم بیش از اون چه که فکر کنی ضعیفه نمایش یا پنهان متنمن که نفهمیدم چی دوفتن؟! . . . ولی فکر کنم همون اتفاقی افتاد که برا منم افتاد یعنی خانمه نمیتونست صحبت کنه....درسته؟!!!! آخه چند وقت پیش یه اتفاقی برام افتاد تو دانشگاه خیلی لجم گرفته بود ولی اخر سر فهمیدم طرف هم کره و هم لال ...خیلییی ضایع شدم خیلییییی. اخر سر هم شدیم دوستاییی صمیمیممممم هم خدا حفظش کنه
همش بايد كارهاي سخت رو من انجام بدم! نمایش یا پنهان متن
نقل قول: دلشاد
مرسی داش مازیار کلیپ زیبایی بود
خواهش ميكنم داش بهروز جان، به نظر منم خيلي زيبا بود
نقل قول: هاچو هاچو
U Are Still Beautiful خیلی باحال بود مازی
فكر كردم خودمو ميگي
نقل قول: zrnznn
به نظرم جالب بودم خیلی..... ولی کاش یه ترجمه ای هم انجام میدادی؟ من انگلیسیم بیش از اون چه که فکر کنی ضعیفه
عوضش لينك دانلودشو برات گذاشتم
حالا يه كلي بگم چي شد، ترجمه رو نميگم داستانشو ميگم!! بعد كنار هم نشستن پسره از دختره خوشش مياد و با گفتن چه روز خوبيه بحث رو شروع ميكنه و هي ميگن و ميگن و ميگن (همون مخ زني خودمون ) آخرش پسره بعد از گوش دادن به هندزفري متوجه ميشه هيچ صدايي ازش پخش نميشه و دختره با اشاره بهش ميگه كر و لال هست، پعد پسره با آخرين يادداشت براش مينويسه سكوتت قشنگه، بعد عشقولانه ميشن واسه هم البته چند ماه بعدشم اينطوري ميشن نمایش یا پنهان متن
پعد پسره با آخرين يادداشت براش مينويسه سكوتت قشنگه
پس همون داستان من شد....... یه دختره که تو دانشگاه داره کامپیوتر میخونه اینقده هم زرنگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه که نگوووووووووووو...تو درس انقلاب پیشم بود داشت سوالها رو از رو دست من مینوشت منم لجم گرفت که چرا خودش گوش نمیده و بنویسه کتابو یه طوری گرفتم که نتونه بببینه بعدش که کلاس تموم شد دیدم که رفت پیش اتساده بهش فهموند که نمیتونه بحرفه و بشنههههههههه منو میگییییییییییییییی اون لحظه دلم میخواست زمین دهن باز کنه و برم توششششششششششششششششش ...از خجالتتتتتتتت آب شدمممممممممم......ولی دیگه بعدش نشستم پیششش همه رو نوشتتتتتتتتتت ...از اون به بعدم دوستاییی صمیمیییییییییییییی شدیمممممم......تو دانشگاه ما یه دختر هم هست که نابیناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......خیلی غصه اونم میخورم از اون وسایلش داره که وقتی استادا صحبت میکنننن اون تند و تند با اون وسایلشششش برگها رو سوراخ سوراخ میکنه
پس همون داستان من شد....... یه دختره که تو دانشگاه داره کامپیوتر میخونه اینقده هم زرنگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه که نگوووووووووووو...تو درس انقلاب پیشم بود داشت سوالها رو از رو دست من مینوشت منم لجم گرفت که چرا خودش گوش نمیده و بنویسه کتابو یه طوری گرفتم که نتونه بببینه بعدش که کلاس تموم شد دیدم که رفت پیش اتساده بهش فهموند که نمیتونه بحرفه و بشنههههههههه منو میگییییییییییییییی اون لحظه دلم میخواست زمین دهن باز کنه و برم توششششششششششششششششش ...از خجالتتتتتتتت آب شدمممممممممم......ولی دیگه بعدش نشستم پیششش همه رو نوشتتتتتتتتتت ...از اون به بعدم دوستاییی صمیمیییییییییییییی شدیمممممم......تو دانشگاه ما یه دختر هم هست که نابیناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......خیلی غصه اونم میخورم از اون وسایلش داره که وقتی استادا صحبت میکنننن اون تند و تند با اون وسایلشششش برگها رو سوراخ سوراخ میکنه
آخي... خيلي سخته آدم اين موقعيت واسش پيش بياد، به خصوص اون قسمت داستان كه دختره ناشنوا بود خيلي گناه داشت
نقل قول: ملیکا
آخی
اوهوم
نقل قول: امر دودو
کلیپ باحالی بود.
آري
نقل قول: gilas
ی جااانم
عمو یوفوی مشکوک میزنی خبریه نکنه یه خانم یوفو اومده از فضا
خبرا پيش شماست گيلي جان، نه خبري نشده، يعني نميزارن بشه
Life Dream
دانلود
carlos
ژنرال
دلشاد
هاچو هاچو
خیلی باحال بود مازی
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
من که نفهمیدم چی دوفتن؟!.
.
.
ولی فکر کنم همون اتفاقی افتاد که برا منم افتاد یعنی خانمه نمیتونست صحبت کنه....درسته؟!!!!
Life Dream
والا منم اندازه شما متوجهش شدم
همش بايد كارهاي سخت رو من انجام بدم!
نمایش یا پنهان متن
خواهش ميكنم داش بهروز جان، به نظر منم خيلي زيبا بود
خیلی باحال بود مازی
فكر كردم خودمو ميگي
عوضش لينك دانلودشو برات گذاشتم
حالا يه كلي بگم چي شد، ترجمه رو نميگم داستانشو ميگم!! بعد كنار هم نشستن پسره از دختره خوشش مياد و با گفتن چه روز خوبيه بحث رو شروع ميكنه و هي ميگن و ميگن و ميگن (همون مخ زني خودمون
البته چند ماه بعدشم اينطوري ميشن
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
خیلییییییییییییییییییی باحالیییییییییی
ملیکا
امر دودو
gilas
عمو یوفوی مشکوک میزنی خبریه
نکنه یه خانم یوفو اومده از فضا
Life Dream
آخي...
اوهوم