₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: نيمكت با هم بودن ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: نيمكت با هم بودن ::

بدون عکس

:: نيمكت با هم بودن ::

345 بازدید، 14 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نيمكت با هم بودن

دانلود

9 سپاس: ژنرال، دلشاد، هاچو هاچو، بندری، zrnznn، gilas، امر دودو، تنها، مامي

• carlos

معنیش آهنگش چی میشه ؟
    1 سپاس: Life Dream

• ژنرال

ترجمه کن مازیار جان!

• دلشاد

مرسی داش مازیار کلیپ زیبایی بود

• هاچو هاچو

U Are Still Beautiful :79:
    خیلی باحال بود مازی 826

• zrnznn

به نظرم جالب بودم خیلی..... :105: ولی کاش یه ترجمه ای هم انجام میدادی؟ من انگلیسیم بیش از اون چه که فکر کنی ضعیفه :2:
    نمایش یا پنهان متنمن که نفهمیدم چی دوفتن؟! :66:

.
    .
    .
    ولی فکر کنم همون اتفاقی افتاد که برا منم افتاد یعنی خانمه نمیتونست صحبت کنه....درسته؟!!!! 334 آخه چند وقت پیش یه اتفاقی برام افتاد تو دانشگاه خیلی لجم گرفته بود ولی اخر سر فهمیدم طرف هم کره و هم لال ...خیلییی ضایع شدم خیلییییی. اخر سر هم شدیم دوستاییی صمیمیممممم هم :8: خدا حفظش کنه :1:

2 سپاس: هاچو هاچو، Life Dream

• Life Dream

نقل قول: carlos
    معنیش آهنگش چی میشه ؟

والا منم اندازه شما متوجهش شدم :9:
    نقل قول: ژنرال
    ترجمه کن مازیار جان!

همش بايد كارهاي سخت رو من انجام بدم! :43:
    نمایش یا پنهان متن :10:

نقل قول: دلشاد
    مرسی داش مازیار کلیپ زیبایی بود

خواهش ميكنم داش بهروز جان، به نظر منم خيلي زيبا بود :65:
    نقل قول: هاچو هاچو
    U Are Still Beautiful
    خیلی باحال بود مازی

فكر كردم خودمو ميگي :4:
    نقل قول: zrnznn
    به نظرم جالب بودم خیلی..... ولی کاش یه ترجمه ای هم انجام میدادی؟ من انگلیسیم بیش از اون چه که فکر کنی ضعیفه

عوضش لينك دانلودشو برات گذاشتم :4:

حالا يه كلي بگم چي شد، ترجمه رو نميگم داستانشو ميگم!! بعد كنار هم نشستن پسره از دختره خوشش مياد و با گفتن چه روز خوبيه بحث رو شروع ميكنه و هي ميگن و ميگن و ميگن (همون مخ زني خودمون :4: ) آخرش پسره بعد از گوش دادن به هندزفري متوجه ميشه هيچ صدايي ازش پخش نميشه و دختره با اشاره بهش ميگه كر و لال هست، پعد پسره با آخرين يادداشت براش مينويسه سكوتت قشنگه، بعد عشقولانه ميشن واسه هم 235
    البته چند ماه بعدشم اينطوري ميشن :4:
    نمایش یا پنهان متن354

2 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn

• zrnznn

نقل قول: Life Dream
    عوضش لينك دانلودشو برات گذاشتم

خیلییییییییییییییییییی باحالیییییییییی :83:
    پعد پسره با آخرين يادداشت براش مينويسه سكوتت قشنگه

:79: پس همون داستان من شد....... :46: یه دختره که تو دانشگاه داره کامپیوتر میخونه اینقده هم زرنگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه که نگوووووووووووو...تو درس انقلاب پیشم بود داشت سوالها رو از رو دست من مینوشت منم لجم گرفت که چرا خودش گوش نمیده و بنویسه کتابو یه طوری گرفتم که نتونه بببینه بعدش که کلاس تموم شد دیدم که رفت پیش اتساده بهش فهموند که نمیتونه بحرفه و بشنههههههههه :79: منو میگییییییییییییییی اون لحظه دلم میخواست زمین دهن باز کنه و برم توششششششششششششششششش ...از خجالتتتتتتتت آب شدمممممممممم......ولی دیگه بعدش نشستم پیششش همه رو نوشتتتتتتتتتت ...از اون به بعدم دوستاییی صمیمیییییییییییییی شدیمممممم......تو دانشگاه ما یه دختر هم هست که نابیناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......خیلی غصه اونم میخورم از اون وسایلش داره که وقتی استادا صحبت میکنننن اون تند و تند با اون وسایلشششش برگها رو سوراخ سوراخ میکنه :79:

2 سپاس: هاچو هاچو، Life Dream

• ملیکا

• امر دودو

کلیپ باحالی بود. :3:

• gilas

ای جااانم :8:

عمو یوفوی مشکوک میزنی خبریه :10:
    نکنه یه خانم یوفو اومده از فضا :4:

• Life Dream

نقل قول: zrnznn

:79: پس همون داستان من شد....... :46: یه دختره که تو دانشگاه داره کامپیوتر میخونه اینقده هم زرنگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه که نگوووووووووووو...تو درس انقلاب پیشم بود داشت سوالها رو از رو دست من مینوشت منم لجم گرفت که چرا خودش گوش نمیده و بنویسه کتابو یه طوری گرفتم که نتونه بببینه بعدش که کلاس تموم شد دیدم که رفت پیش اتساده بهش فهموند که نمیتونه بحرفه و بشنههههههههه :79: منو میگییییییییییییییی اون لحظه دلم میخواست زمین دهن باز کنه و برم توششششششششششششششششش ...از خجالتتتتتتتت آب شدمممممممممم......ولی دیگه بعدش نشستم پیششش همه رو نوشتتتتتتتتتت ...از اون به بعدم دوستاییی صمیمیییییییییییییی شدیمممممم......تو دانشگاه ما یه دختر هم هست که نابیناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......خیلی غصه اونم میخورم از اون وسایلش داره که وقتی استادا صحبت میکنننن اون تند و تند با اون وسایلشششش برگها رو سوراخ سوراخ میکنه :79:

آخي... :2: خيلي سخته آدم اين موقعيت واسش پيش بياد، به خصوص اون قسمت داستان كه دختره ناشنوا بود خيلي گناه داشت :2:
    نقل قول: ملیکا
    آخی :8:

اوهوم :8:
    نقل قول: امر دودو
    کلیپ باحالی بود. :3:

آري :4:
    نقل قول: gilas
    ی جااانم :8:

عمو یوفوی مشکوک میزنی خبریه :10:
    نکنه یه خانم یوفو اومده از فضا :4:

خبرا پيش شماست گيلي جان، نه خبري نشده، يعني نميزارن بشه :4:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

آخي... خيلي سخته آدم اين موقعيت واسش پيش بياد، به خصوص اون قسمت داستان كه دختره ناشنوا بود خيلي گناه داشت

آره خیلی ناراحت کننده اس :79: دوستم موقعی که چهار ، پبج سالش بوده تب کرده و بعدش هم کر شد و هم لال :2:

• مامي

ما که چیزی نتونستیم ببینیم ولی وقتی همه میگن کلیپ قشنگیه خوب حتما قشنگ دیگه
    ندید قبول :3: ممنون:46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: