اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمیکنی حالا که عاشقت شدم تو اعتنا نمیکنی دلتنگتر میشم ولی نشنیده میگیری منو هنوز همه حال تو رو از من فقط میپرسنو با اینکه با من نیستی دیوونه میشم از غمت اصلا نمیخوام بشنوم که اشتباه گرفتمت داشتن تو کوتاه بود اما همونم کم نبود گذشته بودم از همه هیچکس بغیر تو نبود حقیقتو میدونی و ازم دفاع نمیکنی کنار تو میمیرمو تو اعتنا نمیکنی مردم تو رو از چشم من امشب تماشا میکنن فردا غریبه ها منو پیش تو پیدا میکنن کاش اتفاقی رد بشی از کوچه های دلخوری به روم نیارن که چقدر میخوام که از پیشم نری هر بار با شنیدن صدای تو آروم شدم حتی واسه ی رفتنت پیش همه محکوم شدم اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمیکنی حالا که عاشقت شدم تو اعتنا نمیکنی دلتنگتر میشم ولی نشنیده میگیری منو هنوز همه حال تو رو از من فقط میپرسنو
نمایش یا پنهان متندارم بر میگردم ولی شاید باورتون نشه خیلی دوست داشتم اینبار که میام سایت اومده باشه ولی بازم ازش خبری نشد کاش بدونه ارزش دوستیمون خیلی بیشتر از این حرفاست بچه ها تا دیدار دیگه بدرود
امیدوارم هرجا هست شاد و موفق باشه... اگرم قابل دونست سایت رو منور کنه
کاکو من اون متن پنهان رو نتونستم باز کنم ولی از نوشته ی کاکو محسن معلومه که مدتی در خدمتت نیستیم.ایشالله موفق باشی و بیای شیراز زیارتت کنم مبارکش باشه.... مرسی کاکو
به سلامت روی و باز آیی ... اگر دلت میخواد بری اصرار من بی فایدهست من از انتخاب و طرفدار خوشم اومده بقیه هم ای بدک نیست! ------------
امیدوارم یکتای بی همتا و همه دوستانی که کم لطف شدن (!!!) همیشه شاد و پیروز باشند
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگر در معرفت يكتا نبودي اگر غارتگر دلها نبودي دلم بيهوده دلتنگت نمي شد بیا برگرد هیفا بزودی جاش خالیه و بودنش به سایت یه حال و هوای دیگه میداد و کسی نمیتونه جاشو بگیره ... انشالله هر جا هست شاد باشه میدونم که اونم ما رو یادش نرفته... خیلی کار خوب کردی آرسام جان برو به سلامت و بدون به یادت هستیم با معرفت مبارک آبجی هیفا
hadi04
اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمیکنی
حالا که عاشقت شدم تو اعتنا نمیکنی
دلتنگتر میشم ولی نشنیده میگیری منو
هنوز همه حال تو رو از من فقط میپرسنو
با اینکه با من نیستی دیوونه میشم از غمت
اصلا نمیخوام بشنوم که اشتباه گرفتمت
داشتن تو کوتاه بود اما همونم کم نبود
گذشته بودم از همه هیچکس بغیر تو نبود
حقیقتو میدونی و ازم دفاع نمیکنی
کنار تو میمیرمو تو اعتنا نمیکنی
مردم تو رو از چشم من امشب تماشا میکنن
فردا غریبه ها منو پیش تو پیدا میکنن
کاش اتفاقی رد بشی از کوچه های دلخوری
به روم نیارن که چقدر میخوام که از پیشم نری
هر بار با شنیدن صدای تو آروم شدم
حتی واسه ی رفتنت پیش همه محکوم شدم
اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمیکنی
حالا که عاشقت شدم تو اعتنا نمیکنی
دلتنگتر میشم ولی نشنیده میگیری منو
هنوز همه حال تو رو از من فقط میپرسنو
نمایش یا پنهان متن
دارم بر میگردم ولی شاید باورتون نشه خیلی دوست داشتم اینبار که میام سایت اومده باشه ولی بازم ازش خبری نشد کاش بدونه ارزش دوستیمون خیلی بیشتر از این حرفاستبچه ها تا دیدار دیگه بدرود
ژنرال
خنده ها و شوخیاش.. شعراش..
ایشالا هرجا که هست شاد و خرم باشه و به زودی برگرده به سایت
موفق باشی آرسام جان
Kishe Mehr
Kishe Mehr
کاکو من اون متن پنهان رو نتونستم باز کنم ولی از نوشته ی کاکو محسن معلومه که مدتی در خدمتت نیستیم.ایشالله موفق باشی و بیای شیراز زیارتت کنم
مبارکش باشه.... مرسی کاکو
mz56mz
بله جاى ابجى هيفا عزيز خيلى خاليه الهى هر جا هست خوش باشه و اميدوارم دوباره برگرده
بچه مثبت
اگر دلت میخواد بری اصرار من بی فایدهست
من از انتخاب و طرفدار خوشم اومده بقیه هم ای بدک نیست!
------------
امیدوارم یکتای بی همتا و همه دوستانی که کم لطف شدن (!!!) همیشه شاد و پیروز باشند
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
اگر غارتگر دلها نبودي
دلم بيهوده دلتنگت نمي شد
بیا برگرد هیفا بزودی
جاش خالیه و بودنش به سایت یه حال و هوای دیگه میداد و کسی نمیتونه جاشو بگیره ...
انشالله هر جا هست شاد باشه میدونم که اونم ما رو یادش نرفته...
خیلی کار خوب کردی آرسام جان
مبارک آبجی هیفا
gilas
ایشالا هر جا هست شاد و سالم باشه
واقعا جاش خالیه و به قول خودت دوستیا خیلی با ارزش تره
برو به سلامت خدا پشت و پناهت
خیلی مواظب خودت باش لطفا
دلشاد
مبارک آبجی یکتای عزیز و مهربون باشه امیدوارم هر جا هست سلامت باشه
Kishe Mehr
اگر غارتگر دلها نبودي
دلم بيهوده دلتنگت نمي شد
بیا برگرد هیفا بزودی
نمایش یا پنهان متن
اون روز داشتم به پستهای پارسال نگاه میکردم، دیدم که قبلنا سایت چه صفایی داشته ولی...هاچو هاچو
خوب بییییییییییییییییید؟
Kishe Mehr
5 تومن وَشه ، رد کن ویاد
تکرار میشه به شرطی که....
هاچو هاچو
نَوَدم
جای خالی جملتو پر کن بی زحمت من بلد نیستم
SaMaN TaJ
هر جا که هست شاد و موفق باشه
دایی هادی لایت...توام زود زود بیا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→