1- تاپیکهای تک عکسی و یا [b]مطالب کوتاه[/b] توسط مدیران انجمن ها بسته خواهد شد و به بخش تکراری منتقل می شود. صاحب این دسته از تاپیکها میتوانند متن داخل تاپیک را به بخش تک عکسی ها منتقل نمایند.
1- تاپیکهای تک عکسی و یا مطالب کوتاه توسط مدیران انجمن ها بسته خواهد شد و به بخش تکراری منتقل می شود. صاحب این دسته از تاپیکها میتوانند متن داخل تاپیک را به بخش تک عکسی ها منتقل نمایند.
Cyrus66, دوست عزیز تاپیک شما یا مطلبش کوتاه بوده ویا فقط یک عکس داشته که برچیده شده.. البته تاپیک های بخش "نظرسنجی ها و پرسش ها" از این قانون مستثنا هستنش ، هرچند در مورد قانون مطالب کوتاه که فکر میکنم اینطور باشه
Kishe Mehr
یره منو تو نداریم که
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
Kishe Mehr
صندوق خودم جا داره ولی صندوقه خودم جا نداره
هاچو هاچو
Cyrus66
1- تاپیکهای تک عکسی و یا [b]مطالب کوتاه[/b] توسط مدیران انجمن ها بسته خواهد شد و به بخش تکراری منتقل می شود. صاحب این دسته از تاپیکها میتوانند متن داخل تاپیک را به بخش تک عکسی ها منتقل نمایند.
Cyrus66
قوانین تاپیکهای تک عکسی و مطالب کوتاه:
1- تاپیکهای تک عکسی و یا مطالب کوتاه توسط مدیران انجمن ها بسته خواهد شد و به بخش تکراری منتقل می شود. صاحب این دسته از تاپیکها میتوانند متن داخل تاپیک را به بخش تک عکسی ها منتقل نمایند.
Kishe Mehr
دوست عزیز تاپیک شما یا مطلبش کوتاه بوده ویا فقط یک عکس داشته که برچیده شده.. البته تاپیک های بخش "نظرسنجی ها و پرسش ها" از این قانون مستثنا هستنش ، هرچند در مورد قانون مطالب کوتاه که فکر میکنم اینطور باشه
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→