₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » &&& گـزارش تصـویری مراسـم افتتاحیه المپیک 2012 لنـدن &&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » &&& گـزارش تصـویری مراسـم افتتاحیه المپیک 2012 لنـدن &&&

بدون عکس

&&& گـزارش تصـویری مراسـم افتتاحیه المپیک 2012 لنـدن &&&

471 بازدید، 16 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

گـزارش تصـویری مراسـم افتتاحیه المپیک 2012 لنـدن

انگلیسی ها برای مراسم افتتاحیه ی المپیک 2012 قیامت به پا کردند!
    تفاوت نمایش انگلیسی ها با نوع خیره کننده ی چینی آن در تفاوت دمکراسی با دیکتاتوری است. توجه به فردیت و آزادی های فردی به خصوص در قسمت های "مستر بین" و نوجوانان نسل الکترونیک، وب و رقص و عشق به خوبی نمایان بود اما آنچه چینی ها 4 سال پیش به نمایش گذاشته بودند پر از عظمت توده ها و دیکتاتوری خلق بود که البته بسیار رعب انگیز و باشکوه هم بود.
    اما تاریخ انگلیس پر است از شخصیت های تاثیر گذار در هنر، ادبیات، علم، صنعت، ورزش،...در این مراسم به بسیاری از آنها مراجعه شد. همین طور به مبارزه ی زنان برای حق رای، سیستم بهداشتی درمانی انگلیسی، انقلاب صنعتی، هری پاتر، چارلی چاپلین،.... درود بر المپیک!
    حد اقلش این است که در مراسم افتتاحیه ی آن هر چهار سال یک بار اشکی هم از چشمان من جاری می کند. بغضی که از دلتنگی برای غربت انسان و انسانیت در دنیای پر آشوب امروز ناخود آگاه می ترکد. ای کاش انسان همیشه همین گونه بزرگی و عظمت داشته باشد.

42 تصویر این بخش در دسترس نیستدانلود: preview

11 سپاس: gilas، بچه مثبت، lion1360، ژنرال، بندری، zrnznn، farzane، هاچو هاچو، levrone، maryamlondon1، Life Dream

• gilas

مراسم جالبی بود :78:
    1 سپاس: دلشاد

• بچه مثبت

ممنون بهروز جان
    افتتاحیه زیبا بود!
    خوشمان آمد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

متاسفانه نتونستم مراسم افتتاحیه رو ببینم .

خیلی خوب بود بهروز جان :39:

• بندری

من كه نديدم مراسم رو ناراحتم :2:

• بچه مثبت

یکی از صحنه های جالب توجه مراسم افتتاحیه المپیک لندن نمایش نحوه ورود ملکه انگلستان به استادیوم بود. ابتدا اسکوربورد ورزشگاه فیلمی کوتاه را به نمایش گذاشت از اینکه جیمز باند مأمور مخفی MI6 انگلیس به محل اقامت ملکه الیزابت می رود تا او را برای رفتن به استادیم همراهی کند. آن دو سوار هلی کوپتر شده از نقاط مختلف لندن عبور کرده و سرانجام به بالای استادیوم می رسند. از اینجا بخش نمایش زنده آغاز شد و ملکه و جیمز باند با هم از هلی کوپتر پایین پریدند و با چتر در کنار استادیوم فرود آمدند. ملکه بریتانیا لحظاتی بعد با آرامش در جایگاه ویژه در ورزشگاه المپیک حاضر شد .جالب اینکه در داستان پریدن این دو از هلی کوپتر ابتدا ملکه 85 ساله پایین می پرد! در زمان پایین پریدن بدلکاران نقش ملکه و جیمز باند آهنگ آشنا و معروف فیلمهای مامور 007 پخش شد.
    6 سپاس: ژنرال، دلشاد، zrnznn، farzane، هاچو هاچو، maryamlondon1

• بچه مثبت

شخصیت برتر کمدی جهان یعنی "روان آتکینسون" یا همان " مستر بین" یک سورپرایز برای تماشاگران افتتاحیه المپیک سی ام داشت. مستربین در یک کنسرت به عنوان پیانیست به ایفای نقش پرداخت؛ وی اواسط برنامه به رویای اول شدن در مسابقات دو ومیدانی فکر می‌کرد که البته به شکل ناجوانمردانه‌ای در حال برگزاری بود. وقتی که به خودش آمد متوجه شد که به جای کسی دیگر مشغول نواختن پیانو است و مورد شماتت رهبر ارکستر قرار گرفته است و مجبور به ترک ورزشگاه شد!
    6 سپاس: دلشاد، zrnznn، farzane، هاچو هاچو، maryamlondon1، Life Dream

• zrnznn

چه با شکوووووووووووووه :65: خیلییییی جالب بوددددددددددددددد :93:

• farzane

مرسی بهروز جان 1189 خیلی دوس دارممممممممممممم :65:

• هاچو هاچو

خیلی با شکوه بود :65: جای مامان مریم خالی بود :4:
    مرسی بهروز جان826 و همچنین امین بخاطر توضیحات 826

2 سپاس: دلشاد، maryamlondon1

• ماهی

مرسی .خوب بود :110:

• mz56mz

متاسفانه من افتتاحيه رو نديدم :2:
    عكسهاى خيلى جالبى بود

• امر دودو

واقعا زیبا بود کاش اونجا بودم و از نزدیک می دیدم. :20:

• mahsa joon

وااااااای خدا خداییش ببین چه حالی میکنن اونا کاش منم اونجا بودم میترکوندم 260 261 262 243 310 296 979 979 979 979 979 1244

• maryamlondon1

نقل قول: هاچو هاچو
    جای مامان مریم خالی بود

واقعا جای من خالی بود :20: افتتا حیه بدون من اصلا قشنگ نبود 804

1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

دلشاد,
    مرسي بهروز جان، عالي بود :65:

نقل قول: بچه مثبت
    وقتی که به خودش آمد متوجه شد که به جای کسی دیگر مشغول نواختن پیانو است و مورد شماتت رهبر ارکستر قرار گرفته است و مجبور به ترک ورزشگاه شد!

ولي اون طور كه من ديدم فكر ميكردم، مستر بين توو اون اركستر بهش نقش يه نفرو داده بودن كه فقط كار زدن ريتم موزيك رو به صورت يكنواخت و خسته كننده اي تكرار ميكرد و مينواخت! بعد وارد رويا ميشه و و قتي به خودش مياد ميبينه اركستر تموم شده ولي هنوزم داره اون ريتم تكراري رو كه براش در نظر گرفته بودن رو ميزنه، با گوشزد رهبر اركستر به خودش مياد و نماي اخري موزيك رو ميزنه و موزيك تموم ميشه! :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: