ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: دوربين كنترل سرعت پليس چگونه كار ميكند؟! ::
Life Dream
این دوربین ها به دو روش راداری و لیزری کار می کنند. البته تقریبا تمام دوربین های کنترل سرعت در ایران به روش لیزری کار می کنند که ۹۰ درصد آن ها ساخت آلمان و مابقی مارک ساژم دارند.
دوربین های راداری به این صورت عمل می کنند که دستگاه رادار عادى یک پالس رادیویى را صادر می کند و منتظر انعکاسش می ماند. سپس انتقال دوپلر را در سیگنال اندازه می گیرد و از آن استفاده می کند تا سرعت را تعیین کند. (پدیده دوپلر)
در سالهای اخیر دستگاههای کنترل سرعت به جای امواج رادیویی بر اساس نور کار می کنند. در واقع عنصر اساسی در این دستگاه موسوم به لیدار(lidar)، نور متمرکز لیزر است. لیدار هم مثل رادار با محاسبه زمان رسیدن نور فروسرخ بازتابیده از اتومبیل و ضرب این عدد در سرعت نور، فاصله شی تا دستگاه را محاسبه می کند. احتمالا زمان بازتاب امواج صوتى را در قالب یک پژواک تجربه کرده اید. براى مثال ، اگر شما درون یک چاه یا میان یک دره فریاد بکشید ، صدا مقدار قابل توجهی زمان می برد که به ته چاه برسد و دوباره به گوش شما بازگردد. صوت چیزی در حدود ۳۰۴ متر را در یک ثانیه طی می کند ، بنابراین یک چاه عمیق یا یک دره یِ عریض زمان محسوسی برای رفت و برگشت صدا به وجود می آورد .
سرعت سنج لیزری زمان رفت و برگشت را براى نور اندازه می گیرد که به یک خودرو برخورد می کند و به سمت سرعت سنج باز می گردد . نور منتشر شده از یک سرعت سنج لیزری خیلی سریع تر از صوت حرکت می کند– حدود ۹۸۴۰۰۰۰۰۰ فوت در ثانیه(۳۰۰۰۰۰۰۰۰ متر در ثانیه ) یا حدود ۱ فوت(۳۰٫۴ سانتیمتر) در نانو ثانیه(یک میلیاردیوم ثانیه). سرعت سنج براى یک رفت و برگشت تعداد نانو ثانیه ها را می شمارد و با تقسیم کردن بر ۲ می تواند فاصله تا خودرو را محاسبه کند . اگر سرعت سنج ۱۰۰۰ نمونه گیری در هر ثانیه انجام دهد می تواند تغییر فاصله بین دو نمونه برداری را با هم مقایسه و سرعت خودرو را محاسبه کند. دقت می تواند با چند صد نمونه گیری روی مسیر در یک سوم ثانیه ( یا در همین حدود ) خیلی بیشتر شود.
مزیت یک سرعت سنج لیزری (براى پلیس) آن است که اندازه ی مخروط نور منتشر شده از سرعت سنج خیلی کوچک است ، حتی در محدوده ی ۳۰۰ متری. امکان دارد قطر مخروط در این فاصله یک متر باشد . این مزیت به سرعت سنج این اجازه را می دهد که یک وسیله ی نقلیه مشخص را هدف گیری کند. بنا براین سرعت سنج لیزری بسیار دقیق است. لیدار رگباری از لیزر فروسرخ را در زمان بسیار کوتاهی به سوی اتومبیل در حال حرکت روانه می کند تا بتواند مجموعه ای از فواصل بین اتومبیل و دستگاه به دست آورد،سپس این سیستم با مقایسه نمونه های فواصل مختلف می تواند سرعت اتومبیل را محاسبه کند. با توجه به اینکه لیدار در مدت کمتر از نیم ثانیه حدود چند صد نمونه فاصله تهیه می کند، دقت محاسبه آن بینهایت زیادست.
و حالا دستم به دامنتون...
ميگن يه وسيله اومده كه روو ماشين نصبش ميكني و از فاصله دور وجود دوربينهاي پليس رو تشخيص ميده و الارم ميزنه! كسي در موردش شنيده؟؟
به خدا من آدم قانون مداري هستم به خصوص در مورد قوانين راهنما و رانندگي!!
ولي چه ميشه كرد كه همينا كه خودشون از قانون دم ميزنن ادمو مجبور ميكنن از چنين وسيله هايي استفاده كنيه تا حقمونو نخورن!!
چند روز قبل توو جاده داشتم 85 تا پشت سر يه پژو سواري مسافر كشي حركت ميكردم كه يهو يه سرباز احمق اومد و دستشو بالا اورد و گفت نگه دارع ديدم از همونايه كه دوربين كنترل سرعت رو نگاه ميكنن، خلاصه نگه داشتم و گفتن سرعتت زياد بوده و از اين حرفا، گفتم پس چرا ماشين جلويمو نگه نداشتيد، گفت اون سرعتش كم بود، در حالي كه منم 85 تا ميرفتم!!!!!!
كفرم حسابي در اومد و 40 تومان جريمه كردن، انگار پولاشون ته كشيده و دارن از جيب ملت دوباره خودشونو احيا ميكنن!!!!!!!
حالا جون من كي در مورد اين وسيله شنيده؟!
Kishe Mehr
ولــــــــــــــــ
هرچند با دوربین های شکار معمولی هم میشه پلیس رو دید زد
راستی من شنیدم که با نصب یک عدد CD به آینه داخل ماشین میشه در امواجی که دوربین پلیس می اندازه اختلال ایجاد کرد و باعث تداخل در امواج شد
fgrpmm
بی ام دبلیو داره
روی اون ماشین یه همچین سیستمی نسب بود
چند کیلومتری آقا پلیسه خبر میداد
اونم از سرعت خود میکاست
Life Dream
ولــــــــــــــــــــــــــــی طبق معمول فعلا این برنامه توی ایران کار نمی کنه و بایستی منتظر باشیم تا امکاناتش توی ایران هم بیاد
نه اون واسه دوربينهاي ثابت هست كه توو جاده ها نصب شدن، البته براي اروپا و كشورهايي كه نقشه هاي جي پي اسشون كامل هست و همون آدرسه روي نقشه جي پي اس دستگاهشون ثبت ميشه، در واقع واسه جاده هاي خاصي هست كه براشون تعريف شده براي ايران متاسفانه هسچ كاربردي نداره!
اين روشها دليل علمي ندارن، بعضي ها هم ميگن روي پلاك خودرو چراغ ال اي دي بزاريد، ولي هيچ كدوم از اينا كاربردي نداره
بی ام دبلیو داره
روی اون ماشین یه همچین سیستمی نسب بود
چند کیلومتری آقا پلیسه خبر میداد
اونم از سرعت خود میکاست
آره همينه، خود خودشه
دلشاد
Life Dream
اسمش Radar And Laser Detector هست و انواع مختلفي داره، از تشخيص دوربينهاي ثابت گرفته تا دوربينهاي سيار روي چهار پايه راداري و ليزري! شيطونه بهم ميگه برو بانه بخر
هاچو هاچو
ما اینجا یک بزرگراه اصلی داریم جون میده واسه سرعت رفتن یه دوربینم داره که چون ثابته دیگه ملت میدونن کجاست نزدیک اون که میرسن سرعتو کم میکنن،این بود راه حل پیشنهادی من
گوشی های نوکیا 11 دو صفر
برم لوت بدم ؟!
ماهی
یادم نبود شما آقایون حال م یکنید با خلاف کردن
gilas
من
نمایش یا پنهان متن
الان تو تاپیک خودت خوندمcarlos
از پشت سر چنان فلاشی میزنه مثل رعدوبرق میمونه
اما دیگه میدونم کجاست دوربینه . حواسم جمعه
Life Dream
ما اینجا یک بزرگراه اصلی داریم جون میده واسه سرعت رفتن یه دوربینم داره که چون ثابته دیگه ملت میدونن کجاست نزدیک اون که میرسن سرعتو کم میکنن،این بود راه حل پیشنهادی من
گوشی های نوکیا 11 دو صفر هم نزدیکه دوربینای تو جاده که میرسه آلارم میده ولی واسه دوربینای ثابت کنترل سرعت نمیدونم جواب میده یا نه.
برم لوت بدم ؟!
هاچو خان، اون گوشي كه شما ميگيد، با فرو كردن چوب كبريت فكر ميكنه كار كيتش فعال شده، به خاطر همينه كه عكس يه ماشين مياد روو صفحش! تازه اون موقع كه اين گوشي ساخته شده بود هنوز دوربينهاي كنترل سرعت ساخته نشده بودن، اين فقط يه شايعه هست كه موبايل فروشها پخش كردن!!
حالا چرا منو لو ميدي!
نمایش یا پنهان متن
یادم نبود شما آقایون حال م یکنید با خلاف کردن
ماهي پلو جان، نه همون ماهي قرمزي خودمون
حالا جون من كي در مورد اين وسيله شنيده؟!
من
نمایش یا پنهان متن
الان تو تاپیک خودت خوندم
خوب از باباي بچه ها ميپرسيدي
نمایش یا پنهان متن
الهي كه خوشبخت بشيداز پشت سر چنان فلاشی میزنه مثل رعدوبرق میمونه 2روز بعدشم عکست دم درتونه . خداروشکر از سرنشینان عکس نمیندازن
اما دیگه میدونم کجاست دوربینه . حواسم جمعه
توو شهرمون خدا رو شكر ازين دوربيناي نداريم، ولي اون طور كه شنيدم دوربينهاي كنترل سرعت هر كدوم براي پليس حدود 6 مليون تومان اب ميخوره! با تفنگ بادي بريم خرابشون كنيم!
امر دودو
هاچو هاچو
کجاش فعال شده؟!
پس شایعه بوده؟!
آره برو بگو،حتما هم بگی هاچو اگه بگی مهدی نمیشناسن
carlos,
تو دیگه چرا یره؟
محسن صائب
جاده های معمولی هم که سرعت کمتر از 100 هست در اکثر مواقع ماشین های روبرو با چراغ دادن ادم رو متوجه حضور اقا پلیسه میکنند
farzane
ولی راجبش نمیدونستم سپاس
Kishe Mehr
نه اتفاقا واسه همین دوربین های پلیسه
ما اقایون شرعا و قانونا و عقلا قانون گریزیم
اینجا یه جاده ای هست نامردا 4 تا دوربین هم توی راه رفت و هم راه برگشت کار گذاشتن و 110 تا بیشتر بری نامردا جریمه میکنند.. البته ازونجایی که ایرونی جماعت همیشه راه دررویی واسه دور زدن پیدا میکنه ، مردم قبل از رسیدن به دوربین سرعتشونو کم میکنن ، ولی اونا هم چون ملت رو می شناسن فاصله ی بین دوتا دوربین رو حساب میکنن و میانگینش رو حساب میکنن و اگه از 110 تا بیشتر باشه یه قبض خشگل پست میکنن دم در خونتون البته + عکس 3در4
Holtek
سيستم دوربين هاي نقشه برداري البته جديد ها ، مثل همينه ، وقت كنم روش يكسري ازمايشاتي ميكنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→