₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » نکاتی بسیار قابل تامل درباره فقر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » نکاتی بسیار قابل تامل درباره فقر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نکاتی بسیار قابل تامل درباره فقر

383 بازدید، 10 پست، نویسنده: طوفان

• طوفان

تصویر در دسترس نیست
    فقر اینه که ۲ تا النگو توی دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توی دهنت؛

فقر اینه که روژ لبت زودتر از نخ دندونت تموم بشه؛

فقر اینه که شامی که امشب جلوی مهمونت میذاری از شام دیشب و فردا شب خانواده ات بهتر باشه؛

فقر اینه که بچه ات تا حالا یک هتل ۵ ستاره رو تجربه نکرده باشه و تو هر سال محرم حسینیه راه بندازی؛

فقر اینه که ماجرای عروس فخری خانوم و زن صیغه ای پسر وسطیش رو از حفظ باشی اما ماجرای مبارزات بابک خرمدین رو ندونی؛

فقر اینه که از بابک و افشین و سیاوش و مولوی و رودکی و خیام چیزی جز اسم ندونی اما ماجراهای آنجلینا جولی و براد پیت و سیر تحولی بریتنی اسپرز رو پیگیری کنی؛

فقر اینه که وقتی با زنت می ری بیرون مدام بهش گوشزد کنی که موها و گردنشو بپوشونه، وقتی تنها میری بیرون جلو پای زن یکی دیگه ترمز بزنی و بهش بگی خوششششگلهههه؛

فقر اینه که وقتی کسی ازت میپرسه در ۳ ماه اخیر چند تا کتاب خوندی برای پاسخ دادن نیازی به شمارش نداشته باشی؛

فقر اینه که ۶ بار مکه رفته باشی و هنوز ونیز و برج ایفل رو ندیده باشی؛

فقر اینه که فاصله لباس خریدن هات از فاصله مسواک خریدن هات کمتر باشه؛

فقر اینه که کلی پول بدی و یک عینک دیور تقلبی بخری اما فلان کتاب معروف رو نمی خری تا فایل پی دی اف ش رو مجانی گیر بیاری؛

فقر اینه که حاجی بازاری باشی و پولت از پارو بالا بره اما کفشهات واکس نداشته باشه و بوی عرق زیر بغلت حجره ات رو برداشته باشه؛

فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا تعریف کنی؛

فقر اینه که ۱۵ میلیون پول مبلمان بدی اما غیر از ترکیه و دوبی هیچ کشور خارجی رو ندیده باشی؛

فقر اینه که ماشین ۴۰ میلیون تومانی سوار بشی و قوانین رانندگی رو رعایت نکنی؛

فقر اینه که به زنت بگی کار نکن ما که احتیاج مالی نداریم؛

فقر اینه که بری تو خیابون و شعار بدی که دموکراسی می خوای، تو خونه بچه ات جرات نکنه از ترست بهت بگه که بر حسب اتفاق قاب عکس مورد علاقه ات رو شکسته؛

فقر اینه که ورزش نکنی و به جاش برای تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحی زیبایی و دارو کمک بگیری؛

فقر اینه که تولستوی و داستایوفسکی و احمد کسروی برات چیزی بیش از یک اسم نباشند اما تلویزیون خونه ات صبح تا شب روشن باشه؛

فقر اینه که وقتی ازت بپرسن سرگرمی و هابیهای تو چی هستند بعد از یک مکث طولانی بگی موزیک و تلویزیون؛

فقر اینه که در اوقات فراغتت به جای سوزاندن چربی های بدنت بنزین بسوزانی؛

فقر اینه که با کامپیوتر کاری جز ایمیل چک کردن و چت کردن و موزیک گوش دادن نداشته باشی؛

فقر اینه که کتابخانه خونه ات کوچکتر از یخچالت(یخچال هایت) باشه

7 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، هاچو هاچو، dragon، بندری، gilas، farzane

• بابک

ماجرای مبارزات بابک خرمدین ...... افشین و سیاوش ومولوی و رودکی و غیرو ،، دوست عزیز ما فقر زیاد داریم ..... مثلأ یه فقر دیگری که هست ،اینکه : مناسبتهای ماههای سال را با اینکه چه معنی دارند و از کجا سر چشمه گرفته اند و گاه شماری ومکانهای هزاران ساله + عکس از سرزمین نیاکانمان با توضیهات مناسب میفرستن ، بلافاصله آنرا قفل میکنن و میگن بوی دین میدهد ، ولی چیزهائی که مربوط به اذان و رمضان و غیرو و ع....ب هست تا چند روزی در سایت مشاهده میشود، انوقت این بوی دین نمیده .... دوست عزیز دستت درد نکنه بسیار عالی بود و ازت سپاسگزارم ( حرف دل را زدی ) باز هم از این فقر ها برایمان بفرست :58:

• بچه مثبت

ممنون طوفان عزیز! بیشترش تکراری بود!

بابک,
    دوست عزیز این چندمین بار است که تیکه پراکنی میکنی. لطفاً یکبار قوانین سایت رو بخون و هر وقت مطلبی مخالف قوانین دیدی به جای توهین از دگمه گزارش استفاده کن!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• fgrpmm

با بعضی از جملات موافق نبودم
    ولی در هر صورت ممنون

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: طوفان
    فقر اینه که بچه ات تا حالا یک هتل ۵ ستاره رو تجربه نکرده باشه و تو هر سال محرم حسینیه راه بندازی

البته داداش من به عقیدت احترام میذارم به اعتقاد تو شاید فقر بیاد ولی به عقیده من عین بی نیازیه گفتم نظر شخصیتو گفتی نظر شخصی ما رو هم بشنوی :46:

نقل قول: طوفان
    فقر اینه که ۶ بار مکه رفته باشی و هنوز ونیز و برج ایفل رو ندیده باشی

نه رفیق به نظر من این فقر نیست،کاش اینطور مینوشتی : فقر اینه که 6 بار مکه رفته باشی ولی همسایت تو هزینه عمل بچش یا تو نون شبش مونده باشه... :1:
    بعضیاش درست بود انصافا،بازم ممنون رفیق 826

• dragon

حالا من چیکار کنم با این همه فقیر دور و برم :18: فکر کنم لااقل 70 میلیون باشن
    خواهرم بعداز چندسال برگشته ایران چندروز پیش تعریف میکرد که برای برگشت مجبور بوده سه تا هواپیما عوض کنه "همشون هم با هواپیمایی قطر"تو هواپیمای آخری که از قطر سوار شده همین فقر رو به وضوح لمس کرده" تصورش رو بکن میگه تویه فروشگاه بزرگ اونجا به زبان فارسی نوشتن"دزدی نکنید لطفا"فقط و فقط به زبان فارسی ولاغیر :20:

• gilas

جدید نبود اما خوندنی بود

• mahsa joon

مرسی به هر حال زحمت کشیدی دستت درد نکنه 260 260 260 280 280 271 265 243
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: