ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
رسم عجیب در عروسی زنان تایلندی
هاچو هاچو
بر همین اساس، جشن های مختلفی در این کشور بر پایه آب برگزار می شود و در آغاز سال نو، مردم این کشور یکدیگر را خیس می کنند تا سالی پر برکت داشته باشند.
یکی از اتفاقات جالب در این کشور که نشان از توجه تایلندی ها به آب است، در مراسم ازدواج مردم این کشور اتفاق می افتد.
عروس تایلندی در ابتدای زندگی خود وارد آب می شود تا وفاداري اش را به همسر خود نشان می دهد.
مردم این کشور معتقدند با این کار، روح و جسم عروس شسشتو می شود و حتما این کار باید در رودخانه های دارای آب زلال انجام شود و استفاده از آب های راکد یا حوض دست ساز درست نیست.
اگرچه این اتفاق باعث از بین رفتن جلوه لباس عروس های تایلندی می شود اما اهمیت این اتفاق و تاکید مردم این کشور بر اجرای این رسم، باعث شده تا اکثر خانواده ها تن به چنین اقدامی بدهند و عروس با لباس خیس عازم خانه بخت شود.
aac198000
تقریبا تمام عروسها این کار را میکنند
دلشاد
هاچو هاچو
حیف که از اینجا عروس از آب رد شده رد میشه
Kishe Mehr
golmangoli
چه چیزاااااااااااااا.....
یعنی فقط می خوان ریخت و قیافه ی این بیچاره ها رو داغون کنن....!!!
هاچو هاچو
فعلا علی الحساب سرتو بزن به دیوار...
دقیقا کدوم ریخت و قیافه؟!
محسن صائب
نخبه
fgrpmm
ولی فکر کنم میخوان به عروسه بفهمونن اول آب تنیشه
هاچو هاچو
اومدی تو تاپیک من ترول بازی در بیاری
خواهش میکنم دوست عزیز،مورد بی ادبیتونو بفرمایین
garfild
این تایلند کلا سوژه ای شده برای ما ایرانی ها
golmangoli
همین ریخت و قیافه دیگه....
تنها
آخه کدوم عروس عاقلی با لباس عروس میره تو آب؟؟؟؟؟؟؟
ماهی
انگشت دست عروس و دوماد و فکر کنم انگشت پاشونو قبل از رفتن به حجله بوسیله یکی از بزرگان خانواده با گلاب یا آب یا ترکیبش می شورن .(انگشتاشون رو می گذارن روی هم بعد یه چیزی هم می خونن نمی دونم چیه..
"بهش می گن: دستشون رو به هم دادن"
Holtek
حورا
هاچو هاچو
آها آخه ما ریختو قیافه ای ندیدیم
آخه کدوم عروس عاقلی با لباس عروس میره تو آب؟؟؟؟؟؟؟
منم مثل شما معترضم،باید بدون لباس عروس برن
فرقی نداره مثل تابستونا
"بهش می گن: دستشون رو به هم دادن"
چه رسم جالبی!ما اینجا ازین مسخره بازیا نداریم
mz56mz
يعنى.............
هاچو هاچو
نه تا اون حد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→