یک کلیپ جدید و حرفه ای از ورزش زیبای ایروبیک حرفه ای بیشتر حرکات این کلیپ مربوط میشه به سبک پاور که شامل حرکات سنگین این رشته میشه امیدوارم مثل من از دیدن این کلیپ لذت ببرین
نمایش یا پنهان متنببخشید اگه کیفیتش خوب نبود کلیپ اصلی کیفیتش خیلی خوب بود ولی چون حجمش زیاد تر از حجمی بود که میشد تو آپلود سنتر لینک مستقیم سایت آپلود کرد مجبور شدم از طریقی که دلشاد عزیز راهنماییم کرد حجمشو بیارم پایین.اگه امکان داره مسئولین یه لطفی بکنن یه آپلود سنتر لینک مستقیم با حجم آپلود بیشتری در اختیار ما قرار بدن ممنون میشم
هاچو هاچو, مرسي هاچو خان، خيلي وقت بود چنگولك بازي نديده بودم، خيلي جالب يود، راستي اون سياه پوسته كارش قشنگ بود ولي نامردا نژاد پرست بودن كم نشونش دادن
نقل قول: zrnznn
اصلان فیلمت خراب بود برا من که بعد دانلود کردن چند ثانیه صداش در مورد بعدش به کل قطع شد
آي چه حالي ميده بدون دانلود بشيني نگاه كني، اينقده خوبـــــــــه حالا اشكال نداره من عوض شما هم ديدم
مشكل نديدن فيلمها در وب براي شما قابل حله، ميدونم مشكل كجاست الان ميرم برنامشو براتون پيدا ميكنم ميزارم، بعد از دانلود و نصب، مشكل شما حل ميشه
برخي از ويژگي نرم افزار Adobe Flash Player: نمایش یا پنهان متن ActionScript 3.0 : نسخه ي 3.0 از اكشن اسكريپت New virtual machine : مجهز به Virtual Machine يا ماشين مجازي جديد Increased performance : افزايش كارايي و بازده نرم افزار Enhanced security : افزايش ميزان امنيت Display API : نمايش توابع API File upload/download : آپلود و دانلود فايلها Enhanced expressiveness : بيانگري بيشتر اين نسخه External API : توابع API خروجي Asynchronous communication model : مدل ارتباطي ناهمگام نصب راحت تر و فراگير تر پشتيباني Input Method Editor يا IME
مرسي هاچو خان، خيلي وقت بود چنگولك بازي نديده بودم، خيلي جالب يود، راستي اون سياه پوسته كارش قشنگ بود ولي نامردا نژاد پرست بودن كم نشونش دادن
خیلی ممنونم مازی خان اون سیاه پوسته هم اسمش junior هستش و قهرمان جهان بود یه زمانی دستاش فوق العاده قویه واسه همین حرکت شنا رو مثل همون عکسی که واسه تاپیکم گذاشتم میزنه بابت زحمتی هم که واسه فلش پلیر کشیدی خیلی خیلی ممنونم نمایش یا پنهان متنتو یه آپلود سنتر لینک مستقیم با حجم آپلود بالا سراغ نداری؟
نقل قول: تنها
باید پسرای ایرانی اینجور رقصیدن رو یاد بگیرن نه اینکه یه روسری ببندن به کمرشون مثل خانوم ها عربی برقصن
به عقیده من پسرا باید برای هر مدل رقص آمادگی داشته باشن دلشاد, مرسی داداش بهروز
این حرفت داغونم کرد داغون..... . . . مرسی دانلود کردم بببینم چجوری میشه حالا نصب میکنم ببینم اگر سوالی داشتم میام میپرسم
نصب كني ديگه مشكلت حل ميشه سوال نميخواد ديگه!!
نقل قول: هاچو هاچو
تو یه آپلود سنتر لینک مستقیم با حجم آپلود بالا سراغ نداری؟
راستش هاچو خان، من از سرور مديا فاير خيلي راضي هستم، پر سرعت و سريع! ولي خوب متاسفانه لينك مستقيم نميده! همه سايتهايي كه لينك مستقيم ميدن كاركردشون موقت هست متاسفانه، ولي ميگردم اگه پيدا كردم حتماً معرفي ميكنم
مرسی داداش هاچوییییییییییییییییییی اعصابم خورده مدتیه نمیدونم چراااااااااااااااااااااااااا سرعت سایتم خیلی خیلی پایینه به زور باز میکنه چه سایت رو چه تاپیک هارو
مرسی داداش هاچوییییییییییییییییییی اعصابم خورده مدتیه نمیدونم چراااااااااااااااااااااااااا سرعت سایتم خیلی خیلی پایینه به زور باز میکنه چه سایت رو چه تاپیک هارو
هاچو هاچو
لینک دانلود
نمایش یا پنهان متن
ببخشید اگه کیفیتش خوب نبودzrnznn
لطفان مسئولین به داد دل دردمند مردم برسن!
zrnznn
Life Dream
مرسي هاچو خان، خيلي وقت بود چنگولك بازي نديده بودم، خيلي جالب يود، راستي اون سياه پوسته كارش قشنگ بود ولي نامردا نژاد پرست بودن كم نشونش دادن
آي چه حالي ميده بدون دانلود بشيني نگاه كني، اينقده خوبـــــــــه
حالا اشكال نداره من عوض شما هم ديدم
مشكل نديدن فيلمها در وب براي شما قابل حله، ميدونم مشكل كجاست الان ميرم برنامشو براتون پيدا ميكنم ميزارم، بعد از دانلود و نصب، مشكل شما حل ميشه
Life Dream
بفرما آبجي جان، اينم از حل مشكل شما
دانلود برای مرورگرهاي Firefox, Netscape, Safari & Opera
دانلود برای مرورگرهاي Internet Explorer & AOL
دانلود نسخه ویندوز ( مشاهده فایل فلش در ویندوز )
پسورد فایل فشرده : soft98.ir
برخي از ويژگي نرم افزار Adobe Flash Player:
نمایش یا پنهان متن
ActionScript 3.0 : نسخه ي 3.0 از اكشن اسكريپتNew virtual machine : مجهز به Virtual Machine يا ماشين مجازي جديد
Increased performance : افزايش كارايي و بازده نرم افزار
Enhanced security : افزايش ميزان امنيت
Display API : نمايش توابع API
File upload/download : آپلود و دانلود فايلها
Enhanced expressiveness : بيانگري بيشتر اين نسخه
External API : توابع API خروجي
Asynchronous communication model : مدل ارتباطي ناهمگام
نصب راحت تر و فراگير تر
پشتيباني Input Method Editor يا IME
تنها
به اینا میگن رقاصان حرفه ای
دلشاد
zrnznn
.
.
.
هاچو هاچو
تونستی ببینی آبجی ؟
خیلی ممنونم مازی خان
نمایش یا پنهان متن
تو یه آپلود سنتر لینک مستقیم با حجم آپلود بالا سراغ نداری؟به عقیده من پسرا باید برای هر مدل رقص آمادگی داشته باشن
دلشاد,
مرسی داداش بهروز
gilas
هاچو هاچو
mahsa joon
هاچو هاچو
زحمت که کشیدی مرسی
Life Dream
.
.
.
مرسی دانلود کردم بببینم چجوری میشه حالا نصب میکنم ببینم اگر سوالی داشتم میام میپرسم
نصب كني ديگه مشكلت حل ميشه سوال نميخواد ديگه!!
راستش هاچو خان، من از سرور مديا فاير خيلي راضي هستم، پر سرعت و سريع! ولي خوب متاسفانه لينك مستقيم نميده! همه سايتهايي كه لينك مستقيم ميدن كاركردشون موقت هست متاسفانه، ولي ميگردم اگه پيدا كردم حتماً معرفي ميكنم
Life Dream
خوب يافتمندي، توو اين سايت تا حجم 30 مگابايت ميتوني اپلود كني با لينك مستقيم! از لينكهاي روي سرورهاي ديگه هم براي اپلود پشتيباني ميكنه!
http://www.axofile.com
هاچو هاچو
نمیدونی تو این چند روز چقدر گشتم
واقعا لطف کردی
farzane
Life Dream
نمیدونی تو این چند روز چقدر گشتم
واقعا لطف کردی معلومه این کاره ای
قابلي نداشت مهدي جان، وظيفه بود
هاچو هاچو
Life Dream,
ماهی