مریدی از ملانصرالدین پرسید: «چطور شد که استاد شدی ؟»
ملانصرالدین گفت : همه ما می دانیم در زندگی چه باید بکنیم اما هیچ وقت این موضوع را نمی پذیریم. برای درک این واقعیت ،مجبور شدم وضعیت عجیبی را از سر بگذرانم .
یک روز کنار خیابان نشسته بودم و فکر می کردم جه کنم ؟ مردی از راه رسید و جلو من ایستاد . خواستم از جلو من کنار برود دستم را تکان دادم . او هم همین کار را کرد.فکر کردم چه با مزه .حرکت دیگری کردم . او هم از من تقلید کرد .
شروع کردیم به آواز خواندن و هر ورزشی که بگوئی انجام دادیم . مدام احساس می کردم حالم بهتر است و از رفیق جدیدم خوشم آمده بود . چند هفته گذشت و از او پرسیدم : "استاد بگو چه کار باید بکنم ؟"
آقا هاشم من دوبار این متنو خوندم ولی هیچی نفهمیدم خوب نفهمیدم منظورش چیه چرا میخندید؟ . . . تازه میخوام بگم یه دو تا عکسم بزار جفتش یا....الانه یکی از مدیران محترم سر برسه بهتون بگه تاپیک بسه میشه ولی کاش قبلش بهم یکی بگه منظور این آقاه از این حرفا چیه؟
نجمه خانم این همون داستان ادب از که آموختی از بی ادبانه دیگه ملانصرالدین هر کاری که اون مرد می کرده تقلید می کرده و وقتی ملانصرالدین به اون مرد میگه استاد امروز چه کار کنیم. مرد با تعجب بهش پاسخ داده من خیال کردم تو(ملا نصرالدین) استادی ؟ امیدوارم متوجه شده باشی موفق و موید باشی هاشم
lion1360
ملانصرالدین گفت : همه ما می دانیم در زندگی چه باید بکنیم اما هیچ وقت این موضوع را نمی پذیریم. برای درک این واقعیت ،مجبور شدم وضعیت عجیبی را از سر بگذرانم .
یک روز کنار خیابان نشسته بودم و فکر می کردم جه کنم ؟ مردی از راه رسید و جلو من ایستاد . خواستم از جلو من کنار برود دستم را تکان دادم . او هم همین کار را کرد.فکر کردم چه با مزه .حرکت دیگری کردم . او هم از من تقلید کرد .
شروع کردیم به آواز خواندن و هر ورزشی که بگوئی انجام دادیم . مدام احساس می کردم حالم بهتر است و از رفیق جدیدم خوشم آمده بود . چند هفته گذشت و از او پرسیدم : "استاد بگو چه کار باید بکنم ؟"
پاسخ داد : اما من فکر می کردم تو مرشدی !
zrnznn
.
.
.
تازه میخوام بگم یه دو تا عکسم بزار جفتش یا....الانه یکی از مدیران محترم سر برسه بهتون بگه تاپیک بسه میشه
دلشاد
lion1360
نجمه خانم این همون داستان ادب از که آموختی از بی ادبانه دیگه
ملانصرالدین هر کاری که اون مرد می کرده تقلید می کرده و وقتی ملانصرالدین به اون مرد میگه استاد امروز چه کار کنیم.
مرد با تعجب بهش پاسخ داده من خیال کردم تو(ملا نصرالدین) استادی ؟
امیدوارم متوجه شده باشی
موفق و موید باشی
هاشم
gilas
zrnznn
ممنون از توضیحاتتون بله الان متوجه شدم
mojde
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→