جمعیت امداد دانشجویی ، مردمی امام علی (ع) با هدف رساندن کیسه های آذوقه که شامل مایحتاج یک ماه به خانواده های محروم می باشد توسط دانشجویان داوطلب انجام و تمامی هزینه های آن توسط مردم نیکوکار تامین می شود دانشجویان خانواده های نیازمند را شناسایی و کیسه های را بسته بندی و در شب قدر به درب منازل نیازمندان می رساند.
این کارو میتونن هر ماه بکنن نه فقط یه ماه به یه بهونه
گیلاس جان اگه سالی یکبار بهونه ای برای احیاء این کار بزرگ امیرالمومنین بخواهیم پیدا کنیم ، بهتر از لیالی قدر پیدا نمی شود . ضمن اینکه جمع کردن این همه آدم و هماهنگی و ... هم همه ماهه امکان پذیر نیست . ما برای برگزاری قرار توی سایت 6 ماه دنبال همدیگه میدویم تا آیا بشه آیا نشه . و در آخر اینکه برای کمک به افراد نیازمند اگر بخواهیم وقت بذاریم قطعا 365 روز سال هم کم میاریم ، پس بهتره از هر فرصتی برای این کارهای خیر استفاده کرد .
ای که دستت میرسد کاری بکن پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
گیلاس جان اگه سالی یکبار بهونه ای برای احیاء این کار بزرگ امیرالمومنین بخواهیم پیدا کنیم ، بهتر از لیالی قدر پیدا نمی شود . ضمن اینکه جمع کردن این همه آدم و هماهنگی و ... هم همه ماهه امکان پذیر نیست . ما برای برگزاری قرار توی سایت 6 ماه دنبال همدیگه میدویم تا آیا بشه آیا نشه . و در آخر اینکه برای کمک به افراد نیازمند اگر بخواهیم وقت بذاریم قطعا 365 روز سال هم کم میاریم ، پس بهتره از هر فرصتی برای این کارهای خیر استفاده کرد .
حرفت درست اما بعضی چیزا که سالی یادمون بیاد میشه نمایش
نمایش یا پنهان متنمنظورم کاملا کلی بود کسی بهش برنخوره ناراحت نشده
خدا به همشون قوت بده با دیدن این عکسها احساس غرور کردم در سرزمینی زندگی میکنم،هنوز میشود در آن ردپای شیر مردان وشیر زنان ایران زمین دید برادر کوروش از شما بابت به تصویر کشیدن این تصاویر بسیار زیبا تشکر میکنم
aac198000
دلشاد
gilas
نمایش یا پنهان متن
این کارو میتونن هر ماه بکنن نه فقط یه ماه به یه بهونهzrnznn
.
.
.
نمیدونم چرا احساس کردم عکسها برام دوبار تکرار شدن
arash52
ای که دستت میرسد کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
garfild
واقعا با حرف گیلاسی موافقم
هاچو هاچو
چه کار زیبایی
حورا
gilas
حرفت درست اما بعضی چیزا که سالی یادمون بیاد میشه نمایش
نمایش یا پنهان متن
منظورم کاملا کلی بود کسی بهش برنخوره ناراحت نشدهfarzane
arash52
الاعمال بالنیات
mmfgrp
انشاالله جواب این کارشون آخر ترم ببینن
ملیکا
lion1360
خدا به همشون قوت بده
با دیدن این عکسها احساس غرور کردم در سرزمینی زندگی میکنم،هنوز میشود در آن ردپای شیر مردان وشیر زنان ایران زمین دید
برادر کوروش از شما بابت به تصویر کشیدن این تصاویر بسیار زیبا تشکر میکنم
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→